Gość: chris IP: *.com 07.06.04, 19:39 Biznes doszedl do wniosku, ze najpewniejsza sytuacja gospodarcza jest wtedy gdy nikt w Polsce nie rzadzi. Racja, lepsza najgorsza anarchia niz rzady Millera, Pola, Lapinskiego itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sliMmy mało pozytywne wieści IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.06.04, 19:51 To niedobrze,zwłaszcza dla tysięcy studentów, którzy wyjężdzają do USA i Europy Zachodniej na zarobek. Jeśli taka niska cena $ się utrzyma to ich siła nabywcza po powrocie znacznie zmaleje ((((( Panowie, Niech już Belka zostanie premierem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: mało pozytywne wieści IP: *.ztpnet.pl 07.06.04, 20:00 Jak to w ekonomii bywa, jeden się cieszy, drugi martwi. Trudno o lepszą wiadomość dla kogoś kto zaciągnął kredyt w euro lub dolarach. Gorzej z eksporterami. Opina "mało pozytwne wieści" to typowe w ostatnich latach narzekanie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Re: mało pozytywne wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:16 o ja piernicze, zalamac sie mozna jak sie czyta niektore wypowiedzi.... to faktycznie zla wiadomosc bo mam 50 centow i kurna stracilem na kursie, moglem sprzedac wczesnie, oj jak niedobrze ze dolar slabnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie zalezy dla kogo... IP: *.dhcp212-198-16.noos.fr 08.06.04, 14:05 dla mnie akurat dobre, bo studiuje we Francji, a pieniadze dostaje w Polsce... przelicznik ostatnich miesiecy naprawde mnie dobijal... Nigdy nie ucieszysz wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Złoty najsilniejszy od czterech miesięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:52 www.skierniewice.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout Re: Złoty najsilniejszy od czterech miesięcy IP: *.ipt.aol.com 07.06.04, 21:04 Wyborcza od lat plecie podobne bzdury udajac nieswiadomosc skad naprawde bierze sie "sila" zlotego. Nietrudno zauwazyc , ze wzrost wartosci zlotego zazwyczaj laczy sie z negatywnymi wiadomosciami politycznymi lub gospodarczymi z tej prostej przyczyny, ze jednoczesnie laczy sie tez ze zwiekszona emisja papierow wartosciowych (obecnie ponad 1 MILIARD DOLAROW MIESIECZNIE.....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.p. Re: Złoty najsilniejszy od czterech miesięcy IP: *.il.pw.edu.pl 08.06.04, 10:35 Złoty umacnia się, ponieważ rośnie nadzieja, że nie wróci Pan Miller z tym swoim ministrem od marchewki i tasaka (Kolodką - profesorem SGH), Pan Buzek (profesor) pojedzie na saksy, a panowie Belka i Hausner (też profesorowie) nie utworzą rządu. Dlatego wraca nadzieja na zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Najgorzej, kiedy tekst pisze cymbał. IP: *.adlex.com 08.06.04, 15:03 "...Inwestorzy liczą, że sytuacja polityczna się wyjaśni,.." Skąd takie wnioski. Teraz jest popyt na zł bo sa do kupienia obligacje i stopy procentowe mogą iść w górę. Belki itp. nie maja tu nic do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz WYŁĄCZCIE TEN POPUP !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:20 ZAMAZUJE MI TEKST !!!!!!! CO TO JEST ?????????????? MOŻE W OGÓLE SKOŃCZYĆ Z TYMI NEWSAMI ??? JAK MOŻNA NA ŚRODKU STRONY NAWALIĆ TAKĄ KUPĘ ???!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żołnierz Re: Złoty najsilniejszy od czterech miesięcy IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 10.06.04, 10:56 Komentarz godny najlepszego pióra. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś