p.a.d.a.l.c.o.w.a 01.09.04, 14:49 www.traxelektronik.pl/pogoda/kamery/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: mapa kamer monitorujących 01.09.04, 21:09 Tak mi sie widzi,ze to sa "zwykle" kamery, pokazujace co najwyzej natezenie ruchu - zatem nie sa niebezpieczne ;) Za to na pewno fajnie jest zerknac sobie na obraz drogi, ktora chce sie pojechac za np. 20 minut - mysle, ze taki byl zamysl autorow strony. dlatego wielkie dzieki Ci, Padalcze :) za oswiecenie nas, szarej masy ;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: mapa kamer monitorujących 02.09.04, 20:44 sherlock_holmes napisał: > Tak mi sie widzi,ze to sa "zwykle" kamery, pokazujace co najwyzej natezenie ruc > hu - zatem nie sa niebezpieczne ;) > Za to na pewno fajnie jest zerknac sobie na obraz drogi, ktora chce sie pojecha > c za np. 20 minut - mysle, ze taki byl zamysl autorow strony. dlatego wielkie d > zieki Ci, Padalcze :) za oswiecenie nas, szarej masy ;) > :)))) ...a tak zamieściłam, bo akurat na to się natkłam, czegoś-tam szukając. Ale jestem przeciw tym "kodom" , co to se kierowcy podają wzajemnie...np sygnał światłami, że policja tuż-tuż. Odpowiedz Link