max944 10.10.07, 16:25 Witam mam kupca na moją 156, ale nie ma kasy chce kupić na kredyt. Orientuje się ktoś jak wygląda kupno autka na kredyt przez bank a nie komis ( bo szkoda kasy na prowizję ) jak wygląda procedura itd. Z góry dzięki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ars156 Re: kredyt na autko 10.10.07, 22:18 banki wspolpracuja z komisami , i nie bardzo da sie kupic auto na kredyt od osoby fizycznej . najlepiej jak kupujacy wezmie zwykly kredyt konsumpcyjny (nie interesuje banku na co) i zaplaci Ci gotowka od banku . nie bedzie mial zastawu w dowodzie . ale lepiej przez komis , prowizja komisu to okolo 250-400 pln , ale kredyt jest tanszy . Odpowiedz Link
b.pawelek Re: kredyt na autko 11.10.07, 07:06 konsumpcyjny bedzie tańszy a ile lat ma twoje auto tak w ogole??? Bo tylko takie w miare nowe. Z tego co widziałem sam to mi zaproponowali konsumpcyjny zamiast samochodowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ttomee Re: kredyt na autko 11.10.07, 10:32 LukasBank reklamował kilka miesięcy temu taką ofertę kredytową - że nawet możesz kupić auto od znajomego. Trzeba poszperać w internecie. :-) Pozdrawiam Tomek Croma 1.9 mJET, Civic 1.4 idsi Odpowiedz Link