utalia 09.08.03, 23:21 Kto ma tak na imię? I napiszcie czy je lubicie? Pozdrawiam Tekla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Tekla 10.08.03, 00:07 Czesc ! Nie lubie tego imienia z roznych powodow a jest ich duzo. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Tekla 11.08.03, 09:08 Nie podoba mi sie to imię. Kojarzy mi sie z Teklą z "Pszczółki Mai" He he Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Tekla 11.08.03, 09:23 Utalia, mam nadzieje,ze Cie nie uraziłam. Po prostu nie podoba mi sie to imie. Wiadomo , są ludzie i gusty jak to pisze Itsola. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Tekla 11.08.03, 22:40 W porzadku, nie gniewam sie. Przeciez po to zainicjowalam ten watek aby dowiedziec sie co sadzicie o imieniu. Co by to bylo gdybys chcac zrobic mi przyjemnosc napisala, ze przepadasz za tym imieniem? A Malwinka? Tak nazwalam swoja coreczke. Pozdrawiam Tekla Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Tekla 12.08.03, 10:18 A Malwinka mi się bardzo podoba Sąsiadki córka ma tak na imie (ma 6 lat). Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś