sylwia0 27.11.04, 18:59 Co sadzicie o imieniu Sylwia (moje imie), czy jest ono popularne, czy dali byscie tak dziecku na imie? Tylko prosze o szczere wypowiedzi z góry dzienx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Sylwia??? 27.11.04, 19:07 Sylwio, kiedyś było popularne, a teraz nie jest. Nie, nie dałabym tak dziecku na imię, bo mi się kojarzy nie z tym środowiskiem, do którego chciałabym, żeby należały moje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0 Re: Sylwia??? 28.11.04, 12:43 Ale mozesz wyjasnic z jakim srodowiskiem ci sie kojazy? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Sylwia??? 28.11.04, 12:50 Hm, moze to chodzi o to, że miałam w szkole koleżankę Sylwię, córkę zawodowego oficera, która był delikatnie mówić dosyc dziwna, choc bardzo miła. Zapewne w dużej mierze przez nią imię to kojarzy mi sie z kiczem i z osobą niespecjalnie głęboką. Odpowiedz Link Zgłoś
frankee88 Re: Sylwia??? 28.11.04, 14:44 mi się osobiście kiedyś nie podobało w ogóle. teraz podoba mi się strasznie tylko przez V. no nie wiem ;] tak nie po polsku bo ja nie lubię litery W. sylwia w sumie nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś