speedone 01.03.06, 22:49 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: spam !!! n/t 01.03.06, 23:05 ale wy jesteście irytujący z tą debilną stroną. I co wy macie z tego, ze ja tam kliknę, bo będę myslał, ze to co innego? Tylko sie wkurzę. Ktoś kto założył tą stronę był geniuszem. Nabije sobie statystyk a potem sprzeda pod reklamę, albo co. Odpowiedz Link
crannmer Ten spam byl na innych forach ciety 01.03.06, 23:14 Mam nadzieje, ze i tu nie za dlugo zagosci. MfG C. Odpowiedz Link
typson Re: co to jest za bryka ? 01.03.06, 23:40 chopaku, nie spamuj, prosze po dobroci, po admini beda to usuwać pozdro Odpowiedz Link
speedone Re: co to jest za bryka ? 01.03.06, 23:54 to ja przepriasziam wiasz bardzo :) ponioslo mnie :P Odpowiedz Link
plawski Re: co to jest za bryka ? 02.03.06, 09:17 tomek854 napisał: > Naprawdę się nie da tu pisać? No podobno tylko na debianie. > Odpowiedz Link
tomek854 Re: co to jest za bryka ? 02.03.06, 13:58 No własnie na debianie mozna :-) I ty tez mozesz. A oni nie mogą ;-) To będzie teraz nasz własny czat - taki priv :P Odpowiedz Link
pizza987 Ale ossochodzi?? 02.03.06, 14:06 tomek854 napisał: > No własnie na debianie mozna :-) I ty tez mozesz. A oni nie mogą ;-) > > To będzie teraz nasz własny czat - taki priv :P > Chyba byłem chwilowo niedysponowany.... Czy ktoś może mnie oświecić?? Odpowiedz Link
plawski Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 14:46 pizza987 napisał: > tomek854 napisał: > > > No własnie na debianie mozna :-) I ty tez mozesz. A oni nie mogą ;-) > > > > To będzie teraz nasz własny czat - taki priv :P > > > > Chyba byłem chwilowo niedysponowany.... Czy ktoś może mnie oświecić?? O to chodzi, że chyba tylko na debianie można było odpisać na ten post. Ale, tomku854, ja niestety nie mam debiana ;( Pozdro. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 14:50 Nie, oni cos mowili, ze im nie dziala, bo im cos tam nie pradzi z oracle. No a mi prądzi. Więc tak sobie powiedziałem przez przekorę. Może sie lameria wreszcie na linuxa przerzuci jak się im będzie ciągle truć :-) Odpowiedz Link
plawski Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 16:05 tomek854 napisał: > Nie, oni cos mowili, ze im nie dziala, bo im cos tam nie pradzi z oracle. No a > mi prądzi. Więc tak sobie powiedziałem przez przekorę. Może sie lameria wreszci > e na linuxa przerzuci jak się im będzie ciągle truć :-) hehe, może i ja to w końcu zrobię. Może przy najbliższej okazji czyszczenia systemu i stawiania go na nowo? > Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 17:11 Jeżeli chcesz, zeby to była jednocześnie ostatnia okazja czyszczenia systemu i stawiania na nowo - tak ;-) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 17:30 z całym szacunkiem: o czym Wy chłopaki pie***licie??? :] Odpowiedz Link
pizza987 Też chciałbym wiedzieć ;-)) 02.03.06, 19:21 kszyrztow napisał: > z całym szacunkiem: o czym Wy chłopaki pie***licie??? > :] Odpowiedz Link
plawski o oprogramowaniu Microsoftu i konkurencji :) 02.03.06, 20:05 speedone napisał: > Odpowiedz Link
speedone a oswiecisz mnie co to ten... 02.03.06, 20:09 omek854 napisał: > Naprawdę się nie da tu pisać? No podobno tylko na debianie. Debian ? bo reszte to ja wiem ale tego nijak niemoge rozgrysc :> Odpowiedz Link
plawski Re: a oswiecisz mnie co to ten... 02.03.06, 20:37 Z tego co wiem debian to darmowy system Linuxa na pc-ta. Coś jak windows od microsoftu. Tomek 854 będzie wiedział więcej bo go używa a ja tylko o nim słyszałem :) Pozdro Odpowiedz Link
typson Re: Ale ossochodzi?? 02.03.06, 20:16 eee, bredzisz Wrocławiaku, co do tego ma platforma kliencka, skoro uzywa jedynie nedznego http post a blad jest po stronie serwera Odpowiedz Link