lexus400 07.04.14, 14:53 Takie coś dzisiaj na parkingu zobaczyłem i własnym oczom nie mogłem uwierzyć jak można zrobić coś takiego swojemu samochodowi:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 07.04.14, 21:57 Widzę ciemnosć, ciemnosć widzę... :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 08:22 oj przepraszam teraz będzie dobrze:)) oto cudak Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 09:16 O MoOj BoShE!! $wEeEett!!!!! kOFFA^^!!!!! Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 09:32 ja widziałem takie też na twingach ;) Odpowiedz Link
rapid130 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 11:04 A ja wczoraj ma Escorcie-łezce. :O Zapomniałem mu foto zrobić. Znaczy się, gorączka Ebola się rozprzestrzenia. Odpowiedz Link
yamasz Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 09:18 To nie żaden cudak, to je Nissan Kaszkaj i ludzie kupujo to duże wysoko zawieszone i paliwożerne auto, żeby tym jeździć po mieście. Teraz to moda taka. Prestiż i premium. Odpowiedz Link
qqbek Gdzie ty tam kaszankaja widzisz? 08.04.14, 10:23 Ja widzę Micrę. A takie rzęsy widziałem już nie raz. Od maleństw (Twingo, Mini) po średniej wielkości Juke'a i RAV4. Widać u mnie na wschodzie większa skłonność do robienia skrajnej wiochy na drodze :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 09:39 że sztuczny rzęsy? dla mnie nic nowego na modach szkocji jest już od lat najczęściej tak są ustrojone mini i fiaty 500, czesto rozowe Odpowiedz Link
pizza987 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 11:04 Żonie na Scenika II swego czasu nakleiłem, po czym musiałem przez telefon udzielać wskazówek jak otworzyć maskę z uszkodzoną blokadą samoczynnego otwarcia... Po czym przejęła tot sąsiadka i do dzisiaj jakieś tego resztki na Fabii I ma... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 11:34 No co? Baby se doklejają urodę, to nic dziwnego, że przenoszą te zwyczaje na swoje pieszczoszki :P Odpowiedz Link
lexus400 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 15:57 emes-nju napisał: > No co? Baby se doklejają urodę, to nic dziwnego, że przenoszą te zwyczaje na sw > oje pieszczoszki :P No tak emes masz rację, kiedyś cycki już na masce widziałem ale uznałem to za jakiś żart dowcipnisia i że ma to tak dla jaj bo to była BM-ka 3-ka :D a z gościem siedziało takie obfite cycate blondi. Odpowiedz Link
bassooner Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 20:21 wielkie halo... zwykle rzęsiorki... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 08.04.14, 21:18 lexus400 napisał: > oj przepraszam teraz będzie dobrze:)) oto cudak Hehheee. Identyczną Micrę ma żona i już się wystraszyłem że zobaczyłeś jej auto. Po Krakowie jeździ Micra w innym kolorze z identycznymi rzęsami. Pokazałem ją kiedyś żonie i ona stwierdziła że......wygląda zalotnie ( auto ). :)) Micra to kobiecy pojazd i kobiety lubią je upiększać na różne sposoby. Kiedyś widziałem starszy model pomalowany na różowo z fioletowymi kołpakami. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 09.04.14, 12:50 Dzisiaj żona widziała w Chrzanowie na rondzie Matiza z rzęsami ;D zaraza jakaś czy co?? Odpowiedz Link
dr.verte Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 09.04.14, 13:43 fiaciki , micry , MINI to pol biedy ale ja widzielm Audi A8(wspolczesne) z rzesami , pomyslalem ze koles bo gosc kierowal z kims sie zalozyl o cos i przegral ale nie wiadomo jak bylo Odpowiedz Link
dr.verte Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 09.04.14, 13:46 btw bassowi by pasowaly takie rzesy do lybry Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 09.04.14, 14:38 ciekawe gdyby zrobić takie rzęsy, które czyściłyby reflektor mrugając. można by też puszczać oko do dziewczyn na przejściu dla pieszych. natomiast zapłakany dziób oznaczałby np. niski poziom oleju. Odpowiedz Link
bassooner Re: Komuś chyba mózg obsrało;D 09.04.14, 15:16 dr.verte napisał: > btw bassowi by pasowaly takie rzesy do lybry To fakt, okrągłe światła z przodu wybitnie temu sprzyjają... jeszcze przemyślę sprawę, a jakby co, to podeślę jakieś foty ;-) Odpowiedz Link