moore_ash Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 06.03.04, 22:15 pstryk! pozdr. tb Odpowiedz Link
morsa Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 20.03.04, 00:17 Czy jest ktos chetny? Pomimo piatku....?? Odpowiedz Link
akawill Re: po dlugiej nieobecnosci....teraz? 22.03.04, 00:53 A Ty Jutka w piątek zapraszałaś i miałaś otworzyć i co? I nic. A ja miałem szczerą i nieprzymuszoną wolę dziewictwo czatowe stracić... Odpowiedz Link
jutka1 Re: po dlugiej nieobecnosci....teraz? 22.03.04, 08:28 akawill napisał: > A Ty Jutka w piątek zapraszałaś i miałaś otworzyć i co? I nic. A ja miałem > szczerą i nieprzymuszoną wolę dziewictwo czatowe stracić... ********* to wczoraj nie byl piatek?? ;)))) sorry hon. w piatek wieczorem musialam jeszcze telefonicznie szefowa pocieszac, a potem bylam wyczerpana. :( umowmy sie ne to dziewictwo na dzisiaj wieczor, ok? cmok, Ruda :)))) Odpowiedz Link
basia553 Re: po dlugiej nieobecnosci....teraz? 22.03.04, 08:32 cholera, nareszcie zaczyna sie cos dziac na forum:))))) Ale skurviajac, jak zwykle: zastanawialam sie Jutka, jaka Ty masz umowe o prace? Bo wspomnialas, ze moze sie u Ciebie skonczyc 1.kwietnia, a wiec natychmiast. Nie masz zadnego okresu wypowiedzenia? Odpowiedz Link
basia553 Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 25.03.04, 09:42 Dziendobry Luizo, chcialam Ci dotrzymac towarzystwa na czacie, ale nie moge wejsc. Cos musi byc na linii, albo möj szef stoi za tym - woli zebym popracowala:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
atoja Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 02.04.04, 00:07 uppp..szwedziaaaaaaaa..jutkaaa.anitaaaaaaaaaaaaaa..gdzie jestescie?? Odpowiedz Link
ani-ta skoro forum ma miec przerwe konserwacyjna... 02.04.04, 21:30 szfedka napisała: > > no to wio robaczki, gadu gadu > > www.polczat.pl/chat/?_room=POLONIA%26nbsp%3bna%26nbsp%3bBIS Odpowiedz Link
goga.74 jezdem 15.04.04, 21:23 szfedka napisała: > > no to wio robaczki, gadu gadu > > www.polczat.pl/chat/?_room=POLONIA%26nbsp%3bna%26nbsp%3bBIS Odpowiedz Link
bella-donna Re: chodzta kurdebalans :)))))) ntxt 17.04.04, 13:17 a co tam robicie na tym czacie, czy w tym czacie ? Odpowiedz Link
jutka1 Donna :))) 17.04.04, 13:19 a co mamy robic - gadamy czyli czatujemy :))) przyjdz kiedys :)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Donna :))) 18.04.04, 12:22 boje sie o; pamietam jak anita umowila sie z donem na randke na czacie, a dalej to juz sama wiesz co sie z nim stalo... Odpowiedz Link
ani-ta Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 16.04.04, 22:50 szfedka napisała: > > no to wio robaczki, gadu gadu > > www.polczat.pl/chat/?_room=POLONIA%26nbsp%3bna%26nbsp%3bBIS Odpowiedz Link
ro-bert Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 16.04.04, 23:54 Dupa a nie czad! Ile mozna czekac? Odpowiedz Link
morsa Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 23.04.04, 23:38 Nie wiem, czy trzeba miec licencje na otworzenie i zaproszenie, ale pozwole sobie z racji wieku na zaproszenie na czat! Mam czas i ochote... Pogadac troche... morsa - Dobrze jest psiakrew, a kto powie, ze nie, to go w morde! (Witkiewicz) Odpowiedz Link
xurek Re: -----------------------ZAPRASZAMY NA CZAT !!! 09.05.04, 16:29 ma kto ochote wlasnie teraz? Xurek Odpowiedz Link
jutka1 polczat 17.05.04, 22:34 The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. :(((((((((((((( Odpowiedz Link