adek28 24.08.05, 10:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=28026220 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: zerknijcie , nie o samochodach 24.08.05, 11:55 Szczerze mówiąc, wziąłbym to w Czechowicach. Raz, że poza większym miastem (spokój), dwa że prawdopodobnie taniej wyjda media. No i jest znacznie większe - a gdy będzie Was trójka, kredyt na mieszkanie nowe będzie dopiero w pełni rozkwitu... Zresztą - tyle ile tu płacisz za czynsz, to na pewno mniej niż rata za mieszkanie. Odpowiedz Link
typson Re: zerknijcie , nie o samochodach 24.08.05, 12:00 nie chce byc niemily ale nie wiedzialem, ze fajne mieszkanie moze kosztowac 70kpln???? A co do blizniaka - nie wiem czy to ma sens - jestesmy na podobnym etapie - zmiana mieszkania na wieksze lub na dom. I nowych blizniakow jest cala masa. NIestety w mojej opinii wiekszosc blizniakow to ni to dom ni to mieszkanie. Ogrodek taki, ze moj pies tedwo tam zawroci, powierzchnie przecietne. Za to dochodza wszystkie kwestie zwiazane z domem - utrzymanie, elewacje, ogrzewanie, etc. Jedyny plus to ten garaz. Odpowiedz Link
mapmuh Re: zerknijcie , nie o samochodach 24.08.05, 13:20 To jest forum o samochodach, więc garaż powinien mieć szczególne znaczenie, ale w tym przypadku podzielam zdanie przedpiśców: jeśli stan prawny i techniczny tego w Czechowicach jest pewny, wydaje się być doskonałą okazją. W Krakowie za te pieniądze to ledwo kawalerkę znajdziesz, a tam masz ładne, gotowe do zamieszkania wnętrze. Garaże wkrótce na pewno powstaną w okolicy. Odpowiedz Link
adek28 Re: zerknijcie , nie o samochodach 24.08.05, 17:13 straszne mam dylematy. Te Czechowickie mi sie podoba , wygodny dojazd do pracy ( m/ój) Te nowe , sami wiecie zapach nowosci -) Lokalizacja ,pod górami , zielono achhhhh Kredyt - no boje sie ale cóż , takie zycie. Czechowice maja minus w postaci rafienrii i innych takich brzydactw , ktorych mniej w BB. Odpowiedz Link