Dodaj do ulubionych

Adele :-)))))

15.01.16, 10:51
Mówcie co chcecie, ale dziewczyna jest niesamowita, nie tylko muzycznie. Ten kawałek mogę oglądać na okrągło :-) Ona ma ten luz, którego brakuje naszym, o czym mówił Bolec w "Chłopaki nie płaczą" ;-)
www.youtube.com/watch?v=Nck6BZga7TQ
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Adele :-))))) 15.01.16, 12:13
      Ta Adele jest tak swieczniku, ze az boje sie publicznie przyznac, ze....

Jakos nie kupuje jej tworczosci.
      • franek-b Re: Adele :-))))) 15.01.16, 12:22
        puść zwieracze albo poluźnij warkoczyki, będzie Ci łatwiej w życiu :-) nie oceniaj, nie oglądaj się na innych, świat wyda się przyjaźniejszy :-P
        • edek40 Re: Adele :-))))) 15.01.16, 12:26
          A co to ma wspolnego z lubieniem lub nie danego wykonawcy?

Lubie innych, ale nie Adele.

Nawet wtedy, gdy jedzie po calosci.
          • franek-b Re: Adele :-))))) 15.01.16, 13:45
            Jestem pewien, że nawet nie kliknąłeś w link (Bass to tyczy Ciebie również), a mówisz że nie lubisz. Wiem, że inż. Mamoń dawno zdefiniował, co lubią ludzie, ale czasami warto zobaczyć coś wbrew własnym uprzedzeniom :-)
            Jest to 15 minutowe show gdzie Adele śpiewa róźne piosenki, część własnych ale też rapuje.
            • edek40 Re: Adele :-))))) 15.01.16, 13:54
              Brawo za pewnosc!!!

Z faktu, ze Adele znakomicie gotuje, swietnie spiewa na zadany temat, jest cool i takie tam oraz lubia ja wszyscy nie potrafie jakos wyciagnac wniosku dla siebie, ze powinienem natychmiast ja polubic.
              • franek-b Re: Adele :-))))) 15.01.16, 14:24
                Lubisz dyskutować z tezą, którą sobie postawiłeś :-) może to dla Ciebie być dużą niespodzianką, ale jest możliwość docenienia czyjegoś działania/dzieła np. śpiewu bez jednoczesnej akceptacji osoby. Tak samo jak ktoś mówi, ze Janusz wypisuje głupoty, nie oznacza, że Janusz jest głupi.

Kuźwa, naprawdę, nie chcesz zobaczyć, nie oglądaj, mam to głęboko w poważaniu... wrzuciłem linka, bo uważam, że to kawałek fajnej rozrywki (zwłaszcza patrząc na to co jest za oknem). Więcej tego błędu nie popełnię.
                Mam czasami wrażenie, że tetryczenie i rzyganie na wszystko dookoła to podstawowa cecha narodowa.
                • edek40 Re: Adele :-))))) 15.01.16, 14:26
                  franek-b napisał:

> Lubisz dyskutować z tezą, którą sobie postawiłeś :-) może to dla Ciebie być duż
                  > ą niespodzianką, ale jest możliwość docenienia czyjegoś działania/dzieła np. śp
                  > iewu bez jednoczesnej akceptacji osoby.

Ale ja doceniam.

Uwaga byla natury ogolnej.

A moze tego tez nie wolno?
                  • tiges_wiz Re: Adele :-))))) 16.01.16, 00:41
                    Ja film przeleciałem po łebkach, bo też jej nie trawię i tyle. Maniera śpiewania mi się nie podoba, a lubię np. Marthę Wash.
                • sven_b Re: Adele :-))))) 16.01.16, 00:03
                  > . wrzuciłem linka, bo uważam, że to kawałek fajnej rozrywki (zwłaszcza patrząc
                  > na to co jest za oknem).

Głos przepiękny. Żyleta. Mogłaby kroić nim szkło i metal. Tak między nami Panowie, mam taki fetysz, że kobieta z takim makijażem oczu mogłaby zrobić ze mną co chce - sprać ruzgą albo wysłąć do pralni rozwiesić rajtuzy. I nie pier*olcie mi tu o głębi i wnętrzu:)

> Więcej tego błędu nie popełnię.

Wrzucaj, wrzucaj. Udzielam Ci bezterminowych praw do używania tytułu cyklu 'Pocztówki muzycznej' :)
                  • franek-b Re: Adele :-))))) 16.01.16, 20:41
                    ;-) dzięki, to skorzystam od razu.
                    Będzie tematycznie, zgodnie z tematem, aczkolwiek nie będzie Ci dane zobaczej tej kreski nad oczami
                    www.youtube.com/watch?v=2TU7dE_9Vi4
                    • sven_b Re: Adele :-))))) 17.01.16, 14:11
                      Tak jeszcze wracając do filmu z przejażdżki, mimo swobodnej konwencji, mamy próbkę mocy głosu w wysokich partiach. Gdy wchodzi paria 'so hello from the outside' głos Cordena został właściwie wyparty z kabiny :)
                  • edek40 Re: Adele :-))))) 17.01.16, 07:47
                    sven_b napisał:

> że kobieta ...

... w takim wieku

> mogłaby zrobić ze mną co
                    > chce - sprać ruzgą albo wysłąć do pralni rozwiesić rajtuzy.

Czyli podobnie.
    • bassooner Re: Adele :-))))) 15.01.16, 13:18
      żonie się b.podoba mi mniej ale to też dlatego, że wolę b. skomplikowane piosenki... ;-)
      • franek-b Re: Adele :-))))) 15.01.16, 13:35
        Kurcze, a widziałeś ten filmik? kawałek świetnej rozrywki :-) po prostu, bez podtekstów, bez podbijania własnego ego, poprzez udowadnianie, że pop jest dla prostaków. Super wokalistka, w telewizyjnym karaoke :)
        Enjoy!
    • dr.verte Re: Adele :-))))) 15.01.16, 16:07
      franek kocha sie w adele ;-)

inaczej nie wrzucilby czegos takiego i to jeszcze 15-minutowego
    • xeikon Re: Adele :-))))) 15.01.16, 18:03
      Mnie jej piosenki nie ruszają ale jako kobieta mnie się podoba.
    • lexus400 Re: Adele :-))))) 15.01.16, 18:58
      Fanem nie jestem ale lubię ją. Wrzucony przez Ciebie kawałek jest świetny, taki fajny luzik a takiej Adeli nie widziałem - pełen relaksik:)) Chłpaki mają rację franek. Znam wiele osób, które nawet jej nie trawią ale to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje:))
      • franek-b Re: Adele :-))))) 16.01.16, 20:56
        Ja jak najbardziej rozumiem, że gusty, a tym bardziej muzyczny. Ale jaki jest cel pisania, że się nie lubi skoro nawet się nie zobaczyło linka? Nie wiem skąd w Polakach ta chęć przyjebania, tak po prostu z czystej, bezinteresownej chęci przyjebania.
        • lexus400 Re: Adele :-))))) 16.01.16, 21:45
          Bo to franku jest gleboko zakorzenione w narodzie. Moze jutro opisze ciekawa sytuacje z pobytu u lekarza a wlasciwie z poczekalni przed lekarzem, bo nie chce sie dzisiaj tak duzo pisac ale bedzie fajny przyklad na polskie typowe chamstwo
    • tomek854 Re: Adele :-))))) 09.02.16, 13:03
      Ten koleś też ma luz: youtu.be/ZgMAAzzQz7s
      • bassooner Re: Adele :-))))) 09.02.16, 15:15
        to też Adele???
        • tomek854 Re: Adele :-))))) 09.02.16, 15:20
          Cover w stylu rozmaitym :)
          • franek-b Re: Adele :-))))) 09.02.16, 15:23
            www.youtube.com/watch?v=8nIww3lTrPA

chcieliście to macie :-)
            • tomek854 Re: Adele :-))))) 09.02.16, 15:26
              Szach-mat w temacie: zap2it.com/2015/11/miss-piggy-calls-kermit-in-perfect-spoof-of-adeles-hello/ :)
              • franek-b Re: Adele :-))))) 10.02.16, 10:26
                Nooo nie :-) szach i mat był wcześniej ponieważ:
                1 to śpiewa Adele :-)
                2 nie jest to nowa rzecz :-)
            • bassooner Re: Adele :-))))) 10.02.16, 11:28
              franek-b napisał:

> www.youtube.com/watch?v=8nIww3lTrPA
              >
              > chcieliście to macie :-)
              >

on też ci się podoba???
              • franek-b Re: Adele :-))))) 10.02.16, 12:00
                Nie mów, że nie chciałbyś mieć takiego kaloryfera? :-P

W pierwszej chwili jak to widziałem, byłem przekonany, że to gejowska wersja, ale okazuje się, że gość reklamuje swój warsztat pracy - jest trenerem fitness :-)
                • bassooner Re: Adele :-))))) 10.02.16, 12:32
                  ja mam bojler ;-)

nie nie.. nie mam ani kaloryfera ani bojlera... jestem po prostu naturalny!
                  ale słyszałem że facet bez brzucha chujowo rucha i że w dużej klatce mały ptaszek ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka