rbaryla1 08.08.05, 18:31 Witam. Założyłem do mondeo 2,5 V6 instalacje gazową (zwykłą - jest aluminiowy kolektor). Czy długo na tym pojeżdżę? Czy ktoś ma takie auto z instalacją gazową? Nie chciałbym zniszczyć silnika... Pozdrawiam Rysiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hark61 Re: Mondeo 2,5 V6 09.08.05, 18:58 Mam takie auto w gazie, ale założyłem V generację JTG (ciekły wrtysk gazu) Jak na razie jest OK Do tego modelu zdecydowanie odradzano mi zwykłą instalację. Pozdrawiam Odpowiedz Link
szef_irek Re: Mondeo 2,5 V6 10.08.05, 22:38 jeżeli możesz przesłać zdjęcie komory silnika byłoby fajnie pozdrawiam Odpowiedz Link
rbaryla1 Re: Mondeo 2,5 V6 12.08.05, 15:28 Instalację zakładałem w 2003r. w koninie w firmie Brocker Servis przejechałem na niej ok. 50 tys. km.(blisko salonu Fiata). Mają tam dwóch młodych elektryków i chłopaki naprawde się na tym znają. W moim podłączyli laptopa i jeżdziłem z nimi przy różnych predkościach , przyspieszeniach - korygowali błędy i jest OK. Mamnadzieje, że tak zostanie. Pozdrawiam Rysiek. Odpowiedz Link