kizi10
15.05.08, 09:21
mam pytanie - znalazłam to forum przypadkiem, mam wrażenie że od was dowiem się więcej niż od lekarzy.
od ponad dwóch lat cierpię z powodu przewlekłej biegunki, która trwa bez przerwy, po za tym ciągle boli mnie brzuch, miałam dwa epizody bólu tak silnego, że straciłam przytomność, w zeszłym roku położyłam się do szpitala, żeby się przebadać, zrobili mi wlew, i stwierdzili, że jest uchyłek i w którymś tam odcinku spastyczność, w zasadzie nic z tego nie wynika, lekarz powiedział, że to chyba zespół jelita drażliwego, ale w wypisie tego nie stwierdził, nie dostałam też żadnych zaleceń odnośnie moich dolegliwości - kompletnie nic - żyj babo ze sraczką, a komu to przeszkadza - więc nie wiem co o tym myśleć, czy to z powodu np uchyłka te dolegliwości, czy to faktycznie zespół, od jakiegoś czaso po jakimkolwiek jedzeniu koszmarnie bekam, mam też ogromne problemy ze wzdęciami, nie pamiętam już co to znaczy normalnie się wypróżnić, czy wedłyg waszych doświadczeń to może być zespół jelita i co robicie żeby uporać się z podobnymi dolegliwościami ?