t-tk 26.01.10, 00:21 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7493131,Marek_Niedzwiecki_odchodzi_z_Radia_Zlote_Przeboje_.html Ciekawe czy to prawda.Od kiedy przeszedł to złotych przebojów dosłownie raz słyszałem jego głos w radiu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 16:18 Parę razy udało mi się usłyszeć jego tam i jednocześnie słyszałem listę 3 i to już nie było to bez niego. Mówta co chceta, ale świetny prezenter, bardzo go lubię:-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 18:39 Nieźwiedź to klasa sam w sobie i wzorzec z Sevres prezentera radiowego. Ale nie zgadzam się z krytyczną oceną LP Trójki pod wodzą Barona. Uważam ze jest bardzo ok (aprzejąć ten interes po Niedźwiedziu, to nie da się ukryć- sztuka.) Dlatego cieszy mnie pespektywa powrotu Niedźwiedzia do Trójki, ale wysiudanie Barona z listy bylo by nie fair. Odpowiedz Link
t-tk Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 18:48 Nic dodać nic ująć. Zgadzam się z całą Twoją wypowiedzią. Odpowiedz Link
mejson.e Arab pociągowy 26.01.10, 21:02 mrzagi01 napisał: > Nieźwiedź to klasa sam w sobie i wzorzec z Sevres prezentera > radiowego. Bez przesady - klasę miał, to prawda, ale tylko w Trójce. W RZP stawał się zmanierowanym celebrytem, który przeważnie występował bez przygotowania bazując na swoim doświadczeniu i uroku swego głosu. Cieszę się że wraca - lubiłem jego audycje. A Niedźwiedź w Trójce znowu będzie się musiał zmobilizować by dorównać do wysokiego poziomu całej stacji. W RZP przypominał wyścigowego araba zaprzężonego do wozu z węglem... > Ale nie zgadzam się z krytyczną oceną LP Trójki pod wodzą > Barona. Uważam ze jest bardzo ok (aprzejąć ten interes po > Niedźwiedziu, to nie da się ukryć- sztuka.) Tym bardziej, pierwsze własne edycje LP3 robił z wyraźnym szacunkiem dla Mistrza. > Dlatego cieszy mnie pespektywa powrotu Niedźwiedzia do Trójki, ale > wysiudanie Barona z listy bylo by nie fair. Nie sądzę, by to było nie fair. LP3 to jednak jego dzieło - pomysł i wykonanie. Baron nie powinien się boczyć na ustąpienie miejsca Ojcu-Założycielowi. Zawsze był i pewnie pozostanie świetnym Druhem Zastępowym, może będą prowadzić listę na zmianę, może wspólnie? Wszystko jedno jak to będzie, ale jestem dobrej myśli - Trójka raczej wolna jest od małostkowych ludzi a nie brakuje w niej tych z klasą. Na szczęście nie ma już tych, którzy zmusili go do odejścia... Odpowiedz Link
franek-b Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 22:27 > Nieźwiedź to klasa sam w sobie i wzorzec z Sevres prezentera > radiowego. Ale nie zgadzam się z krytyczną oceną LP Trójki pod wodzą > Barona. Uważam ze jest bardzo ok (aprzejąć ten interes po > Niedźwiedziu, to nie da się ukryć- sztuka.) Może źle to napisałem... Barona bardzo lubię i szanuję, tylko że moje skojarzenie LP3 z Nidźwiedziem jest tak mocne, że coś mi tam nie gra. Nic nie mam do zarzucenia Baronowi jako prowadzącemu i szacun, że podjął się tego, tylko że to już nie to dla mnie... to już nie ma posmaku mojego szczeniactwa itd. brakuje tej odrobiny magii tradycji jaką przez lata zbudował Niedźwiedź. > Dlatego cieszy mnie pespektywa powrotu Niedźwiedzia do Trójki, ale > wysiudanie Barona z listy bylo by nie fair. Może odrobinę, ale przecież Niedźwiedź nie odszedł sam, tylko go wyrzucili, więc jakoś czuję że ma moralne prawo wrócić do LP3. Myślę, że to są ludzie z klasą i będą potrafili się dogadać i zrozumieć. Odpowiedz Link
edek40 Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 16:59 Bodaj w sobote, albo niedziele rano ma swoj kilkugodzinny program. Odpowiedz Link
sven_b Re: Trójkowe plotki. 26.01.10, 21:53 Nie oszukujmy się. Naturalne środowisko Niedźwiedzia jest w Trójce. Odpowiedz Link
bimota Re: Trójkowe plotki. 27.01.10, 12:07 Nie ma to jak merytoryczne wypowiedzi... a te wyrafinowane metafory... ;) To co... ? Zmienil stacje i nagle zapomnial jak sie liste prowadzi ?? Odpowiedz Link