15.12.14, 22:07
www.sport.pl/moto/1,64997,17131332,Kubica__To_nie_jest_czas_na_wakacje.html#indeks_news
Szczerze? Wqrwia mnie ten gość. Może ma już wszystko poukładane jak chodzi o starty?
Jednak takie gadanie jakie prezentuje w wywiadach jest wqrwiające. Zachowuje się jak megagwiazda sportów motorowych i myśli, że jak kiwnie palcem to wszyscy zrobią mu miejsce teamie.
Obawiam się, że starty w WRC to jego pobożne życzenie. Chyba że za własną kasę w jakimś malo znaczącym zespole. Te fabryczne są już obsadzone, a ten z Pirelli to chyba ściema.
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Kubica 16.12.14, 09:44
      Ja nic wqurwiającego w tej wypowiedzi nie widzę krakusie. Chłopak szuka najlepszej dla siebie opcji i skoro tak to wygląda to znaczy, że może sobie na to pozwolić. Co by o nim nie mówić ma chłopak smykałkę do tej zabawy.
      • franek-b Re: Kubica 16.12.14, 16:48
        Bo to nie chodzi o wypowiedź, tylko to jest nieustający żal, że wypadł z F1.
        • krakus.mp Re: Kubica 16.12.14, 20:59
          franek-b napisał:

> Bo to nie chodzi o wypowiedź, tylko to jest nieustający żal, że wypadł z F1.

NIE! Facet mógł zostać zakontraktowany do "fabryki" Citroena na sezon 2015.
          I to raczej jest powodem złości, bo ze swoim talentem i wsparciem profesjonalnego teamu, mógł zacząć wygrywać rajdy. Wiele rajdowych autorytetów jest co do tego zgodnych.
          Obawiam się że Kubica sobie przespał angaż. Z drugiej strony, mam nadzieję że wie co robi i pewnie zobaczymy go na torze w serii WTCC lub innej. Mnie szkoda WRC, bo zawsze wolałem rajdy od wyścigów.
          A F1 zmierza do zagłady pod rządami Berniego, i jeżeli wyścigi będą tak nudne jak obecnie, to popularność spadnie.
          Marzę o F1 z tankowaniem paliwa przy pit stopach, o ryku silników, o trzech bolidach jednej stajni w wyścigu i .......o Kubicy na starcie.
          • lexus400 Re: Kubica 16.12.14, 22:01
            Krakusie pragnę zauważyć, że rządy Berniego trwają nieustannie od wielu lat i jakoś nic się nie dzieje. Jak chcesz słyszę ryk silników pojedź sobie na GP :)) Co zaś do "nudności" wyścigów to raczej wina Tilkego a nie Berniego, zaś 3 bolidy jednej stajni to porażka, niektóre zespoły nie mogą utrzymać 2-ch.
            • krakus.mp Re: Kubica 18.12.14, 21:41
              www.sport.pl/moto/1,64997,17149686,Authohebdo__Negocjacje_PH_Sport_z_Kubica_przerwane.html
              Jeżeli ta informacja jest prawdziwa, to Kubica może sobie dać spokój z WRC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka