swiatlo 27.01.05, 20:43 Pasjonujące. Przeczytaj to: serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34144,209833.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: CJ, coś dla ciebie 27.01.05, 21:04 ertes napisał: > A wiesz co to email? Co to? Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: nie mow ertes 27.01.05, 21:11 Jedyny quark jakiego znam, to QuarkXPress. Nudny jak rozwolnienie. W dodatku nigdy nie wiedziałem co to znaczy. ;-) Odpowiedz Link
don2 Re: nie mow ertes 27.01.05, 21:37 twarozek w innym jezyku tak sie nazywa :)))))))))))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: CJ, coś dla ciebie 27.01.05, 22:15 dzieki, Swiatlo, za link. Rzucilem okiem i wlozylem na razie do zakladek, bo w tej chwili inne rzeczy mam na glowie. Ale wroce tam na pewno. Ertes, odczep sie. Jak masz ciekawy temat do zaproponowania komus z nas -chocby indywidualnie- you're more than welcome to do it publicly. Moze reszta gremium tez sie zainteresuje :) Odpowiedz Link
ertes Re: CJ, coś dla ciebie 27.01.05, 22:24 CJ, nie moge sie odczepic bo tak lubie Swiatlo ze musze mu jakiegos kuksanca dac od czasu do czasu a nawet czesciej. ak masz ciekawy temat do zaproponowania komus z nas -chocb > y > indywidualnie- you're more than welcome to do it publicly. Moze reszta gremium > tez sie zainteresuje :) A ty chcesz? Pewnie ze chcesz. A nawet jak nie chcesz to dostaniesz. Uporzadkuj sobie forum wedlug postow z najwieksza liczba wypowiedzi. Mam nad Toba przewage 2:1 a nawet 2:0... ;) Odpowiedz Link