piotr753 13.06.06, 08:23 Witam wszystkich Chciałbym kupić 146 1,7 boxer . Nigdy nie miałem AR chciałbym sie dowiedzieć o wadach zaletach Zgóry za wszystkie informacje z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chunkpunk Re: Kupno alfy 13.06.06, 08:57 Proponuje nie odpisywacv na takie posty Czlowiek zawsze moze glowa ruszyc nie czekac az na tacy podadza Odpowiedz Link
maliek Re: Kupno alfy 13.06.06, 11:04 Zgadzam się z Tobą. Mogę zrozumieć sytuację że człowiek przeczytał już wszystkie posty ale dalej czegoś nie wie i prosi o pomoc ale pytania w stylu "podoba mi się, chcę kupić i co o tym sądzicie" są trochę dziwne. Przecież na tym forum nikt mu nie powie że Alfa to totalny szajs i chyba ma nierówno pod sufitem jak to kupi. Tu uzyska informację że są fajne, super wyglądają, cudownie jeżdżą itp. Internet to potężna baza informacji gdzie można znaleźć wszytko tylko trzeba chcieć. Odpowiedz Link
0x0001 Re: Kupno alfy 13.06.06, 14:17 Nie zgadzam sie - spojrzcie na zagraniczne fora, przede wszystkim forum.alfa156.net. Tam kazde pytanie spotyka sie z odpowiedzia i nigdy nie ma marudzenia, ze juz bylo milion podobnych pytan. Dzieki temu forum prosperuje znakomicie, wszyscy sa w dobrej komitywie i bynajmniej nikt nie jest tam slepo zapatrzony w Alfe. Odpowiedzi sa rzeczowe, kazdy moze dowiedziec sie o wadach i zaletach danego auta. Popracujcie moze nad podobnym systemem, bo jestem tu tylko gosciem i nie udzielam sie zbyt czesto, wiec nie chce sie wymadrzac z pozycji stalego bywalca. Nie posiadalem nigdy 146tki, ale tutaj masz dosyc dokladny opis doswiadczonego uzytkownika: www.nogaj.net/alfa146/index.htm Odpowiedz Link