goralica 30.09.07, 07:30 generalnie mam mieszane uczucia co do cc ale po 2 zdecydowanie szybciej doszłam do siebie i jakby te dolegliwości były mniejsze. karmię piersią i tydzień po trochę mnie tylko ta blizna pobolewa wiec generalnie nie jest źle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: po 2 cc 03.10.07, 12:26 Ja w przyszłym tygodniu mam cc po pierwszym szybko doszłam do siebie ciekawe jak będzie teraz. Odpowiedz Link
magduska79 Re: po 2 cc 03.10.07, 16:33 Ja mam miec 2 cc w grudniu i tez jestem bardzo ciekawa czy szybciej dojde do siebie:-\Choc po pierwszym nie bylo az tak zle Odpowiedz Link
tup82 Re: po 2 cc 03.10.07, 23:29 Ja tez mialam dwie cc. Pierwsza - koszmar, przez co 2 balam sie panicznie. Okazalo sie ze ta druga znioslam duuuuuuuuuuzo lepiej i bylam w szoku. Nie mialam problemu z pierwszym wstaniem po cc, z oddychaniem przy siadaniu no problem (przy pierwszym dziecku mialam, ale mysle, ze to przez to, ze jestem niska i pierwszy dzidzius musial mi tam wszystko porozciagac i uciskal przepone, po cc musialo mi sie to ulozyc), pokarm - super, a boli w pierwszych godzinach po cc prawie nie odczuwalam. Takze bylo bardzo ok. Odpowiedz Link