ukaszek_t 16.08.06, 22:01 potrzebuje pilnie schematów do 145 1.6bx. z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: schematy elektryczne 145bx 16.08.06, 22:08 Witam. > potrzebuje pilnie schematów do 145 1.6bx. Spróbuj poszukać na Forum, a znajdziesz sznurki do manuala 145, gdzie są m.in. schematy poszczególnych układów elektrycznych. Jeśli nie znajdziesz, a szukasz jakiegoś konkretnego schematu, to mogę wysłać email'em. Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
aquarius01 Re: schematy elektryczne 145bx 16.08.06, 22:08 Poszukaj w archiwum tego forum ciągu znaków "Workshop Manual" tam znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz a nawet znacznie więcej... Powodzenia :) Odpowiedz Link
ukaszek_t Re: schematy elektryczne 145bx 16.08.06, 23:17 otóż przepala mi sie bezpiecznik opisany jako servise, czy coś w tym stylu(są 2 opisane tak samo, ale chodzi mi o ten niżej w skrzence) chciałbym dowiedzieć sie jakie obwody on chroni. elektryk przez telefon wysłał mnie na komputer, a facet od komputera też przez tel. powiedział że komp nic nie pokaże a elektrykowi nie chce sie robić i szukać po kabelkach. Troche mnie to wku....o więc postanowiłem troche samemu pogrzebać. w końcu z elektryką mam troche wspólnego(jeszcze nie samochodową, ale może kiedys). Zacznę od przeglądnięcia schematów, a później pogrzebie w kabelkach, a na końcu i tak znajde innego elektryka, który mnie nie wygoni z warsztatu. pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link
rav145 Re: schematy elektryczne 145bx 17.08.06, 00:48 www.alfa145.com/gallery.asp?URL=\Alfa145Manual rav145 say lorelaj ;) Odpowiedz Link