16.02.06, 20:18
dlaczego zaniedbujesz forum od powrotu z tych nart? jak twoje zdrowie?
polepszyło się coś?
Obserwuj wątek
    • typson Re: TYPSON 16.02.06, 22:23
      ja to jestem taki zwykly gamon co cos tam sobie pisze. Ale co powiedziec o
      starych wyjadaczach jak lexus, mejson, krakus, betty i mase innych kiedys tu
      piszacych? A co powiedziec o szerloku - ojcu zalozycielowi? ten to sie zaslania
      jakimis sprawami sercowymi i mysli, te to go zwalnia od odpowiedzialnosci!
      • mejson.e Manowce 16.02.06, 22:35
        typson napisał:

"Ale co powiedziec o starych wyjadaczach jak lexus, mejson, krakus, betty i mase
        innych kiedys tu piszacych? A co powiedziec o szerloku - ojcu zalozycielowi?"

Nietrudno zauważyć, że to forum zboczyło ostatnio z kolein motoryzacji na
        manowce towarzyskie.
        A na imprezy nie miałem ostatnio nastroju...

Pozdrawiam,
        Mejson
        --
        Automobil
        Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
        • typson Re: Manowce 16.02.06, 23:40
          ale czytasz! Czy to znaczy, ze nie masz nic motoryzacyjnego do napisania? Jesli
          tak to miej rowniez pretensje do siebie, nie tylko do nas.

• mejson.e Pretensje 17.02.06, 08:53
            typson napisał:

"ale czytasz! Czy to znaczy, ze nie masz nic motoryzacyjnego do napisania? Jesli
            tak to miej rowniez pretensje do siebie, nie tylko do nas."

Czy ja gdzieś napisałem, że mam do kogoś pretensje?

Pozdrawiam,
            Mejson
            --
            Automobil
      • krakus.mp Re: TYPSON 17.02.06, 16:36
        typson napisał:

> ja to jestem taki zwykly gamon co cos tam sobie pisze. Ale co powiedziec o
        > starych wyjadaczach jak lexus, mejson, krakus, betty i mase innych kiedys tu
        > piszacych? A co powiedziec o szerloku - ojcu zalozycielowi? ten to sie
        zaslania
        > jakimis sprawami sercowymi i mysli, te to go zwalnia od odpowiedzialnosci!
        Witam

Charakter tego forum się zmienił i szczerze mówiąc, nudzi mnie.
      • sherlock_holmes Re: TYPSON 17.02.06, 21:08
        W chwili obecnej pracuje za dwóch, bo zastepuje kontuzjowanego kolegę, więc nie tylko o sprawy sercowe chodzi.
        Poza tym - patrząc przez 8 godzin na samochody i wysłuchując żali właścicieli ma sie ochote na wszytsko tylko nie na motoryzację ;)
        • typson Re: TYPSON 17.02.06, 22:03
          > Poza tym - patrząc przez 8 godzin na samochody i wysłuchując żali właścicieli m
          > a sie ochote na wszytsko tylko nie na motoryzację ;)

to swietnie sie sklada! W kontekscie zarzutow, ze ostatnio wszystko tu jest
          tylko nei motoryzacja powinienes sie czuc tu jak u siebie! ;))
          • tomek854 Re: TYPSON 17.02.06, 22:48
            No pewnie. A do tego ile od ostatnich wyborów nowych wyzwisk, ty posłanko Sobecka!
            • typson Re: TYPSON 18.02.06, 00:11
              spadaj wasserwanno! (rzucil od niechcenia typson popijając dunkles hefeweizen)
              • tomek854 Re: TYPSON 18.02.06, 03:09
                wasserwanno :-)

Ty wasserpipo gazowa jedna!!!
                • guru454 Re: TYPSON 18.02.06, 19:03
                  Na tym forum chyba jakieś przedszkole się pojawia.
                  Poziom postów żenujący.
                  • wujaszek_joe Re: TYPSON 18.02.06, 22:21
                    obawiam się że to GTF
                    (grupa trzymająca forum)
                  • typson Re: TYPSON 18.02.06, 23:37
                    > Na tym forum chyba jakieś przedszkole się pojawia.
                    > Poziom postów żenujący

mierząc poziom tym oto Twoim postem to na pewno, bo w przedszkolu takich tekstow
                    dzieci nie puszczaja
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=34083502&a=34083502
                    • mejson.e Re: TYPSON 19.02.06, 00:07
                      typson napisał:

"mierząc poziom tym oto Twoim postem to na pewno, bo w przedszkolu takich
                      tekstow dzieci nie puszczaja"

Panowie - dajcie sobie na wstrzymanie!

Nieporozumienia prowadzą czasami niepotrzebnie do wojny.

guru nie załapał celowo żenująco niskich żarcików a typson wszystko bierze do
                      siebie - jeszcze większy nerwus od krakusa, koniec świata...

Prosze każdego o jeden krok do tyłu a wojny może uda się uniknąć ;-)

Pozdrawiam,
                      Mejson
                      --
                      Automobil
                      • typson Re: TYPSON 19.02.06, 00:19
                        oo, widzie dzis masz lepszy humor, to milo ;)

nie biore niczego do siebie. Gdybym sie mial denerwowac o cos takiego to nic bym
                        nie napisal. Czasem odnosze wrazenie, ze kilka osob jest rozczarowanych obecnym
                        ksztaltem forum a nastepne kilka tylko powiela ich opinie. Tylko do poki
                        "marudzerzy" nie beda pisac czy ogolnie wnosic swiezej tresci do puty nic sie
                        pewnikiem nie zmieni.

daje krok w tyl bo do wojny jestem ostatni (no chyba, ze jakiemus
                        parlamentarzyscie z koalicji mozna dac po gębie ;)

peace (niestety czyta sie pis)
                        • mejson.e Re: TYPSON 19.02.06, 00:26
                          typson napisał:

"oo, widzie dzis masz lepszy humor, to milo ;)"

Miałem wyraźnie zły?
                          Znowu nieporozumienie ;-)

"Czasem odnosze wrazenie, ze kilka osob jest rozczarowanych obecnym ksztaltem
                          forum a nastepne kilka tylko powiela ich opinie. Tylko dopoki "marudzerzy" nie
                          beda pisac czy ogolnie wnosic swiezej tresci do puty nic sie pewnikiem nie zmieni."

Lepiej pisac mało ale konkretnie - gdy ma się coś do napisania, a nie tylko
                          zaznaczyć swoją obecność bo to jak oznaczyć teren;-)

"peace (niestety czyta sie pis)"

Tak samo jak "piece".

Pozdrawiam,
                          Mejson
                          --
                          Automobil
                          • typson Re: TYPSON 19.02.06, 00:30
                            > Tak samo jak "piece".

prarafrazujac parafraze RIP - rest in pieces mozna teraz mowic rest in PiS :D

> Lepiej pisac mało ale konkretnie - gdy ma się coś do napisania, a nie tylko
                            > zaznaczyć swoją obecność bo to jak oznaczyć teren;-)

obawiam sie, ze teraz uprawiamy opcje z zaznaczanie terenu.

> Miałem wyraźnie zły?
                            > Znowu nieporozumienie ;-)

markotny, wyartykulowany burkliwa dykcja (o ile mozna slyszec mejsona czytajac
                            jego posty ;) Nawet raz na A-M uzyles wykropkowanego wulgaryzmu! (co Ci
                            skrzetnie wypomnialem)
                            • mejson.e RIP 19.02.06, 00:59
                              typson napisał:

"prarafrazujac parafraze RIP - rest in pieces mozna teraz mowic rest in PiS"

Chyba oryginał to "rest in peace"?
                              Chociaż po wybuchu granatu moga zakopać w kilku kawałkach..

"markotny, wyartykulowany burkliwa dykcja (o ile mozna slyszec mejsona czytajac
                              jego posty ;)"

:)))

"Nawet raz na A-M uzyles wykropkowanego wulgaryzmu! (co Ci
                              skrzetnie wypomnialem)"

Zrobiłem to celowo, bo uznałem wątkotwórcę za prowokatora.
                              A wypomnienie odnotowałem i potraktowalem prawidłowo - jako zmrużenie oka.

Pozdrawiam,
                              Mejson
                              --
                              Automobil
                      • krakus.mp Re: TYPSON 19.02.06, 20:00
                        mejson.e napisał:

jeszcze większy nerwus od krakusa, koniec świata...

Witam
                        No pięknie, mejsonku.Jeszcze trochę, i będę na forum robił za świra.:)
                        >
                        > Prosze każdego o jeden krok do tyłu a wojny może uda się uniknąć ;-)

Nie należy się cofać.
                        To forum tym się cechuje,że wojenki tu gościły nie jeden raz ( za moją to
                        sprawą i betty, chyba najostrzejsza zadyma tu była) i zawsze potem wszyscy się
                        godzili i miłowali.
                        Skoro mowa o betty, to dawno jej nie widziałem na forum (czytałem).
                        Zaczynam się martwić.:)
                        Pzdr

>
                        > Pozdrawiam,
                        > Mejson
                    • guru454 Re: TYPSON 19.02.06, 16:38
                      typson napisał:

> > Na tym forum chyba jakieś przedszkole się pojawia.
                      > > Poziom postów żenujący
                      >
                      > mierząc poziom tym oto Twoim postem to na pewno, bo w przedszkolu takich
                      teksto
                      > w
                      > dzieci nie puszczaja
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=34083502&a=34083502

Co chcesz udowodnić tym linkiem?
                      To dowcip, który mnie rozśmieszył i chyba nic się nie stało, umieszczając go na
                      forum.Jednych takie kawały śmieszą, innych obrażają a jeszcze innych żenują.
                      Podobnie jak kawały o blondynkach, gliniarzach, głupich Jasiach itp.
                      Jak chcesz podyskutować o poziomie postów, to przeczytaj najpierw kikadziesiąt
                      wpisów w swoich megapostach.
                      • tomek854 Re: TYPSON 19.02.06, 17:39
                        A nas śmieszą żartobliwe wyzwiska od wasserwanny i posła Cymańskiego.

Mi się Twoj kawał nie podobał - więc poszedłem czytać co innego. Jeżeli nie podoba ci się nasze poczucie humoru - też możesz czytać co innego.

W ogóle nie rozumiem o co wam chodzi.
                        • lexus400 Re: TYPSON 19.02.06, 17:58
                          tomek854 napisał:
                          >
                          > Mi się Twoj kawał nie podobał - więc poszedłem czytać co innego.

......kawał jak kawał - jeden jest lepszy inny gorszy ale z drugim członem
                          zdania zgadzam się z Tobą, jak nie chcę to nie czytam i nie odpowiadam.
                      • mejson.e Re: TYPSON 19.02.06, 20:57
                        guru454 napisał:

" Co chcesz udowodnić tym linkiem?
                        To dowcip, który mnie rozśmieszył i chyba nic się nie stało, umieszczając go na
                        forum.Jednych takie kawały śmieszą, innych obrażają a jeszcze innych żenują.
                        Podobnie jak kawały o blondynkach, gliniarzach, głupich Jasiach itp.
                        Jak chcesz podyskutować o poziomie postów, to przeczytaj najpierw kikadziesiąt
                        wpisów w swoich megapostach."

A nie mówiłem, k...a?
                        Wykrakałem - niepotrzebne te wojenki.

Pozdrawiam,
                        Mejson
                        --
                        Automobil
      • lexus400 Re: TYPSON 19.02.06, 08:31
        Jestem w podobnej sytuacji jak SH, również chce mi się rzygać motoryzacją i
        takie właśnie luźne forum bardzo mi odpowiada. Mogę opisywać np. ciekawe
        przypadki usterek w samochodach ale nie wszyscy będą tym zainteresowani bo nie
        wszyscy "siedzą" w branży i większość jak podejrzewam nie miałaby pojęcia o czym
        piszę:)) a tak na marginesie nie podniecają mnie nowości typu: Aston Martin,
        Lambo itp...jak również auta typu Fiat Panda bo cóż można o nich pisać??
        • typson Re: TYPSON 19.02.06, 13:41
          ja do ciekawych przypadkow zawsze pierwszy!
          • bassooner Re: TYPSON 19.02.06, 17:54
            A w ogóle to kłócicie,czy tam niech będzie spieracie się o dowcip,który był
            skopany od samego początku...wersja prawidłowa jest na końcu tamtegoż wątku,a
            prawidłowa dlatego,że skazany wyczuł "pismo nosem" no i pomyślał,że jak będzie
            tatą to nic mu nie grozi...sorry za to tłumaczenie ale już z myślą o ripoście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka