Dodaj do ulubionych

zlew deante

03.04.08, 22:31
Co sadzicie o jakosci ?
www.allegro.pl/item340835405_zlew_z_ociekaczem_firmy_polimak_.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: zlew deante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 22:51
      Jak chcesz kupić plastikowy zlew udający granitowy,to może być.Tylko nie dziw
      się,że szybko zmatowieje i porysuje się.
      Lepiej kup zlew Astracast,Blanco,Franke lub Teka.
      • jean70 Re: zlew deante 04.04.08, 09:36
        nie znam się nas tych zlewach, dlatego pytam, ten miał bardzoi
        atrakcyjną cenę... i chyba tylko cenę :(
        • Gość: józia Re: zlew deante IP: 88.220.141.* 04.04.08, 11:55
          Jeżeli chcesz coś, co mogę gorąco polecić, to zerknij na ten zlewozmywak www.aglos.pl/index.php?products=product&prod_id=10 , do kupienia także z bateriami zwykła i z wyciąganą wylewką.
          Oczywiście wygląd podobny, choć nie ten sam... Pozostałe firmy (Teka, Blanco, Franke czy Astracast) mają w swojej ofercie coś podobnego, ale jednak ich ceny są wyższe. Moge podrzucić parę linków..
          • Gość: Piotr Kulikow Re: zlew deante IP: *.comitor.com.pl 15.04.08, 14:33
            Nie zamierzam robić tu reklamy, ale proszę się zastanowić, dlaczego firmy takie
            jak BLANCO czy FRANKE mają wyższe ceny, jak również dlaczego różne "wynalazki"
            pomimo niskich cen jakoś nie podbijają rynku.

Pozdrawiam,

Piotr Kulikow
            Comitor Sp. z o.o.
            wyłączny importer produktów BLANCO
            • Gość: Anula Re: zlew deante IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 12:16
              Ja dobrze wiem, ze produkty firmy Blanco czy Franke są godne polecenia, dlatego
              ceny idą w parze z jakością.
              Ja wybrałam zlew firmy Teka, ale muszę ciąć koszty dlatego na razie nie szalałam
              i wybrałam tańszy. Kupiłam na allegro, wszystko jest w porządku. Teka princess
              1.5 c len
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka