Dodaj do ulubionych

Hej hej hej!

22.08.07, 21:29
Witajcie! Sorki ze na tak dlugo o Was zapomnialem ;) Mam nadzieje ze jakos
daliscie rade bez Streetfightera, chociaz jak widze kilka osob zali sie ze
troszke nudno jest :D Niestety, nie mam za duzo czasu teraz wiec wpadlem tylko
na chwilke podtrzymac Was na duchu... Siemacie Alfisci! :)

PS. BMW nadal jezdzi i sie nie psuje, pomijajac pewien klopot z napieciem na
przekazniku glownym ktory jednak sam rozwiazalem za pomoca miernika :)
Obserwuj wątek
    • alces1 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 21:49
      Witaj Street, Ty stary wyjadaczu! No cóż - u mnie zmiany, nie ma już AR 146 -
      wypadeczek był (zaznaczam, że nie z mojej winy). Samochód można było remontować,
      ale nie lubię jeździć czymś co miało takiego dzwona jak mój. Ale pocieszę Cię,
      nie rozstałem się z marką, miejsce 146 - zajęła 156 z roku 2002. Nie mam z nią
      żadnych problemów, za wyjątkiem jednego -poprzedni właściciel przekręcił gwint w
      misce olejowej, ale wczoraj się z tym uporałem. Od momentu zakupu (maj 2007)
      natłukłem (piszę "natłukłem" - bo te polskie pseudodrogi) już ponad 10.000km i
      nie zapeszając - chodzi jak w zegarku.
      Pozdrawiam.
      ...no alfa,
      no fun!
      • streetfighter69 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 22:33
        No to molto bene ;)

Mnie coraz bardziej podoba sie 159 ale poczekam jeszcze az wyjdzie na jaw co i
        jak... Jezeli "prasa" 159 bedzie dobra to niewykluczone ze sie skusze :) No
        chyba ze wybiore jednak M5 :P
        • alces1 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 22:49
          159 vs M5? Które M5? Myślę, że nie bardzo można porównać te samochody, no chyba,
          że najmocniejszą wersję 159 GTA i to z napędem na obie osie, chociaż nie wiem
          czy już istnieje taka specyfikacja, czy wogóle istnieć będzie. Przeglądając
          jednak doniesienia internetowe, czy ciekawostki fundowane przez kolegów z
          różnych forów można mniemać, że znajdzie się 159, która może konkurować osiągami
          z nowym M5, ale to tylko spekulacje, oficjalnych wyników nie ma.
          Z resztą nie zagłębiałem się zbytnio w ten temat, ponieważ 159 jak narazie jest
          poza zasięgiem mojego portfela.
          Póki co bardzo cieszy mnie moja 156, chociaż często przyświeca mi myśl by
          poszukać również 156 lecz po lifcie...
          Pozdrawiam.
          - Rafał
          • streetfighter69 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 23:01
            > 159 vs M5? Które M5? Myślę, że nie bardzo można porównać te samochody

Oczywiscie chodzi tylko o przedzial cenowy - nowsza 159 vs starsza M5 E39. W gre
            wchodzi takze coupe M3 E46. Zobaczymy. Poki co E34 daje rade i nie zawodzi wiec
            jeszcze troche bedzie :)
            • alces1 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 23:07
              M3 E46 miałem okazję jeździć będąc w USA, była to wersja cabrio i należała do
              Włocha - fana tejże niemieckiej marki. Co mogę powiedzieć - to jedyne cabrio
              jakie kiedykolwiek prowadziłem. Wrażenia są niesamowite, do tego dochodzi
              olbrzymia moc napędzająca tylną oś i dźwięk słyszalny tym bardziej, że nie było
              dachu:) Tak więc jeśli pozostajesz przy marce, a myślę, że tak właśnie będzie,
              to polecałbym M3 E46 cabrio. Co prawda słabsze niż M5, ale i tak nikt (prawie
              nikt) Ci nie podskoczy;)
              Ja jednak oczywiście wybrałbym AR, a najlepiej 156 / 159 oczywiście w wersji
              GTA. Chociaż jak na dzień dzisiejszy są to marzenia.
              OK, spadam, muszę odpalić moją włoszkę i pomykam za zachodnią granicę.
              ...no alfa,
              no fun!
              - Rafał
              • streetfighter69 Re: Hej hej hej! 22.08.07, 23:14
                > olbrzymia moc napędzająca tylną oś i dźwięk słyszalny tym bardziej, > że nie
                było dachu:)

Dzwiek w M3 jest wrecz histeryczny, po prostu przecinak, malo co tak gada... Ale
                wybor auta zalezy glownie od potrzeb, gdybym mial calkowicie wolny wybor to
                byloby oczywiscie M3 :)
    • taif Re: Hej hej hej! 22.08.07, 22:57
      Widzisz Bedboys co narobiłeś ;))

Tak poważnie to witaj Street , myślałem że o nas zapomniałeś.
      Wpadaj częściej .

Pozdrawaim.
    • frise Re: Hej hej hej! 23.08.07, 09:17
      Wrocil!!!!!!!!!!! :) Hurrra!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka