Dodaj do ulubionych

OT! SPAM! Astra

06.06.15, 20:50
Czyli sprzedaję osiołka

Czego nie napisałem w ogłoszeniu, a o czym lojalnie tutaj poinformuję.
Pasek rozrządu jest już do wymiany (ale kupujący auto z paskiem i tak wymienia go "defaultowo").
Dwie z czterech letnich jadą chyba już ostatni sezon (bieżnik jeszcze nadal dość gruby, ale opony stare - po prostu tak niewielkie przebiegi robił, że oponki są już leciwe po prostu).
Ukruszona obudowa lusterka kierowcy (o tym po prostu zapomniałem w ogłoszeniu) - rowerzysta mnie kiedyś na chama omijał... no i centymetra mu zabrakło.
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: OT! SPAM! Astra 06.06.15, 22:28
      Qrna. To ja wczoraj za traktorek dałem dwa razy tyle. :)
      Autko na zdjęciach fajne. Życzę szybkiej sprzedaży.
      Mojemu Passatowi stuknie niebawem 9 latek i 90 tysięcy.
      Ale nie sprzedaję. :)
      • qqbek Mam nadzieję, że sprzedam dość szybko. 06.06.15, 23:11
        Tym bardziej, że cena jest poniżej średniej dla rocznika, towar wart swojej ceny, a ja skłonny do drobnych negocjacji :)
        • pluto1977 Re: Mam nadzieję, że sprzedam dość szybko. 07.06.15, 11:22
          Oj z tą ceną to bym nie powiedział , że tak tanio- ją żony Asterkę z 2003r. silnik 1.7 DTi sprzedałem ostatecznie za 7.100 zł i cieszyłem się, że mam klienta.
          • qqbek Re: Mam nadzieję, że sprzedam dość szybko. 07.06.15, 11:59
            Gdybyś popatrzył na inne ogłoszenia, to doszedłbyś szybko do wniosku, że diablo niechodliwe są:
            benzyny - poniżej 1,4 i powyżej 1,8 pojemności i wszystkie Diesle :)
            W przeciwieństwie do Golfa, gdzie TDI rządzi, Astry droższe są z silnikami benzynowymi :)
    • wujaszek_joe Re: OT! SPAM! Astra 06.06.15, 22:48
      fajna
      • qqbek Re: OT! SPAM! Astra 06.06.15, 23:09
        wujaszek_joe napisał:

> fajna

Nie powiem, że pół godziny nie pucowałem dziś na podjeździe.
        Ale - jeżeli chodzi o lakier i blacharkę, to naprawdę jest nieźle (garażowana, przynajmniej w zimie w całości).
        Ach - mój autoportret (na jezdni w "słowiańskim przykucu") widać na zdjęciu przedstawiającym auto od strony pasażera ;)
        Działkę mam wąską i długą, więc nie mam jak zdjęć "z boku" zrobić inaczej niż na podjeździe, za bramą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka