sylweczek2 28.07.05, 09:31 Witam! przeglądając strony o AR natknałem się na AR Scighera home.planet.nl/~nieu1167/ co o niej myślicie , czy uważacie ,że AR idzie w ze stylizacja w dobrym kierunku ? pozdrawiam AR 146 1,6bx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigr Re: nowa alfa ? 28.07.05, 09:37 Jak na opancerzony wóz bojowy - całkiem przyjemna. Nie zdziwię się, jeśli trafi do wyposażenia włoskiej armii. Odpowiedz Link
pietrekj Nowa stara Alfa 28.07.05, 11:25 DolceVitam. Scighera to dość stary concept, tutaj są inne z datami oblotu: www.CarsfromItaly.com A może wybierzemy Miss Alfa? - Odbiór. Odpowiedz Link
mchmiel21 Re: nowa alfa ? 28.07.05, 11:48 Wygląda jak BWP, tylko że moim zdaniem mogę się założyć że jeżdżenie BWP jest przyjemniejsze) Za to 8C Cometizione - DAMM... te światła z tyłu przdzik piekny, silnik z maseratti podobno ma przekraczać 300 km/h , no i będzie ich tylko 1000 :( Szkoda że nie robią takich w cenie do 100 000 zł Odpowiedz Link
pietrekj Re: nowa alfa ? 28.07.05, 13:01 Ha - link zamienił się w adresik. www.carsfromitaly.com/alfaromeo/index.html Mnie niegdyś fascynowała/o Navajo, te wysuwane z boku światła... Fotka była w Świecie Młodych. Ale koparkę podnosiłem z głębin najgłębszych po zapoznaniu się ze zdjęciami prototypu Brery. - Odbiór- Odpowiedz Link
pigr Re: nowa alfa ? 28.07.05, 22:41 Super te niektóre modeliki. Uśmiałem się prawie do łez. Odpowiedz Link
pietrekj Re: nowa alfa ? 29.07.05, 09:51 Przywitkuję A wiecie, że widziałem na własne oczy w Warszawie furgonetkę Alfa Romeo? Tak na oko pochodziła z przełomu lat 70/80. Czego to ludzie nie sprowadzą. Na stronie Ikara zaś doczytałem się, iż była końcepecja współpracy Alfa-Nissan, powstało nawet parę sztuk modelu Cherry ze scudetto, ale wmieszał się FIAT i jest jak jest. Ciekawe co by było gdyby? Bat-y są odleciane - co? - Odbiór Odpowiedz Link
pigr Re: nowa alfa ? 29.07.05, 09:59 Furgonetka Alfy - dobre. Szkoda, że nie walec drogowy. Tak, niektóre modele (oprócz tego, że się zestarzały) wyglądają co najmniej pokracznie. Odpowiedz Link
pietrekj Re: nowa alfa ? 29.07.05, 10:21 Z ciekawostek, to jeszcze: jakie 2 lata temu na trasie AK jechałem za Golfem, który miał w miejsce oryginalnego przyklejony znaczek Alfy. Wiemy już kto ma kompleksy! (i gdzie giną nasze znaczki). - Odbiór Odpowiedz Link
pigr Re: nowa alfa ? 29.07.05, 10:23 E, tam od razu kompleksy. Ładniejsze znaczki po prostu mamy, i tyle. Odpowiedz Link
pietrekj Re: nowa alfa ? 29.07.05, 10:52 Taaa A widziałeś Golfa za skrzydełkami batmana? Bo różne tam montowali, ale takich to nie. No kiedyś na Lekarskiej parkowała biała Skoda, która przebijała Baty na głowę. Ale to była 100MB (więc nic z VW) po restrukturyzacji. Powalająca była aż tak, że nie wiem czy to nie był przypadkiem wyraz czyjegoś poczucia humoru. A co Alf to moja ślubna zachwycona była swego czasu Dardo. - Odbiór Odpowiedz Link
pigr Re: nowa alfa ? 29.07.05, 13:38 No, różne są gusta. Tuningowcy to wesoły naród; choć sami o tym nie wiedzą. Odpowiedz Link
pietrekj Re: nowa alfa ? 29.07.05, 15:03 A scigherrrą był zafascynowany mój ulubiony sprzedawca Alf... No ale on teraz sprzedaje obok Alfy - Subaru, jeszcze nie zadałem mu pytania: a jak panu się to podoba? Do tego zauprawił tunning Alfy. I to by było na dziś. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link
pigr Re: nowa alfa ? 29.07.05, 15:23 Sprzedając Alfy i Subaru, chyba nie zarobi na chlebek. Powinien przerzucić się na Skody albo Fiaty. Odpowiedz Link