karol145 27.11.05, 21:28 Witam, mam glupi problem, nie moge do swojej alfy 145 bx dobrac wycieraczek, w kazdym sklepie co bylem sa tylko do wersji Twin Spark. Czy wie ktos moze czy beda one pasowaly do mojego boxerka Pozdro Karol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: wycieraczki 27.11.05, 21:44 Witam. > Witam, mam glupi problem, nie moge do swojej alfy 145 bx dobrac wycieraczek, > w kazdym sklepie co bylem sa tylko do wersji Twin Spark. Czy wie ktos moze > czy beda one pasowaly do mojego boxerka Ja robię inaczej. Wycieraczki (ramiona) zostawiam oryginlne, a dokupuję tylko grafitowe piórka. Cena to o ile pamiętam chyba 8PLN/szt. Przynoszę oryginał, Pan docina z metra i montuje. Co prawda wytrzymują około 6-9 miesięcy niezbyt intensywnej eksploatacji, ale ładnie zbierają i nie piszczą. Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
de_silva Re: wycieraczki 28.11.05, 12:49 > Ja robię inaczej. > Wycieraczki (ramiona) zostawiam oryginlne, a dokupuję tylko grafitowe piórka. > Cena to o ile pamiętam chyba 8PLN/szt. Przynoszę oryginał, Pan docina z metra i > > montuje Z racji tego, ze mam identyczny problem co zalozyciel watku, mam pytanie odnosnie "Pana co docina z metra i montuje". Czy moglbys wyjasnic o kogo chodzi i gdzie go mozna znalezc wraz z jego grafitowymi piorkami. Poki co brzmi to troche enigmatycznie, wszak aniol to to chyba nie jest, dzieki :) Odpowiedz Link
malgoska1 Re: wycieraczki 28.11.05, 12:58 Witam. > Czy moglbys wyjasnic o kogo chodzi > i gdzie go mozna znalezc wraz z jego grafitowymi piorkami. No problem. ;) Sklep motoryzacyjny po byłym ASO Daewoo. ul. Bohaterów II Armii W.P. 2a 59-900 Zgorzelec Ale myśle, że trzeba po prostu popytać, gdzie w Waszej okolicy sprzedają piórka na metry. Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link