ani-ta 27.05.04, 23:55 gdzie do cholery jest HOROSKOP???!!!! jak zyc bez nawigacji?! sabba z baska strajkuja? nio! a.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro-bert Re: a ja bym sie chciala zapytac! 28.05.04, 00:33 ani-ta napisała: > gdzie do cholery jest HOROSKOP???!!!! > jak zyc bez nawigacji?! Slyszala Ty kiedy o NAWIGACJI? Wiesz kto sie na tym najlepiej zna? Spytaj fachowca! Trzy pytania. Czekam na trzy odpowiedzi... Odpowiedz Link
starypierdola Re: a ja bym sie chciala zapytac! 28.05.04, 00:41 Lepiej pozno niz wcale: April 19 - May 19 Your inner power and awareness should be especially acute today, dear XYZ. Some intense dreams and revelations could come deep from within, allowing you to release old traumas and phobias and enabling you to move ahead with more confidence than ever. Physical energy is high, though you may feel you need a little more sleep than usual. Your ESP and intuition are also high, enabling you to be more in touch with others. Make the most of it all! :-))) SP Odpowiedz Link
ro-bert Re: a ja bym sie chciala zapytac! 28.05.04, 00:46 DUPA! Pewnie zrozumiles z tego tyle samo co ja z Twojego postu. PS Lenny Krawitz is the best!!! Odpowiedz Link
starypierdola Sorry, Krajanie!! 28.05.04, 00:53 Ja po polnocy (czasu Europejskiego) pije tylko whisky i dla tego oficjalnie mowie tylko po angielsku. Ale nie przejmuj sie. Dla nas, pomorzakow zycie bylo,jest i bedzie zawsze dobre! To ci z W-wy co sie powinni martwic! SP Odpowiedz Link
ro-bert Re: Sorry, Krajanie!! 28.05.04, 00:58 starypierdola napisał: > Ja po polnocy (czasu Europejskiego) pije tylko whisky i dla tego oficjalnie > mowie tylko po angielsku. > Ale nie przejmuj sie. Dla nas, pomorzakow zycie bylo,jest i bedzie zawsze > dobre! To ci z W-wy co sie powinni martwic! Moim problemem zawsze bylo czy my jestesmy pomorzaki czy kujawiaki? PS Wracajac do adremu, staram sie zawsze pozostac wierny tradycji. Polnoc nie polnoc, tylko czysty alkohol moze nas przed kacem uratowac! PS Blue Saloon; Mike Oldfield; czy tego jeszcze ktos slucha? Odpowiedz Link
starypierdola Trudno ... 28.05.04, 01:07 ... kto sie dostal miedzy wrony musi krakac jak i ony.... Sluzba nie druzba! SP Ps1. Mamy wybor: Pomorzaki, Kujawiaki, West-Preusseniaki (!!??)... Moze nawet Kaszubiaki, albo Wielkopolanie, choc to troche naciagane. No a jak by co to nawet mozemy byc Krzyzaki!, Jak komu wygodnie Ps2, czysta tez nie pogardze ,,,, Ps3. Sluchaja, sluchaja,,, SP Odpowiedz Link
ro-bert Re: Trudno ... 28.05.04, 01:12 starypierdola napisał: > Ps2, czysta tez nie pogardze ,,,, > > Ps3. Sluchaja, sluchaja,,, To co? Towarzystwo wzajemnej adoracji? Nuudne... Dopierdol cos... Odpowiedz Link
ro-bert Re: E, wszyscy spia to co sie wysilac? 28.05.04, 01:19 starypierdola napisał: > na zdrowie! Zdrowko! Dawno sie juz nie wysilam :) PS Shock the Monkey Peter Gabriel Odpowiedz Link
ro-bert Re: E, wszyscy spia to co sie wysilac? 28.05.04, 01:52 Wytrwalosc poplaca! Nie wszyscy spia! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ha! Odpowiedz Link