Gość: Vadimir IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 01:27 ...Nowy York. Podobno.Tak mówili w dzienniku przed chwilą.Szkoda... a taki był ładny, amerykansky. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PLNiusz Re: Meteoryt zniszczł.... IP: *.pit.gda.pl 02.04.01, 13:50 Gość portalu: Vadimir napisał(a): > ...Nowy York. Podobno.Tak mówili w dzienniku przed chwilą.Szkoda... a taki > był ładny, amerykansky. ... ino mu zamek, wyliatał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterek kara boska IP: *.pl 02.04.01, 16:57 Pewnie w niediele jezdili na targ zamiast na msze do księdza proboszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panda Re: Meteoryt zniszczł.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.01, 01:52 Gość portalu: Vadimir napisał(a): > ...Nowy York. Podobno.Tak mówili w dzienniku przed chwilą.Szkoda... a taki > był ładny, amerykansky. ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panda Re: Meteoryt zniszczł.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.04.01, 01:56 Mówią o tym: Manhatan Transfer Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: Meteoryt zniszczł.... 03.04.01, 12:18 POWAŻNIE????JA TAM NIC NIE SŁYSZAŁEM???I CO DALEJ POWIEDZCIE WIĘCEJ ;-00000000000000000000 ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 03.04.01, 12:28 Największe spustoszenia zrobił meteoryt jaki spadł w Zachęcie na postać Papieża. Ujawnił bowiem jak perfidnie działa prawica zastawiając się kościołem i wiarą. Sztuka jest tylko sztuką a odżegnywanie od czci i wiary wszystkich którzy mieli z tą instalacją coś wspólnego to totalne nieporozumienie. To jeszcze jest wybaczalne ale wygarnianie p. Andzie Rottenberg pochodzenia to już nie nieporozumienie a totalna głupota środowisk prawicowo-katolickich. Kochana prawico dyrektor usunięty i co? Tropimy dalej Żydów, prawicowe pieski? Żyd potrzebny prawicy - od zaraz bo nie celu!. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 212.160.135.* 03.04.01, 12:37 Al, ty jesteś biedaku opętany manią filosemicką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 03.04.01, 12:52 Gość portalu: Róża napisał(a): > Al, ty jesteś biedaku opętany manią filosemicką. Ponieważ akceptuję i toleruję inność?. A co mnie obchodzi kim z pochodzenia jest ten i ów. Ma polski paszport. Czuje się Polakiem. Wypełnia wszystkie powinności polskiego obywatela. A czy to Żyd, Rom, gej, lesbijka, Murzyn, wyznawca Mahometa, buddysta etc etc. zupełnie mnie nie interesuje. Nie interesuje mnie też czy ty Różo jesteś lesbijką czy jesteś heteroseksualna. Wszak tylko z tobą dyskutuję . Maniakami są prawicowcy śledzący do kilku pokoleń wstecz dobrze i źle urodzonych. Pomimo poglądów nie tępię arystokracji (witaj Luko), niech sobie konstruuja drzewa genealogiczne i uważają się za tą czy inną gałąź,gałązkę albo sęk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 212.160.135.* 03.04.01, 12:57 Gość portalu: Al napisał(a): > Gość portalu: Róża napisał(a): > > > Al, ty jesteś biedaku opętany manią filosemicką. > > Ponieważ akceptuję i toleruję inność?. Sęk w tym, że nie tolerujesz inności innej niż Twoje lewicowe poglądy. A wiesz, że filosemityzm jest odmianą rasizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 03.04.01, 13:20 Akcepyuję i toleruję mądre poglady a nie solidarnościowo -prawicowo- klerykalne rozpamietywanie swojej wielkiej roli we współczesnej historii Polski. masz pretensje do mnie. Ja w głównej mierze bronię się przed beznadziejnymi, ślepymi atakami prawicowych oszołomów, sięgających do Hitlera Pol-Pota, Mao i czort wie kogo. Przypatrz się językowi, tolerancji i akceptacji inności twoich prawicowych kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Meteoryt zniszczł.... IP: 212.160.135.* 03.04.01, 13:48 Gość portalu: Al napisał(a): > Akcepyuję i toleruję mądre poglady a nie > solidarnościowo -prawicowo- klerykalne rozpamietywanie > swojej wielkiej roli we współczesnej historii Polski. > masz pretensje do mnie. Ja w głównej mierze bronię się > przed beznadziejnymi, ślepymi atakami prawicowych > oszołomów, sięgających do Hitlera Pol-Pota, Mao i > czort wie kogo. Przypatrz się językowi, tolerancji i > akceptacji inności twoich prawicowych kolegów. Jestem oszołomiona delikatnością, polotem i brakim nienawiści w języku, który używa lewica. Najlepszym tego dowodem jest Twój powyższy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Meteoryt zniszczł....coś innego IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 03.04.01, 14:13 Proszę jeszcze raz: poprównaj sobie zakres tolerancji i akceptacji inności np przeze mnie i np Lukę. Zabaw się w sędziego. Oczywiscie Luka wykona slalom znany mi wcześniej: nie toleruję ale akceptuję. Odpowiedz Link Zgłoś