cheritka 25.09.09, 19:20 Dziewczyny, nie wiecie może jak z terminami w Bielsku w Eskulapie. Jak szybko trzeba się umawiać na cc. W którym tygodniu ciązy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszemilusia Re: Termin w Eskulapie BB 23.10.09, 22:03 Rodziłam tam i nie jest tak że to Ty umawiasz sie na cc. O tym decyduje lekarz ale ciąża musi być prowadzona od początku u nich inaczej nie ma szans na dostanie sie na poród. Ja miałam cc chociaż ustalony był poród naturalny operowała Pani Kawulok- cudowna lekarka- polecam. Odpowiedz Link
cheritka Re: Termin w Eskulapie BB 26.10.09, 21:51 To znaczy, że jeżeli nie byłam tam prowadzona, to nie mam szans tam urodzić? Znam pare dziewczyn z Łodzi, które właśnie tam miały cesarkę a nie byłay prowadzone w Eskulapie. Odpowiedz Link
cheritka Re: Termin w Eskulapie BB 13.11.09, 20:05 Dzwoniłam do nich i bez problemu umówłam się na wizytę przed cesarką. Odpowiedz Link
karamolek Re: Termin w Eskulapie BB 20.11.09, 10:41 Też nie miałam problemu z umówieniem się na wizytę. Mam skierowanie na planowe c.c, więc tylko prosili o historię tej i poprzedniej ciąży. Odpowiedz Link
vikama Re: Termin w Eskulapie BB 23.11.09, 13:47 Jestem wciąży 37 tc i mam zaplanowane cc w Eskulapie po skonczonym 39 tc chyba ze cos sie wczesniej zacznie to mam dzwonić. U mnie do cc jest kilka wskazań, to moja druga ciąża, pierwsza też zakończona cc ale rodziłam gdzie indziej. Nie musisz byc prowadzona przez lekarzy z Eskulapa( ja nie jestem, wogole jestem spoza BB) ale umów się na rozmowę konsultsacyjną mniej więcej na miesiąc przed porodem, wtedy Ci wszystko powiedzą, ustalą ewentualny termin cc itd. Odpowiedz Link