Dodaj do ulubionych

===ALFA ROMO GADŻETY===

24.07.05, 14:40
Każdy kto lubi Alfę Romeo i wszelkiego rodzaju gadżety z nią związane to
zapraszam : www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3386959
Wszystkie przedmioty są nowe, najwyższej jakości i bez uszkodzeń. ........
Kontakt dla osób zainteresowanych kupnem i nie zarejestrowanych na allegro :
xmariox@o2.pl ZAPRASZAM :lol:
Obserwuj wątek
    • dr.rocco He he , ceny z kosmosu , jak za takie pierdoly !!! 25.07.05, 20:09
      Nigdy bym nie dal takich pieniedzy za takie bibeloty.
      • pigr Re: He he , ceny z kosmosu , jak za takie pierdol 25.07.05, 23:53
        Nikt normalny by nie dał. Na szczęście dla handlujących, w naszym kraju
        zdecydowanie przeważają nienormalni.
        • nicolaromeo Re: He he , ceny z kosmosu , jak za takie pierdol 27.07.05, 01:23
          No ale niezły wypas, można sobie zrobić ołtażyk, powiesić flage na ścianie
          przed nią ręcznik i się modlić niczym w meczecie. A na koniec można wszytko
          podpalić tymi zapałkami za 12 zeta z logo Alfa Romeo, koles jeszcze powinien
          wyprodukowac płyn do zmywania naczyń, odświerzacz do toalet, i paste do butów.
          • dwat59 ?! 27.07.05, 14:39
            trzeba tylko mieć nadzieję, że alfowicze nie są specjalistami od wiejskiego
            tuningu
            • nicolaromeo Re: ?! 27.07.05, 18:08
              No wiesz ja jusz mam pewne pomysły na wykorzystanie tych gadżetów, ręcznik
              przerobie na roletę z tyłu, z flag sobie zrobie super ekskluzywne pokrowce
              sportowe na siedzenia, popieniczki powymieniam na powyższe, zapałku powkładam w
              miejsce dla zapalniczki, tylko nie wiem co zrobić z brelokami, może przyczepić
              do klamek, myśle ze przynajmiej po dwa na jedna drzwi i z przodu by się
              przydały.... się rozmażyłem
              • pietrekj Ceny są ostre 28.07.05, 12:13
                Ale i butik Alfy nie jest tani, choć tam są rzeczy z wyższej jakby półki... Ja
                powalony jestem pluszową Alfą, czy Wy też nie możecie dopatrzyć się
                podobieństwa do 147? Nawet po FL.
                A jakby tak założyć ręcznik na głowę, przykryć popielniczką, wypchać plecak
                resztą i iść do metra?

• nicolaromeo Re: Ceny są ostre 29.07.05, 00:16
                  Pluszowa, hehehe możan dziecku kupić zamiast misia, niech sobie poprzytula
                  samochodzik.
                  A z tym recznikiem na głowie to radziłbym uważać, bo ostatnio anglicy jakiegoś
                  kolesia zastrzelili przez przypadek, a polska policja gotowa jeszcze pomyśleć
                  że logo alfy to jakiś tajemy islamski symbol ;)
    • xmariox Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 28.07.05, 18:09
      To sobie poczytałem :)Ja wszytsko rozumiem, jak ktoś woli dresik za 20 zł z 4
      paskami to nie umie.
      • xmariox Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 28.07.05, 20:10
        ""> To sobie poczytałem :)Ja wszytsko rozumiem, jak ktoś woli dresik za 20 zł z
        4
        > paskami to nie umie. "" Rzeby ktuś sobię nie pomyśleć że pisać ja nie
        umięm :)
        • pigr Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 28.07.05, 22:36
          Nie przejmuj się. Widzę, że są chętni na Twoje "skarby". Sprzedać można
          wszystko.
        • nicolaromeo Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 29.07.05, 00:12
          Nie no dresik z czterema paskami to cool sprawa jest, ale wiesz taki nosze
          tylko wizytowo do garniaka na randkem jakomś, co by laska wiedziała, że fajny
          jestem. A i wiesz jak się poszuka jakąś przecenke na bazarku w Białymstoku to i
          za 15 siem kupi.
          • pigr Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 29.07.05, 10:00
            Nigdy nie byłem w Białymstoku, ale za 15 to czyba z pięcioma paskami.
      • pietrekj Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 29.07.05, 10:16
        Ojwitam.

No nie obrażaj sie od razu, poczekaj trochę. Mam dresik a jakże, z dyskretnym
        napisem Versace. Nawet moje mole nie chcą go jeść bo to prezent od teściowej.
        Parę gadżetów to ja już zanabyłem, tylko że np. kubek całkiem podobny jakby
        taniej nieco, czyżby ten był z porcelany?.
        Z Twojego sklepiku może popielniczkę (jeszcze nie wiem po co), tylko koszta nie
        te.
        Ręcznik za taką kasę to ja muszę dobrze pomacać zanim zanabędę.
        Natomiast breloczki to wzornicza porażka. Ale moje kluczyki i tak są już
        zajęte, przy jednych dynda sobie zabytkowy Shell (reklamówka oleju silnikowego
        w puszkach - kiedy takie sprzedawali), a przy drugich salonowy, ze srebra, z
        czasów kiedy kupowało się nowe Alfy za nieco ponad 40 000,00...
        Tak, że tak: poszerz ofertę, obniż ceny, może pogadamy.
        Jak nie to nie.
        Raczej.

- Odbiór?
        • xmariox Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 30.07.05, 16:52
          He nikt sie nie obraża :)Nawet dresik za drogi wymysliłem :) ale tak na serio
          to wiem że ceny są troche wysokie, ale sprowadzam te bajerki i musiałem jakoś
          zniwelować koszt transportu. "pigr" stwierdził że nikt normalny by tyle nie dal
          za te rzeczy i tu się chłopak myli bo jak mam ochote wydac 40 zeta za breloczek
          to moja sprawa. Kilka osób juz kupiło pewne przedmioty i z konaktu z nimi nie
          wynika żeby byli nienormalni. POZDRAWIAM "pigra też ":)
          • pigr Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 30.07.05, 22:08
            Stary, wybacz.., ale nie jesteś w stanie ocenić na podstawie jednej rozmowy,
            czy ktoś jest normalny czy nie. Pomijam już kwestię stosowanych kryteriów do
            oceny normalności. Swoją drogą, życzę, byś sprzedał jak najwięcej tych
            gadżetów. Istnieje duża szansa, gdyż (tu już stosuję własne kryteria) nasz kraj
            w przeważającej większości składa się z osobników nienormalnych.
    • xmariox Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 02.08.05, 16:26
      KONIEC SPRZEDAZY !!!!!!!
      • pigr Re: ===ALFA ROMO GADŻETY=== 02.08.05, 19:42
        No, szkoda. Masz jeszcze coś fajnego? Jakieś naklejki na szybę? Maskotki
        kiwające łebkami? Spojlery w kształcie płetwy rekina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka