tomek854 29.11.09, 17:56 A któraż to Wasza żona lub córka?:-) :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamasz Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 18:09 Niemki są wybitnie brzydkie, prawie tak jak amerykanki i brytyjki. ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 21:37 o nie nie!!! oczywiście średnia wypada na korzyść słowianek, ale w REWE w Buchenau pod Monachium pracowała taka śliczna dziewczyna, że zakupy zawsze robiłem na raty - byle codziennie... ;-))) ech ciekawe co z nią teraz się dzieje ;-((( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 21:41 A ja kiedyś jak miałem kurs do Tilburga w Holandii to powiedzieli mi Szkoci, że poznam że jestem blisko jak krowy zaczną być ładniejsze od dziewczyn :-) Odpowiedz Link
bassooner Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 21:54 i bardziej zadbane... ;-))) Odpowiedz Link
crannmer Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 22:42 Szkoci jako to narod kresowy maja swoje aberracje. I zdazaja sie tacy, co przedkladaja krowy nad dziewczeta. Ja jednak konfesjonalnie pozostane przy dziewczetach. Niechby i niederlandzkich images.google.de/images?hl=de&safe=off&um=1&q=sylvie+van+der+vaart&sa=N&start=0&ndsp=20 Odpowiedz Link
tomek854 Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 30.11.09, 00:08 Szkoci to specjaliści w owcach są. Po to właśnie noszą kilty, żeby owce nie uciekały na dźwięk rozpinanego rozporka... A Walijczycy kiltów nie noszą, a wiecie dlaczego? Bo zdechła owca i tak nie ucieknie :P Odpowiedz Link
simr1979 Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 30.11.09, 22:11 crannmer napisał: > Niechby i niederlandzkich > > images.google.de/images?hl=de&safe=off&um=1&q=sylvie+van+der+vaart&sa=N&start=0&ndsp=20 No, no, miło popatrzeć - mam jednak wątpliwości co do niederlandzkości obiektu: czy jej imię i nazwisko nie tłumaczy się przypadkiem jako " Sylwia znad Warty" ? ;) :) Odpowiedz Link
margotje Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 30.11.09, 22:33 Van der Vaart to nazwisko po mezu. Rafael van der Vaart to jeden z czolowych futbolistow w Niderlandach. Sylvie urodzila sie wprawdzie w Bredzie, jednak nie z lokalnych rodzicow :) ..... Tu niestety prawda jest, ze jesli krowy sa ladniejsze od kobiet - znaczy jestes w Niderlandach ;-) Odpowiedz Link
crannmer Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 22:43 Chetnie podalbym zdjecie zony, ale nie mam az tak szerokokatnego obiektywu. Odpowiedz Link
bassooner Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 23:18 crannmer napisał: > Chetnie podalbym zdjecie zony, ale nie mam az tak szerokokatnego obiektywu. _____________________________________________________________________ ja z tego wybrnąłem tak, że kręcąc film obszedłem ją dookoła. wprawdzie w mojej komórce mogę kręcić filmy max do minuty, a to nie wystarczy, ale wziąłem ją na dwa razy; pierwszy raz od szóstej do dwunastej, drugi od dwunastej do szóstej... Odpowiedz Link
sven_b Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 29.11.09, 23:53 Ja użyłem opcji 'Panorama'. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 30.11.09, 01:25 Wymowki, wymowki. Wystarczy dać kilka kroków wstecz i już obiektyw jest ok. Odpowiedz Link
dewulot1 Przypomniales mi pewien kawal o blondynkach... 29.11.09, 23:38 Tylko ze tym razem obydwie blondynki sa po tej samej stronie strumyka. Wychodzi ze dla nich to my jestesmy chlopaki ZZA Odry- Nysy. I badz tu madry. Ja tam bralbym je obydwie, nawet bez tych masek:)))))))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Hej Chłopaki zza Odry i Nysy!!! 30.11.09, 08:49 no co??? die Schweine Woche in dem LIDL :))))) Odpowiedz Link