basia553 11.01.04, 12:19 W czesci 1 mamy juz 100 wpisöw, a ja ciagle czekam na wiadomosc od Dona, ze wreszcie adwokat zezwolil mu na zamieszczenie nowszych jak z dziecinstwa zdjec. A po setce zle sie wpisy obserwuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Galernicy-czesc 2 11.01.04, 14:57 piekne zdjecie,ale male korekty: na brode jestem za niski ( kurdupel brodaty by dzieci krzyczaly )nie mam marynarki juz od lat.takich czapek nie znosze.nigdy bym sobie nie pozwolil zalozyc brazowe buty do ciemnych spodni.reszta wzbudzila moj zachwyt.Nareszcie wiem jak dorobie do nedznej emerytury ( wyciagnieta wymownie reka ) Odpowiedz Link
basia553 Re: Galernicy-czesc 2 11.01.04, 15:03 I ta droga sie o nowych zdjeciach dowiedzialam. Ktöry lobuz nazwal nas cygankami? Pewnie sam cygani, az sie kurzy!! A jesli chodzi o Ciebie Don, to niejakie podobienstwo widze tylko u tego slodkiego malucha w pasiakach. To z broda to podröba, wlacz adwokata! Odpowiedz Link
tos.ka Re: Galernicy-czesc 2-uwage skret:) 11.01.04, 17:01 juz kiedys pisalam. ale sie powtorze. to sie robi tak: klika sie na "ulubione fora" i ustawia sie ilosc watko w poscie- na 300- i tym sposobem mozna w watku fadac trzy razy dluzej:))) jedyny szkopul- trza byc zalogowanym- ale by tu pisac tak i tak trza byc zalogowanym. zreszta logujac sie szybciej sie znajduje forum (jesli sie g wsadzilo w fora ulubione) Odpowiedz Link
basia553 Re: Galernicy-czesc 2-uwage skret:) 11.01.04, 17:17 To wiadomo, tosko. Tylko po setce trzeba odwracac strony :)) i to jest meczace. Szczegölnie jak ktos sie gdzies wyzej wpisze. Odpowiedz Link
tos.ka Re: Galernicy-czesc 2-uwage skret:) 11.01.04, 19:21 > To wiadomo, tosko. Tylko po setce trzeba odwracac strony :)) i to jest meczace ja wlasnie o tym:) maly trik- i przewracasz (sie) dopiero po trzeciej setce... to ulatwia zycie;) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Galernicy-czesc 2 11.01.04, 21:31 basia553 napisała: > gdzie? jakie? czesc mialam w komputerze a reszte w albumie trzymam Odpowiedz Link
maedel Poszukiwany autor:) 16.01.04, 15:46 W galerii znalazłam nowe zdjęcia: "Karnawał w Nowym Orleanie" i "Paryż". Autor (lub autorzy) niech nie będą tacy skromni i się ujawnią:) Zaciekawiona Maedel;) Odpowiedz Link
ertes Paryz 16.01.04, 18:48 Chyba sie wybiore do Paryza, KT. Takie laski ze hoho. Ta na lawce jest sliczna! Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Paryz i karnawal 17.01.04, 15:34 sa mojego autorstwa. Karnawal w N.O byl robiony jednarozowa kamera, przez fotografa na cyku hehehe, 5 lat temu a wiec jakosc nie jest najlepsza.... Odpowiedz Link