hansgrubber 24.10.09, 18:38 Szkoda ze watek o tekscie Rybinskiego zamknales - w sumie takze dla siebie bos nie erecjanin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 20:17 nie tylko klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... to ale jeszcze rozdetek zadufany w sobie i watpiacy w inteligencje innych... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:29 amamit napisała: > a ty cos zrozumiales z tych tekstow? a ty i szamberec cos zrozumieliscie,bo jak dotad nikt z was nie ustosunkowal sie do nich,tylko zadymiacie chamstwem kolejny watek? jakos nie widze,by ktokolwiek z was interesowal sie czyms innym niz lataniem za paroma z nas,a to jest objaw obledu kolezanko ammamowitz. jarasz czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard erekcjanie, ciągla erekcja grozi martwicą..... 24.10.09, 22:33 .... czlonka Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:40 ja sie wyky ustosunkowalam... Rybinskiego rozumiem, ciebie nnie bardzo... moze dlatego, ze Rybinski pisal... co nie jest czynnoscia tak samo naturalna jak oddychanie... "ciebie" musze czytac kilka razy, zeby cokolwiek "wylowic"... jakos nie widze,by ktokolwiek > z was interesowal sie czyms innym niz lataniem za paroma z nas,a to jest objaw > obledu kolezanko ammamowitz. jarasz czy jeszcze nie? okulary obstaluj... poza tym: kto za kim goni? )) ja za toba, czy ty za mna??? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:45 amamit napisała: > ja sie wyky ustosunkowalam... > Rybinskiego rozumiem, ciebie nnie bardzo... > moze dlatego, ze Rybinski pisal... co nie jest czynnoscia tak samo naturalna ja > k oddychanie... > "ciebie" musze czytac kilka razy, zeby cokolwiek "wylowic"... > musisz? a kto ci nakazuje mnie czytac..obled czy rybinski wlasnie,kolezanko ammamowitz? ja zwykle nie musze cytowac kogos by kogos innego zrozumiec,zwazywszy na to,ze nie ma 2 takich samych ludzi na swiecie,to i nie dziwota,ze kazdy ma swoj proces myslowy i swoje preferencje. najtrudniej jest to zrozumiec zydom,choc ponoc to madry narod. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:49 a co mam robic, jesli piszesz do mnie? moge jeszcze w ogole przestac czytac twoje wypociny i zaczac je zupelnie ignorowac ))) tyle, ze przestan pisac do mnie, bo ta beda listy "na Berdyczow" Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:25 hans w rzeczy samej pozjadał wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:27 razem z tymi co sie tam wpisali, bo oprocz mnie to tam wszystko nie erecjanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:11 dana33 napisała: > razem z tymi co sie tam wpisali, bo oprocz mnie to tam wszystko nie > erecjanie.... Ja co prawda nieerecjanin,ale do grupy olusia chyba mnie nie zaliczasz?)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 22:18 ja ciebie zaliczam do erecjan, a jak mowi rochellina, moje slowo sie liczy i tylko moje... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:27 ariadna-enta napisała: > hans w rzeczy samej pozjadał wszystkie rozumy ma skad czerpac wene,wszak bzdur uczy sie chociazby od ciebie. moze tak pozwolicie na tym forum miec ludziom wlasne zdanie,gdyz o ile mi wiadomo nie posiadacie tu nikogo na wlasnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:28 a kto wam nie pozwala, rochellinska? co znow morde drzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:50 ależ rachelka niech hans ma swoje zdanie tylko ,żeby mu nadmiar rozumu nie zaszkodził poza tym jego maniera traktowania ludzi jak potencjalnych półgłówków jest wkurzająca Odpowiedz Link Zgłoś
shmulka Re: Wątek dla Olega 24.10.09, 21:28 ariadna-enta napisała: Następca ś.p. PFa? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze sie wyjasni w jaki sposob.. 24.10.09, 21:55 .nabywa sie w ciagu zycia cech fhhancusko-grubberskich Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ariadno 24.10.09, 21:31 A gdybym odpowiedzial Ci mowiac dupku, bydlaku, kutasie - co bys powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Otrzymalbys stosowna odprawe, a co?/nt 24.10.09, 21:37 Pytanie nie bylo do Ciebie, masz klopoty z czytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Otrzymalbys stosowna odprawe, a co?/nt 24.10.09, 21:49 I tak otrzymasz stosowna odprawe, tylko sie musisz jeszcze troszkie zasluzyc, Hans Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ariadno 24.10.09, 21:39 hansgrubber napisał: > A gdybym odpowiedzial Ci mowiac dupku, bydlaku, kutasie - co bys > powiedziala? to by to zrozumiala,bo rozumie tego typu jezyk kiedy posluguja sie nim szaberecjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ariadno 24.10.09, 21:52 hansgrubber napisał: > Czekam na ariadne. to oglos to bardziej wyraznie,gdyz piszesz na ogolnie dostepnym forum,a nie na swoim zamknietym. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu nieeeeeeee.... 24.10.09, 21:54 to ty masz rynsztokowy jezyk, rochellinska.... nikt z ereca nie jest w stanie napisac takiego postu: haha ty zboku juz z zydowska wnyczka masz uklady szpagatowe,a fuj co za pedofil z ciebie. calymi dniami latasz za kazdym z nas z tym swoim nieswiezym rozporkiem,zebrzac o atencje. wylewasz dowolne szambo slowne,masz jakies zwidy,paranoje ,odloty zboczenca ulicznego i myslisz ,ze ktos z nas chce z toba konwersowac? spierniczaj ty dziadzie smietnikowy tam skad wylazles,idz zaczepiac jakies polglowki,ktorych slownik ogranicza sie do 10 slow,jak twoj wlasny, z czego 5 jest o stanie twojego flaka a dalaszych 5 o stanie flaka twej mlodej "wnyczki". won chamie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 a tu jeszcze znalazlam..... 24.10.09, 22:03 jeszcze raz ci powtarzam chuliganie:nie lej pod wiatr z rozdziawiona geba i odpieprz sie od mego nicka chamidlo jedne. nie znosze mieczakow i meskich kluch,polanych wczorajszym stechlym sosem. ha ha bido polska na jedno cie stac to na plucie w gie wu za darmoche. no ale takie czerwone szmaty juz tak maja,ze daja za darmo w cudzych salonach. uj biednemu to zawsze w dupsko wiatr wieje,ale w sumie nie moj bol szmaciarzu. i odpieprz sie od mego nicku meski szmaciarzu.tego typu chamstwo pachnie jedna kultura a jaka to sam wiesz pajacu. odjazd kmiocie. przeprosic mozesz,bo faktycznie maniery masz z otwockiego rynku warzyw i pchlelkowego targu.umiesz czytac i rozumiec tekst w innych jezykach,jesli tak nie przysmradzaj glupot na swoje tematy,bo te interesuja jedyne pchly na twoim psie a nie mnie.a teraz zjezdzaj. jest tego do wyboru i do koloru..... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: a tu jeszcze znalazlam..... 24.10.09, 22:14 "nie lej pod wiatr z rozdziawioną gębą" to może zrodzić się tylko w umysle naszej nieocenionej,cud kobiety.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 24.10.09, 21:56 rachelka powtarzasz się i nudzisz poza tym post był do mnie,a wciskasz się nie pytana i jak zawsze bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 24.10.09, 21:59 dobra hans przetłumacz mi z polskiego na nasz co ma wspolnego wątek olega z tym,że ktoś cię wyzywał na forum i czego to erecjanie nie skumali i skąd wiesz,ze nie skumali i skąd wiesz,ze ty skumałeś Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 24.10.09, 22:04 Wszystko i do konca wytlumacze ale moze mi odpowiedz, jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 24.10.09, 22:14 hehehehehe ariadno.... grubber, jako specjalista w manipulacji i znany tchorz, zamiast odpowiedziec na twoje pytanie, chce odpowiedzi od ciebe..... najpierw stwierdzil, ze nie kumasz, jak sie zgodzilas i poprosilas, zeby ci tlumaczyl, to on oczywiscie oczywiscie wytlumaczy cie ale ty masz pierwsza.... farsztejst... ty masz wytlumaczyc czego nie wiesz... ot grubber w calej swojej zaklamanej krasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 24.10.09, 22:16 zapomnialam ci napisac jeszcze ariadno: ten jego poscik to wstep do ciagnecia tego watku i ciebie w nieskonczonosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 24.10.09, 22:20 a niech ciągnie wyjdę na półgłówka,hans poczuje się lepiej,ż on wsio rozumie a ja nic ale mam dobre serce dam mu się pobawić.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Dana 24.10.09, 22:38 Musialas udzielic ariadnie porad bo widac nie wierzysz ze sobie poradzi. Czyz to nie cyniczne i ponizajace? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 24.10.09, 22:50 klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... to wlasnie ty hansgrubber... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dana 24.10.09, 22:59 Epitety to wyraz bezsilnosci. Kiedys to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana 24.10.09, 23:08 facet..... to nie epitety.... to czysta prawda o tobie.... klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ariadno 24.10.09, 22:20 upierd Ciekawe, czy cos wyklada? Hansik, wykladasz na jakims uczyliszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 24.10.09, 22:10 ariadno!!!!!!! zaplulam ze smiechu ekranik drinczkiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 24.10.09, 22:11 dupku ,bydlaku i kutasie to w rodzaju męskim a więc nikt mi mi tak nie odpowie.)) nadal nie widze związku z wątkiem olega i jeszcze jedno ty może nie uzywasz epitetów,ale równiez poniżasz tych,z którymi ci nie po drodze,stosując cynizm i bezczelność więc nie graj roli oburzonaego Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 24.10.09, 22:26 1. Uchylasz sie od odpowiedzi. A pytanie bylo dosyc proste. 2. Nie moja wina jest ze ponizaja ludzi inne poglady, to znaczace ze erecjanie sobie z tym nie radza, wycinaja, klna, wyzywaja od antysemitow (w niektorych przypadkach slusznie). Mnie roznica zdan nie poniza. Bo nie mam kompleksow. 3. Zwiazek z watkiem olega jest posredni. Odpowiem Jemu, Ty mnie zniechecilas. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 24.10.09, 22:33 wlasnie, wlasnie...... to ty sie ariadno uchlasz od odpowiedzi, a nie grubber.... ty rozumiesz, jak to u niego pracuje????? no i pytanie bylo proste, a ty nieczytata i niepisata nie mozesz na takie proste pytanie odpowiedziec... natomiast grubber, inteligent i wszystko wiedzacy, nie moze odpowiedziec na twoje przeciez takie glupie, pytanko.... przeciez ubaw nie z tej siemi... nu i oczywiscie, zniechecilas go.... prawda jest taka, ze grubber tylko zada odpowiedzi, przyznania sie, zgody, ale sam nigdy, ale to nigdy nie da zadnej odpowiedzi... zniecheca sie, farsztejst... co ja ci powiem.... idiota to idiota to idiota... ciagle mysli, ze moze tutaj komus oczy zamydlic.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zeby sie tylko nie targnal z tego zniechecenia! 24.10.09, 22:38 Czy plakalabys po targajacym sie na siebie Grubberze, Dana? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zeby sie tylko nie targnal z tego zniecheceni 24.10.09, 22:53 jak mi rochellina podesle chusteczki do otarcia lez, bo mnie nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kurde! Zniechecilas chlopaka! Co zreszta.. 24.10.09, 22:33 ..swoim zwyczajem wylozyl metoda eins, zwei, drei Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 24.10.09, 23:43 a ty hans nie odpowiedziałes na moje pytania skąd wiesz,ze ercjanie nie skumali i udowodnij,że ty zrozumiałeś no czekam na wykład wszechwiedzącego oczywiscie zawołanie do Dany sieg heil jest czysta grzecznością Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ariadno 24.10.09, 23:56 ariadna-enta napisała: > a ty hans nie odpowiedziałes na moje pytania > skąd wiesz,ze ercjanie nie skumali > i udowodnij,że ty zrozumiałeś > no czekam na wykład wszechwiedzącego > > oczywiscie zawołanie do Dany > sieg heil jest czysta grzecznością Fajnie,Dana hitlerowka , wprawia sie. Adrianna krzycz za nia . Chca juz postawic krzyz ddla Canarisa, niedlugo beda stawiac pomniki hitlerowi. Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 25.10.09, 00:02 nu, tego jeszcze nie bylo "dana hitlerowka".... ale czego mozna sie spodziewac po takiej gini lub grubberze? wlasnie tego.... kretyn to kretyn to kretyn.... i nic nie pomoze.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ariadno 25.10.09, 00:09 Dana,rozpoczalem watek na fom, wlasnie z tym postem gini. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 25.10.09, 00:22 zaraz popatrze.... niezla jest, nie? powinna dostac nobla z chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 25.10.09, 00:27 gini gdyby głupota mogła fruwać latałabyś jak gołębica co się wpiszesz stek głupot i zwyczajnego świnstw wylewa się z pod twoich palców najgorsza mieszanka nienawiśc i głupota w jednym brr ohyda.(((( Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 00:19 1. O zobacz jak precyzynie dopatrzylas sie mej zlosliwosci wobec dany, a zupelnie slepa jestes wobec chamstwa tejze i pozarskiego. Jak Ty to robisz? Podwojny standard to Twoje drugie imie? 2. Przyznaje jednak ze w odroznieniu od np mieszkanek bibliotek nie masz w zwyczaju czynnego pielegnowania chamstwa, za co Ci dziekuje. 3. Na Twoje pytania - a przynajmniej ich czesc - odpowiedzialem w poscie do Olega. I tyle. Nie bede sie rozwijal skoro nie potrafisz odpowiedziec czy nazwanie kogos kutasem jest fajne czy nie. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Ariadno 25.10.09, 00:28 mieszkanka biblioteki ci odpowie zwisa mnie co o mnie napisze ktokolwiek... nie mam w zwyczaju sie zapalac... jestes nudny, powtarzasz sie... manipulujesz nie dziekuj Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 25.10.09, 00:34 hans ja sie nazywam pożarski? odczep się z nim sobie załatwiaj sweje sprawy,a nie mnie ciagnij na pośrednika co ja mam się wypowiadac za innych? zobaczysz u mnie epitety czy wulgaryzmy to pogadamy moje drugie imię to nie odpowiadanie na głupie pytania upartym stworzeniom,ktorym się wydaje,ze wie więcej niż inni i lubią prawić morały ale skoro tak cierpliwie pytasz nazwanie kogoś kutasem nie jest ładne tak w ogole teraz możesz dalej pisac jak to unikam odpowiedzi i jak nic nie kumam aha i coś jeszcze o podwójnych standardach Twoje drugie imię to przyklejanie etykietek. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 00:49 Dzieki. Pozdrawiam. Przyklejam Ci etykiete z duzym dobrym usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 00:56 1. Rozmawiamy sobie. 2. Tlumaczysz sie Ty. Ze swe malosci i kompleksow. Tyle ze czynisz to osmieszajac Zydow. I co gorsza zuplenie sobie nie zdajesz z tego sprawy. Ale wierze ze kiedys zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 25.10.09, 01:01 jasne..... wszyscy tu sie zawsze tlumaczymy i nikt nic nie rozumie... oprocz grubbera.... ten sie nigdy nie tlumaczy, tylko zawsze oskarza i oczernia, no i oczywiscie wszystko zawsze rozumie... rozdety grubber.... nastepca francuskiego rozdetka... no i oczywiscie jak zwykle: klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 01:06 Powinnismy inaczej rozmawiac. Wciaz na to licze. I pozdrawiam zazdroszczac stopni na termometrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadno 25.10.09, 01:09 z toba???????? nu nie..... ja z takimi nie rozmawiam.... klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 01:19 1. Nie czujesz ze zamawiasz rzeczywistosc? A epitety sa w pierwszej kolejnosci Twoja wizytowka? Ich nadmiar je dewaluuje i jest smieszny. 2. Mowisz ze nie rozmawiasz a ciagle rozmawiasz. Fascynuja Cie oponenci ale chcesz ich zniszczyc zamiast przekonac. Zastanawiam sie czy tak slabo wierzysz w swoje racje ze nie chcesz przekonac. To nie zlosliwosc. Pytam. Choc moze powinienem bardziej intymnie ale nie chcialas. Coz mi pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ariadno 25.10.09, 01:39 hansgrubber napisał: > 1. Nie czujesz ze zamawiasz rzeczywistosc? A epitety sa w pierwszej > kolejnosci Twoja wizytowka? Ich nadmiar je dewaluuje i jest > smieszny. > 2. Mowisz ze nie rozmawiasz a ciagle rozmawiasz. Fascynuja Cie > oponenci ale chcesz ich zniszczyc zamiast przekonac. Zastanawiam sie > czy tak slabo wierzysz w swoje racje ze nie chcesz przekonac. To nie > zlosliwosc. Pytam. Choc moze powinienem bardziej intymnie ale nie > chcialas. Coz mi pozostaje... Splywaj qtasie do zakrystii. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 25.10.09, 01:05 zaraz hans to,że nie lubi się kogos tam nie jest chyba powodem do niecheci do całego narodu nie rozumiem takiego gadania typu "Dana i pożarski sprawiłi,że stałam (em(się sntysemitą" albo coś w tym stylu dla mne to jakaś głupota,albo zwykłe nieudolne tłumaczenie się Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 01:29 1. Wcale tak nie powiedzialem - zaden pozarski pozal sie Boze nie zmieni mej rozpaczy po Heniu Zytomirskim, ktorego historia jest porecznym ucielesnieniem dramatu sprzed 60 lat. Nie zmieni refleksji po Holokauscie. Nie zmieni krytycznej oceny antysemickiego elementu polskiej i katolickiej kultury. 2. Ale chamskie postwy sa dosyc marna rekomendacja. 3. A poza tym nie odpowiedzialas na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 25.10.09, 01:42 przepraszam hnas nie wiedziałam,że stoję przed obliczem egzminatora i muszę odpowiedzieć na wszystko no trudno postwa mi pałę,jakoś przeżyję.) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 01:51 Nie. Nic nie musisz. To kwestia dobrej woli. A ironie przyjmuje na klate. Szkoda ze nie odnioslas sie do reszty. Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 25.10.09, 01:59 i jeszcze odważny jesteś.)) nie wypowiadam się nigdy specjalnie w kwestii Izraela bo to zbyt skomplkowany temat morze atramentu wylano w tym temacie,ale jakoś nie widać światewłka w tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ależ Hans 24.10.09, 22:36 a któż to cię tak zwyzywał biedaku? Odpowiedz a skrzykniemy chłopaków i damy temu komuś wciry abyś już więcej nie płakał. Jesteś mazgaju na forum, a nie w internacie dla grzecznych chłopców właśnie. hansgrubber napisał: > A gdybym odpowiedzial Ci mowiac dupku, bydlaku, kutasie - co bys > powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber ależ "kutasie" 24.10.09, 22:40 Mowie tak bys poczul sie jak u siebie w Chamowie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale czemu ten cudzysłów płaczko 24.10.09, 22:47 i skarżypyto? No dobra, mów kto cię tak zwyzywał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale ten cenzor szybki Hans 24.10.09, 22:49 wyciął twojego "kutasa". Znaczy się nie dosłownie, bynajmniej właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: ale czemu ten cudzysłów płaczko 24.10.09, 22:55 perla napisał: > i skarżypyto? > No dobra, mów kto cię tak zwyzywał właśnie. No kto mogl tego kutasa nazwac kutasem? Ja,oczywiscie!)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Hans, czy chciales kiedys zostac ksiezykiem?/ 24.10.09, 23:18 To robota jak szyta na hansslika, panie M. Kupa powaznych jak on chloptasiow dookola; zyc nie umierac) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tak mi sie jakos kojarzy nasz Hansik, panie P:) 24.10.09, 23:27 Inna rzecz, ze mimo predylekcji, Hans jakos nie lubi kleru Ciekawosc dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Tak mi sie jakos kojarzy nasz Hansik, panie P 24.10.09, 23:32 marouder.eu napisał: > Inna rzecz, ze mimo predylekcji, Hans jakos nie lubi kleru Ciekawosc dlaczego > ? Czyzby jakas niecna przygoda w zakrystii?)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ciekawe, czy pochodzi z Trojmiasta i czy slugiwal 24.10.09, 23:37 ..panu ksiedzu Libelli? To moglo by wiele tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ciekawe, czy pochodzi z Trojmiasta i czy slug 24.10.09, 23:42 Gdzies musial zaczac,wiec dlaczego nie w Trojmiescie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Oleg! Rybiński? 24.10.09, 22:54 1. Po pierwsze czesc Jego pamieci. 2. Intencje zrozumialem, czesto poglady ida "po skosie" i tak naprawde to jest najwspanialsze - ze ludzie mysla po swojemu. Niestety to wlasciwosc zupelnie obca erecjanom, a przynajmniej wiekszosci. 3. Klopot z Rybinskim mam taki ze nie uwazam Go za wybitnego felietoniste - dosyc kopromitujace jest pisanie o ksiazce ktorej sie nie czytalo. A z oboma zalaczonymi przez Ciebie tekstami sie nie zgadzam. Ale pieknie, nie po erecjansku. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Hansik... 24.10.09, 23:00 oprocz twojego zdawkowego "nie zgadzam sie" nadal nie wiem co zrozumiales? przepraszam: skumales unikasz odpowiedzi? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez Amamit, aboliz ono dziecie Hans, nie ladnie.. 24.10.09, 23:06 ..mowi, niczego nie mowiac? Ja tam sie wlasnie tym napawam Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Hansiu, a opowiedz cos jeszcze:) 24.10.09, 23:01 Ty tak milusio opowiadasz i nawet jak sie nie zgadzasz, to tez tak jakos milusio, rozowiutko-fioletowiutko.. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hansiu, a opowiedz cos jeszcze:) 24.10.09, 23:12 Czytam co napisales z niedowierzaniem bo jakos ocenialem Cie wyzej. Ale kazdy moze miec slabszy moment. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Alez sie nie uspawiedliwiaj, Hansiu! 24.10.09, 23:17 Mnie akurat zajedno, slabszy masz "moment", czy podlug siebie akurat szczytujesz Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Alez sie nie uspawiedliwiaj, Hansiu! 25.10.09, 00:56 Inaczej, jest mi obojetne, czy masz slabszy moment, czy szczytujesz..cos jeszcze, upierdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadno 25.10.09, 01:04 Ironia to bron inteligentnych, epitet - bezradnego chamstwa. Wciaz uwazazam ze nawet o Izraelu mozna pogadac, byle ad rem. Odpowiedz Link Zgłoś