Dodaj do ulubionych

PSL wypiął dupsko na PO

08.01.10, 11:37
wiadomosci.onet.pl/2107578,11,sejm_podjal_decyzje_ws_powrotu_kempy_i_wassermanna_do_komisji,item.html
Czy to oznacza koniec koalicji?

Osobiście jestem wściekły na myśl o tym że posłowie PiS powrócą do KŚ.
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 12:03
      a dlaczego? moim zdaniem to zdrowa sytuacja. nie jestem zwolennikiem PIS wrecz
      sie sytuuje jako ich elektorat negatywny, ale opozycja jest od tego zeby patrzec
      na rece wladzy jakakolwiek by nie byla.
      • xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 15:59
        Opozycja powinna patrzeć władzy na ręce, ale nie powinna negować wszystkich
        działań władzy tylko dlatego że jej kurduplowaty przywódca ma osobisty uraz do
        panującego premiera.
        Nie wierzę że w PiS nie ma innych kandydatów do komisji niż dwoje złośliwych i
        cwanych ludzi w postaci Kempy i Wassermanna.
        Przewodniczący komisji już zapowiedział ponowne powołanie Wassermanna za
        świadka, więc szopka bedzie się powtarzać.
        • tiges_wiz Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 16:25
          jak dla mnie to szopke robia i jedni i drudzy.
          wiesz podobny madry glupiemu ustepuje. nie wierze, ze nie dalo sie tego rozegrac
          inaczej.
          • wujaszek_joe Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 20:09
            Klub PIS ma tylko dwóch posłów i dlatego tylko oni mogą reprezentować partię w
            komisji? Nawet jeśli niepotrzebnie ich przesłuchano (choć tego nie jestem
            pewien), to PIS (który rzekomo chce wyjaśnić jak to z hazardem było) głupszemu
            by ustąpił.
            Kempa nie ma mózgu, ale jak członek komisji Wassermann (prawnik!) wyobraża sobie
            bezstronną analizę zeznań złożonych przez Wassermanna? Zapomniał że nie wolno
            sądzić we własnej sprawie?
            W naszej polityce nie ma już żadnych granic.
            Zresztą ten PRLowski prokurator wyjątkowo mnie wkurza. Komisja ds. zdobywania
            punktów na trupie Olewnika przestała być medialna więc musiał z niej zrezygnować
            bo pojawiła się nowa okazja do błyszczenia.
            Komisje to chyba najgłupszy twór naszego parlamentu
            • xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 20:57
              Wassermann jest krakusem i mnie (krakusowi) jest cholernie wstyd za takiego
              typa. Jak widzę jego podłą gębę to mam ochotę w nią przywalić.
              • wujaszek_joe Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 20:59
                przeproś za Rokitę!
                ;)
                • xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 21:06
                  Jak komuś to potrzebne,to przepraszam i za Rokitę i za Wassermanna i
                  za.........krakusa.mp bo to też bardzo wredny typ jest. ;-)
                  • plawski Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 21:20
                    A nie wiesz może, jak się ma jego Passat? Ciekawy jestem co u niego słychać, bo
                    kupowany był mniej więcej w tym samym czasie, co mój tapcznowóz, który właśnie
                    stoi w warsztacie na wymianie klocków z tyłu. Po 42 tysiącach przebiegu...
                    proszę, nie komentujcie tego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka