Dodaj do ulubionych

Olek jest...

21.06.17, 11:01
next.gazeta.pl/next/7,151003,21985613,rzad-przyjal-uchwale-dotyczaca-najwazniejszych-drog-ma-byc.html
"Via Carpatia to, zdaniem rządu, kluczowy transeuropejski korytarz transportowy, który może stać się nowym połączeniem Europy północnej i południowej, integrującym systemy transportowe Litwy, Polski, Słowacji, Węgier, Rumunii, Bułgarii i Grecji."

Tak się wygrywa wybory..
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Olek jest... 21.06.17, 16:57
      "Chcieliśmy jak najlepiej, wyszło jak zawsze."
      • oleg3 Re: Olek jest... 21.06.17, 17:02
        Postawiłem na PiS krzyżyk. Nie daje żadnej nadziei na normalność. Etatyzm na poziomie sanacyjnym i polski samochód elektryczny w roli naszego Volkswagena. Za stary jestem na takie plewy. A może za młody?
    • wikul Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci ... 21.06.17, 17:05
      ... co jeżdżą autostradami i drogami szybkiego ruchu?

qwardian napisał:

> "Via Carpatia to, zdaniem rządu, kluczowy transeuropejski korytarz transportowy
      > , który może stać się nowym połączeniem Europy północnej i południowej, integru
      > jącym systemy transportowe Litwy, Polski, Słowacji, Węgier, Rumunii, Bułgarii i
      > Grecji."

Poczekamy , zobaczymy, nie takie ambitne plany upadały.

> Tak się wygrywa wybory..

Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci co jeżdżą autostradami i drogami szybkiego ruchu? Bo ja mam wrażenie że wygrali raczej ci którzy jeżdżą mniej ważnymi drogami.
      • oleg3 Re: Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci ... 21.06.17, 17:16
        wikul napisał:

> Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci co jeżdżą autostradami i drogami szybkiego
        > ruchu? Bo ja mam wrażenie że wygrali raczej ci którzy jeżdżą mniej ważnymi drogami.

To było stricte do mnie. Pisałem kiedyś, że bardzo mi zależy na realizacji Via Carpatia. I nie chodzi tylko o tych, którzy nią będą jeździć. Idzie o gospodarcze skutki dla Ściany Wschodniej.
        • wikul Re: Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci ... 21.06.17, 17:23
          oleg3 napisał:

> wikul napisał:
          >
          > > Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci co jeżdżą autostradami i drogami sz
          > ybkiego
          > > ruchu? Bo ja mam wrażenie że wygrali raczej ci którzy jeżdżą mniej ważnym
          > i drogami.
          >
          > To było stricte do mnie. Pisałem kiedyś, że bardzo mi zależy na realizacji Via
          > Carpatia. I nie chodzi tylko o tych, którzy nią będą jeździć. Idzie o gospodarc
          > ze skutki dla Ściany Wschodniej.

Nie, to było do Qwardian i chodziło głównie o wybory. Via Carpatia to dobry pomysł ale nie wiem czy ekonomicznie uzasadniony i realny. W każdym razie nie na dzisiejsze czasy. Tak jak Centralny Port Lotniczy czy linie kolejowe wielkich prędkości. O samochodzie elektrycznym już napisałeś.
          • oleg3 Re: Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci ... 21.06.17, 17:25
            "Stricte do mnie" był skierowany wątek qwardiana. Nie do jakiegoś nieoznaczonego wyborcy.
            • wikul Re: Sadzisz że ostatnie wybory wygrali ci ... 21.06.17, 17:50
              oleg3 napisał:

> "Stricte do mnie" był skierowany wątek qwardiana. Nie do jakiegoś nieoznaczoneg
              > o wyborcy.

Masz rację, zapomniałem o tym tytule.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka