Gość: Mamusia IP: *.krak.tke.pl 04.06.08, 13:28 Co myślicie o tych imionach?? Drugie imię ewentualnie Emilia,ale już Milena Emilia mi wogóle nie pasuje.Wydaje mi się,ze Wiktoria Emilia brzmi lepiej. Podpowiedzcie szczerze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Wiktoria czy Milena 04.06.08, 14:11 Do Emilii Milena zdecydowanie nie pasuje. Ja bym była za Emilią Wiktorią. Wiktoria na pierwsze zupełnie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamusia Re: Wiktoria czy Milena IP: *.krak.tke.pl 04.06.08, 17:06 Niestety Emilia (na pierwsze) z pewnych względów rodzinnych nie może być Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Wiktoria czy Milena 04.06.08, 17:30 Mileny nie znoszę, jeżeli z tych dwóch to Wiktoria, którą ubóstwiałam w dzieciństwie. Niestety, nazbyt wielka popularność zupełnie mi to imię obrzydziła. Co chwilę na ulicy słyszę "Wiktoria". Może: Małgosia Monika Marta Marcjanna Weronika Liwia Agnieszka Konstancja Dionizja/Dioniza Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wiktoria czy Milena 04.06.08, 17:38 Dorzucam jeszcze Walerię i Melanię. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Wiktoria czy Milena 04.06.08, 19:49 Wiktoria. Milena w ogóle mi się nie podoba. A Wiktoria Emilia brzmi pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Wiktoria czy Milena IP: *.lublin.mm.pl 04.06.08, 20:15 Milena (ale niezbyt pasuje z Emilką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wiktoria czy Milena IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 04.06.08, 21:09 Na pierwsze zdecydowanie Milena. Na drugie Emilia nie pasuje proponuję więc Wiktorię. MILENA WIKTRORIA Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Wiktoria czy Milena 04.06.08, 21:22 Milena. Wiktoria wg mnie to jedno z brzydszych imion żeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Wiktoria czy Milena IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.06.08, 23:15 Wiktoria Emilia Odpowiedz Link Zgłoś