xeikon 08.01.10, 11:37 wiadomosci.onet.pl/2107578,11,sejm_podjal_decyzje_ws_powrotu_kempy_i_wassermanna_do_komisji,item.html Czy to oznacza koniec koalicji? Osobiście jestem wściekły na myśl o tym że posłowie PiS powrócą do KŚ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 12:03 a dlaczego? moim zdaniem to zdrowa sytuacja. nie jestem zwolennikiem PIS wrecz sie sytuuje jako ich elektorat negatywny, ale opozycja jest od tego zeby patrzec na rece wladzy jakakolwiek by nie byla. Odpowiedz Link
xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 15:59 Opozycja powinna patrzeć władzy na ręce, ale nie powinna negować wszystkich działań władzy tylko dlatego że jej kurduplowaty przywódca ma osobisty uraz do panującego premiera. Nie wierzę że w PiS nie ma innych kandydatów do komisji niż dwoje złośliwych i cwanych ludzi w postaci Kempy i Wassermanna. Przewodniczący komisji już zapowiedział ponowne powołanie Wassermanna za świadka, więc szopka bedzie się powtarzać. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 16:25 jak dla mnie to szopke robia i jedni i drudzy. wiesz podobny madry glupiemu ustepuje. nie wierze, ze nie dalo sie tego rozegrac inaczej. Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 20:09 Klub PIS ma tylko dwóch posłów i dlatego tylko oni mogą reprezentować partię w komisji? Nawet jeśli niepotrzebnie ich przesłuchano (choć tego nie jestem pewien), to PIS (który rzekomo chce wyjaśnić jak to z hazardem było) głupszemu by ustąpił. Kempa nie ma mózgu, ale jak członek komisji Wassermann (prawnik!) wyobraża sobie bezstronną analizę zeznań złożonych przez Wassermanna? Zapomniał że nie wolno sądzić we własnej sprawie? W naszej polityce nie ma już żadnych granic. Zresztą ten PRLowski prokurator wyjątkowo mnie wkurza. Komisja ds. zdobywania punktów na trupie Olewnika przestała być medialna więc musiał z niej zrezygnować bo pojawiła się nowa okazja do błyszczenia. Komisje to chyba najgłupszy twór naszego parlamentu Odpowiedz Link
xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 20:57 Wassermann jest krakusem i mnie (krakusowi) jest cholernie wstyd za takiego typa. Jak widzę jego podłą gębę to mam ochotę w nią przywalić. Odpowiedz Link
xeikon Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 21:06 Jak komuś to potrzebne,to przepraszam i za Rokitę i za Wassermanna i za.........krakusa.mp bo to też bardzo wredny typ jest. ;-) Odpowiedz Link
plawski Re: PSL wypiął dupsko na PO 08.01.10, 21:20 A nie wiesz może, jak się ma jego Passat? Ciekawy jestem co u niego słychać, bo kupowany był mniej więcej w tym samym czasie, co mój tapcznowóz, który właśnie stoi w warsztacie na wymianie klocków z tyłu. Po 42 tysiącach przebiegu... proszę, nie komentujcie tego... Odpowiedz Link