Dodaj do ulubionych

Turysci starej daty...

27.07.12, 23:13
wyborcza.pl/duzyformat/1,127380,12142933.html
Ja stawiam na to, ze ten artykul to lipa, i ze niedlugo okaze sie jakiej to autor nie wykonal sprytnej prowokacji. Z drugiej jednak strony znam ludzi, ktorzy byliby do podobnych wyczynow zdolni...
Obserwuj wątek
    • rapid130 Re: Turysci starej daty... 28.07.12, 12:07
      I uwłacza starym Oplom. Ascona lub Rekord to jest przyzwoity wynalazek do podróży międzykontynentalnych, co kilka polskich ekip youngtimerowych już udowadniało. Zadbane jeżdżą bezusterkowo.
    • rapid130 Przemęczyłem 28.07.12, 12:18
      Rzeczywiście, wygląda na lipny.

Jeżeli kogoś nie stać na mechaników, to chcąc nie chcąc, stanie się nim w ciągu kilku lat samodzielnej praktyki. No chyba, że nauczyciel muzyki...

Kolejne dziwo - stary Opel bez LPG? ;))))))

Generalnie, tekst ciężko pretensjonalny (czytaj: zawiera mnóstwo pretensji). Klasyczne polskie postaw się, a zastaw się, potem pretensje do wszystkich naokoło. :PPPP
      • rapid130 Re: Przemęczyłem 28.07.12, 12:20
        rapid130 napisał:

> Jeżeli kogoś nie stać na mechaników, to chcąc nie chcąc, stanie się nim w ciągu
        > kilku lat samodzielnej praktyki. No chyba, że nauczyciel muzyki...

Ale np. znam neurochirurga, który sam sobie rozbiera i skręca silniki (np. do remontu) w swoich zabytkach. :P I aż mu się dziwię, że naraża na urazy te swoje precyzyjne rączki, na wagę złota.
    • marekatlanta71 Re: Turysci starej daty... 28.07.12, 12:32
      Fajnie się to czyta bo wspominam czasy gdy zdezelowanym maluchem jechałem po Europie, ale myśle ze to fake.
    • sven_b Re: Turysci starej daty... 29.07.12, 10:00
      Trzymając sie schematu powinni jechać Skodą, ale wtedy nie byłoby hardcoru. Favorit, Felicja... W latach 90. Czesi docierali tym wszędzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka