Dodaj do ulubionych

Shell sobie przygrał!!!

17.03.06, 19:34
www.shell.com/home/Framework?siteId=pl-pl&FC2=/pl-pl/html/iwgen/news_and_library/news/2006/zzz_lhn.html&FC3=/pl-
pl/html/iwgen/news_and_library/news/2006/news_promocja_continental_07032006.ht
ml

Właśnie otrzymałem kupon rabatowy na zakup opon ze zniżką w tej sieci Pneus
Expert.
Wchodzę na wykaz zakładów i co? I g...o!
W Krakowie nie ma serwisu tej sieci! Najbliższy jest w Bochni.
Co mi z rabatu 25%, skoro muszę jechać aż do Bochni?
To kpina.
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: Shell sobie przygrał!!! 17.03.06, 19:37
      O to wykaz stacji serwisowych Pneus Expert biorących udział w promocji Shella i
      sprzedających z rabatem opony Continental.
      www.shell.com/static/pl-pl/downloads/pdf/lista_serwisow_sieci_pneus_expert.pdf
      • sherlock_holmes Re: Shell sobie przygrał!!! 22.03.06, 18:51
        Nie rozumiem czym tak bardzo sie irytujesz? Nie prościej kupić opony z rabatem sięgającym 40% na www.opony.com i wymienić je w normalnym zakłądzie?
        • krakus.mp Re: Shell sobie przygrał!!! 22.03.06, 19:52
          Opony to mogę kupić wszędzie i też z rabatem.
          Zdenerwowało mnie to,że Shell w Krakowie posiada 4 stacje i zmusza klientów do
          jeżdzenia w ramach promocji do innych miejscowości.
          • bassooner Re: Shell sobie przygrał!!! 22.03.06, 20:11
            To patrioci,którym leży na sercu dobro Naszej Wspaniałej Ojczyzny.
            Kiedy tak pojedziesz do innego równie jak twe rodzinne
            pięknego,bezpiecznego,czystego,zadbanego miasta,w którym spotkasz równie jak w
            twym rodzinnym mieście uśmiechniętych,kulturalnych,uprzejmych,podmytych i
            wykształconych ludzi,a nawet nie bójmy się tego słowa...Obywateli to pomyślisz
            sobie "piękna jest Nasza Wspaniała Ojczyzna i piękny ten ptaszek,który o właśnie
            w tej czwili przeleciał nad moją dynią i nie szkodzi,że jest zarażony wirusem
            H5N1 i przed momentem wyklakał się na Bogu ducha winną staruszkę,a ona
            nieświadoma ścierając jego ekstrementa polizała jedynie poprawny politycznie
            palec i zachoruje na ciężkie zapalenie płuc,co po trzech tygodniach przypłaci
            życiem zostawiając bez swojej emerytury,która jest jedynym źródłem dochodu w jej
            domu bezrobotnego syna pijaka ze swoją konkubiną i ich trójką dzieci...i
            pomyślisz wtedy sobie wspaniała ta firma Shell,która daje mi możliwość
            podziwiania Naszej Wspaniałej Ojczyzny.
            • bassooner Re: Shell sobie przygrał!!! 22.03.06, 20:57
              A mnie żona mając na względzie dobro Naszej Wspaniałej Ojczyzny pogoniła od netu
              pa pa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka