krakus.mp 11.03.05, 12:15 www.autocentrum.pl/?FF=122&stype=11&fid=4af95e172da37197a9132860697b84fc Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Dla innej_bajki 11.03.05, 19:29 Dziękuję Co Kochanie, to jest moja ulubiona stronka. Sory za dzisiaj, ale wczoraj wróciłam z...na jak koń po westernie, a dziś wyjechałam przed 8. Przed chwilą wróciłam, 40 km jechałam 2,5 godz. Trochę śniegu popada i wszyscy jadą jak cioty, a w Koziegłowach tradycyjnie - strzał dwóch idiotów. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Dla innej_bajki 11.03.05, 19:43 A ja z zupełnie innej bajki: jak tera zprezentuje się rondo koło Spodka? Bo będę w Katowicach niedługo (niestety PKP) i nie wiem czy iść 2km czy czekać na autobus - a właśnie Spodek będę mijał. Z góry dzięki za odpowiedź PS. Wstępnie już się ustawiłem na 20 min spacerku, bo jkoło Spodka albo wykopy jak w kamieniołomie, albo korki jakby bili rekord do Guinessa :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Dla innej_bajki 11.03.05, 20:04 Dzięki - czeka mnie zatem spacer - przejde się koło Unicentrum, gdzie "moja" firma całkiem sporo robiła ;) Ciekawe jak długo jeszcze będziecie mieli taki kosmodrom? :) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Dla innej_bajki 11.03.05, 20:07 Firma, która to buduje twierdzi, ze jeszcze pół roku, ale to nie jest moje rondo ja tam tylko przejazdem. W mojej wsi sa największe dziury w asfalcie. Kraków twierdzi, ze on ma dziury, to Wam powiem wpadnijcie do Częstochowy. Poprostu odcinki specjalne dla księżycowych łazików. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Dla innej_bajki 11.03.05, 20:18 inna-bajka napisała: > Dziękuję Co Kochanie, to jest moja ulubiona stronka. Proszę bardzo.Drobiazg, Kochanie. > Sory za dzisiaj, ale wczoraj wróciłam z...na jak koń po westernie, a dziś > wyjechałam przed 8. Nic się nie stało.Poczekam na szkolenie w Krakowie. > Przed chwilą wróciłam, 40 km jechałam 2,5 godz. > Trochę śniegu popada i wszyscy jadą jak cioty, a w Koziegłowach tradycyjnie - > strzał dwóch idiotów. Miejscowośc powinna się nazywać Ośległowy. Pzdr. Odpowiedz Link