Dodaj do ulubionych

BMW za SMS-a :))

27.12.10, 20:38
Pani Basia odebrała "nagrodę":))
www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE&NR=1&feature=fvwp
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: BMW za SMS-a :)) 27.12.10, 21:44
      Ciekawe że jacyś oszuści mogą mnie informować o wygranej, której nie ma, a wszystko to dzieje się rzekomo w państwie prawa. Baba ma 100% racji.
      Dziadowskie państwo pozwala na oszukiwanie biednych ludzi. Znam człowieka, który setki złotych miesięcznie im esemesuje.
      • sven_b Re: BMW za SMS-a :)) 27.12.10, 22:12
        Firma kogucik - spierdolił i ucikł
        • ernest_linnhoff Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 09:01
          Nie tylko firmy koguciki tym sie zajmuja. Wieksi rowniez plock.gazeta.pl/plock/1,35681,8871342,Loteria_Plusa__Golf__na_100_proc__wydany___Tylko_nie.html
          • sven_b Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 10:44
            Fakt, bombardują mnie nieustannie. Treść dość przyziemna, ale jak czytam ludzie odpisują. Trudno uwierzyć.
            • ernest_linnhoff Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 11:41
              I pewnie tych odpisujacych owieczek jest tyle, ze oplaca sie w ten sposob je strzyc. Pal je licho jak zrobia w konia jakiegos łepka, na drugi raz bedzie madrzejszy. Zakladam, ze starsza czesc spoleczenstwa jest bardziej podatna na tego typu "zachety" i tych osob mi szkoda, bo wielu przeciez nie nadaza za wspolczesnymi trendami podchodzenia klienta.
              • tiges_wiz Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 13:04
                w erze chyba bylo tak, ze jak sie odeslalo sms-a to codziennie przychodzil jeden i kazdy platny.. nie trzeba bylo odpisywac.

dopiero wyslanie sms-a stop to przerywalo.

samcik.blox.pl/2010/06/Era-kasy-czyli-o-tym-jak-wydoic-klienta-a-potem.html
                • sven_b Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 19:10
                  Rozbawił mnie fragment o elitarnym Klubie Gracza :)
                  • lexus400 Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 21:35
                    sven_b napisał:

> Rozbawił mnie fragment o elitarnym Klubie Gracza :)

Mnie również, ale co najciekawsze i smutne, że ludzie łapią się na takie bzdety.
                    • sven_b Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 22:28
                      Przyznam, że moim rodzicom bardzo trudno było zrozumieć, że ich operator telefonii regularnie robi ich w trąbę na rozliczeniach oraz że tłumaczy to 'błędem systemu'. Podobnie z 'odbierz nagrodę', które nie oznacza wygranej i na dodatek jest legalne. Obdarzyli oparatora zaufaniem porównywalnym z instytucją skarbową, w której zawsze wszystko musi się zgadzać. Pozbierałem kilka artykułówi i usiedliśmy sobie kiedyś wieczorem. Dla nich to szok i nowa jakość 'usług'. Pozytywne, że chcieli słuchać i wyciągnąć wnioski. Teraz jestem spokojny.
                    • dgr Re: BMW za SMS-a :)) 30.12.10, 16:26
                      Łapią się ? Oni w to głęboko wierzą. A przynajmniej część z nich.
                      Jestem na etapie szukania pralki. W tym celu przeglądam różne fora. I na jednym z nich znalazłem, mniej więcej taki opis:
                      " Pralka firmy E... jest solidnie wykonana oraz jest PRESTIŻOWĄ marką". Dajesz wiarę. Urządzenie do prania brudnych gaci dodaje właścicielowi prestiżu :)
                • computerland1 Re: BMW za SMS-a :)) 29.12.10, 10:51
                  dokladnie tak bylo z Era. sam wyslalem jedno 'TAK', chyba z nudow. drugiego 'TAK' nie pamietam, ale ze bylem juz po kilku glebszych to nie zapieram sie, ze nie wysylalem. zaczely do mnie przychodzic sms'y codziennie o jakichs tam nagrodach. olewalem je, nic nie odpisywalem. ale po kilku dniach sprawdzam stan konta i sie okazuje, ze za otrzymywane sms'y czardzuja mnie po 4,88. zadzwonilem i otrzymalem odpowiedz, ze teraz juz operatorzy nie moga wylaczac takich uslug sami i ze musze zadzwonic do ogranizatora imprezy sam. spytalem prosto:
                  - czy mam wyslac reklamacje rachunku do Panstwa i informacje o stosowanych praktykach do Urzedu Komunikacji Elektronicznej?

nastapila dluga cisza, uslyszalem na chwile muzyczke, po czym Pan kulturalnie powiedzial, ze 'wiecej nic do Pana nie przyjdzie'. i nie przychodzi. ale i tak jestem od miesiaca w PLAY. roznica w cenach - jakies 2,5 raza taniej.

a UKE dziala na nich jak nic innego:)
                  • dr.verte Re: BMW za SMS-a :)) 30.12.10, 18:14
                    computerland1 napisał:

> sam wyslalem jedno 'TAK', chyba z nudow. drugiego 'TAK' nie pamietam, ale ze bylem juz > po kilku glebszych to nie zapieram sie, ze nie wysylalem.

po prostu powinno ci sie zabierac komorke jak jestes po pijaku

> a UKE dziala na nich jak nic innego:)

musieli sie posrac ze strachu , od konultanta infolini po samego prezesa

• rapid130 Re: BMW za SMS-a :)) 28.12.10, 17:49
      Ożesz, pani Baśka uskutecznia groźby karalne. :PPPPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka