Dodaj do ulubionych

hehhe. Byłem prorokiem?! :)))

30.10.11, 19:47
Pamiętacie, jak twierdziłem że FSO należy zlikwidować, teren zaorać i posadzić las?

Chyba to przewidziałem, bo FSO raczej już się nie odrodzi.

Natomiast chwali się na swojej stronie tym, co udało jej się spłodzić. :)

www.fso-sa.com.pl/pl-PL/oferowalismy.html
Trochę żal, ale tylko wtedy gdy widzi się Skodę lub Dacię. Wtedy człowiek sobie myśli, że gdyby nie decydenci-złodzieje i związki zawodowe, to FSO pewnie nadal by istniała i może produkowała Superba pod nazwa POLONEZ.
Obserwuj wątek
    • yamasz Re: hehhe. Byłem prorokiem?! :))) 30.10.11, 20:03
      Chairman? Pierwsze słysze o takim wynalazku.
      • bassooner Re: hehhe. Byłem prorokiem?! :))) 30.10.11, 20:13
        chairman to był taki jakby mercedes, ale z innym logo... ;-)))
        • polokokt Re: hehhe. Byłem prorokiem?! :))) 30.10.11, 21:24
          dokladnie, Chairman oparty był na starym W140. Mercedes sprzedal im chyba technologie a Daewoo opakowalo to w swoją budę.
          Ale, na stronie to brzmi tak jakby to był model produkowany w FSO. A tak na prawde to moze on byl tu oferowany w sprzedazy, ale ja nie widzialem aby w FSO na ktorejkolwiek hali to skladali. Zreszta w sumie poza kierownictwem FSO nie widzialem aby ktokolwiek inny (jakis Kowalski z ulicy) to kupil i tym jezdzil.

Pozdrawiam
          • polokokt Re: hehhe. Byłem prorokiem?! :))) 30.10.11, 21:30
            a co do terenów FSO, to widzialem ostatnio jakąś sąde skierowaną do mieszkańców, czy miasto stoleczne ma utworzyć parking Park and Ride na terenie chyba dawnych skladów nowych samochodow (między ul. Jagiellońska i Wisłą).
          • bassooner Re: hehhe. Byłem prorokiem?! :))) 30.10.11, 21:33
            ja widziałem to to na targach motoryzacyjnych z poznaniu, jak jeszcze odbywaly się z wielką pompą - kumpel załatwiał wejście na dzień przed, dla prasy, ja oglądałem auta, a on biegał od hali do hali szamając na bankietach co się dało... ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka