pizza987 ...bry wszystkim!! 24.04.06, 09:38 W ten przepiękny poniedziałkowy poranek, gdy budzik woła wprost do ucha: "Wstawaj, do pracy!! Nie cieszysz się??...." Jak ja uwielbiam ten dźwięk.... Odpowiedz Link
typson Re: Wstawać, szkoda dnia :)) 24.04.06, 12:04 no szkoda, choc pod pracą zlapal mnie maly deszczyk i musialem zaciagnąc szmatkę na gore Odpowiedz Link
typson Re: Automobil Live Chat v. 5.0=próba reanimacji c 24.04.06, 13:05 no GG mi sie chrzani Odpowiedz Link
camillie To się ciesz 24.04.06, 17:50 dobrze Ci to zrobi dzisiaj, za bardzo mam ochotę gadać :) Odpowiedz Link
plawski Re: To się ciesz 24.04.06, 18:07 camillie napisała: > dobrze Ci to zrobi dzisiaj, za bardzo mam ochotę gadać :) Widzę, że na naszym forum zawiązują się nowe intensywne znajomości. To bardzo dobrze, widać to dobre forum :D > Odpowiedz Link
typson Re: To się ciesz 24.04.06, 23:57 > Widzę, że na naszym forum zawiązują się nowe intensywne znajomości. > To bardzo dobrze, widać to dobre forum :D kurcze, przeczytalem "intymne znajomosci" i zaczalem sie zastanawiac, czy plawski wie o czyms o czym ja nie wiem... Odpowiedz Link
camillie uff 25.04.06, 06:26 rany, teraz mnie tak przestraszyłeś, że dla pewności kilka razy przeczytałam wypowiedź kolegi plawskiego..... Odpowiedz Link
plawski Re: To się ciesz 25.04.06, 09:42 typson napisał: kurcze, przeczytalem "intymne znajomosci" i zaczalem sie zastanawiac, czy plawski wie o czyms o czym ja nie wiem... Nie doczytałeś. Napisałem intensywne a nie intymne. To nie jest PRAWIE to samo. Odpowiedz Link
camillie 06:39 25.04.06, 06:40 sama nie wierzę, patrząc na zegarek...... kawa o tej porze jest niezbędna absolutnie :))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: 06:39 25.04.06, 08:01 Spać nie możecie?? Ja miałem koncert na córkę z dodatkami wieczorem i do kompa nawet nie doszedłem. A dodatkowo z balkonu nad garażem zdmuchnęło mi kafelki podczas wczorajszej ulewy:( Dobrze że auto do garażu wstawiłem, bo maskę miałbym już do wymiany. A wobec kafelkarza zastosuję starą indiańską torturę: wysmaruję mu jaja miodem i przywiążę na mrowisku..... Po dwóch latach kafelki mogą odpadać?? Odpowiedz Link
camillie jestem spakowana. 25.04.06, 08:08 a tam, zaraz nie możecie.... Mogę! Wczoraj skrzydła rozwinięte perspektywą wyskoku na Mazurki, zostały brutalnie podcięte a dziś odrastają na nowo.... :) I jak tu spać? :) Odpowiedz Link
typson kafelki 25.04.06, 10:29 co do kafli na balkonach - tez mam jazdy, Po ktorejs zimie wszystkie byly luzne. Zawezwalem administracje, przyslali ekipe (dodatkowo żona znana z dlugiego snu im nie otwierała, wiec chlopcy spuszczali sie po linie z dachu) i wymienili. Kupilem jakis preparat, by zakonserwowac/zaimpregnowac kafelki przed zima ale w koncu tego nie zrobilem. Wszystkie sie jeszcze trzymaja dobrze ale fugi troche sie pokruszyly. Zreszta mysle, ze to w fugowaniu tkwi problem. Zaprawe trzeba robic gesta, twarda - wtedy sie ciezko fuguje ale za to jest malo podatna na kruszenie i pekanie. Fachmani z reguly ida po łatwości i robia rzadka zaprawe i potem jest kibel Odpowiedz Link
plawski Re: kafelki 25.04.06, 10:40 typson napisał: (...) Fachmani z reguly ida po łatwości i robia rzadka zaprawe i > potem jest kibel. A na zewnątrz trza kupować fugę elastyczna bo jak przychodzi -30 to wiadimo, co się dzieje. Odpowiedz Link
camillie Re: 06:39 25.04.06, 10:40 nigdy nie twierdziłam, że nie :) Taki post z Twojej klawiatury to komplement :)) Odpowiedz Link
bassooner Re: 06:39 25.04.06, 10:43 Do tego typa typsona co mnie po nocach na piwo wyciąga. Odpowiedz Link
pizza987 Re: 06:39 25.04.06, 10:45 A czego w klawiaturę nasuwasz zamiast w te swoją rurkie dąć?? Odpowiedz Link
bassooner Re: 06:39 25.04.06, 10:49 Żonka do pracy od wczoraj poszła to mam od rana do 15 dyżury,a poza tym miałem premierę w sobotę "upiora w operze" to dali nam trochę luzu...no właśnie się Tosia obudziła...pa pa biorę wózek i jadę na karmienie do żony do pracy....bez odbioru. Odpowiedz Link
typson Re: 200 25.04.06, 11:35 a dziecko głodem przymiera, bądz powazny, czlowieku! ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: 200 25.04.06, 17:44 Bo za godzinkę miała dostać pełną porcję z cyca,a to był tylko aperitif. Odpowiedz Link
pizza987 Re: 200 25.04.06, 22:29 Przeskoczyliśmy 200 i wątek się urywa. Przeczuwałem to, na pewno się nie uda ;)) Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: 200 25.04.06, 23:59 ktoś może widział mój dowód osobisty? kurza mordka, nigdzie go nie ma pewnie jakiś huncwot pławi się w jakimś kosmicznym leasingu na mój dowód. udzielacie również porad zyciowych? tzn mam to jakoś na policje zgłosic? Odpowiedz Link
typson Re: 200 26.04.06, 00:02 ja dzisiaj znalazlem jakis dowod Imie: Wujaszek Nazwisko: Joe Nazwisko panienskie: Sam trzeba zglosic na policje, czym predzej!! Bo potem nie bedzie sie jak wykrecic z pozyczki na 500 tys Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: 200 26.04.06, 00:07 z tą policją poważnie? nie lubie ich przecież podpisu własnego nie zgubiłem tylko dowód Odpowiedz Link
typson Re: 200 26.04.06, 00:32 powaznie. Chyba, ze chcesz byc przez 10 lat wzywany na policje w roznych miejscach w charakterze swiadka lub podejrzanego Odpowiedz Link
bassooner Re: 200 26.04.06, 09:28 Myślałem,że sobie trochę popiszę ale Tosia juz mnie wzywa...słowem pa pa-idziemy na karmienie do mamusi...bez odbioru. Odpowiedz Link
typson Joł 27.04.06, 16:56 witam wszystkich na dzisiejszej porcji czatu. Mam dobry humor, bo wreszcie firma kupila mi przyzwoity komputer! Wlasnie przerzucam dane na DVD. Czeka mnie jeszcze instalacja windy, ble Odpowiedz Link
plawski Re: Joł 27.04.06, 17:08 typson napisał: > witam wszystkich na dzisiejszej porcji czatu. Ja tez witam serdelecznie. > > Mam dobry humor, bo wreszcie firma kupila mi przyzwoity komputer! Cieszę się Twoim szczęściem, sam mam podły nastrój. > > Wlasnie przerzucam dane na DVD. > > Czeka mnie jeszcze instalacja windy, ble Ble! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Joł 27.04.06, 18:03 To nie mogli ci Makintosza kupic? ;-) Mojemu bratu kupili ;-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Joł 27.04.06, 23:07 typson napisał: > a co ja w warzywniaku pracuje? Ty to napisałeś.... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Joł 28.04.06, 01:01 No nie, ale nie marzę nawet, zeby ci kupili komputer z linuxem :-) Btw: gdzieś tam chyba w serbii na stacji benzynowej mieli linuxa w kompie :-) Odpowiedz Link
typson Re: Joł 28.04.06, 01:32 eee, to nie tak. Ja decyduje o tym, co komu kupic. Tyle, ze ja zawsze mialem sprzet taki lub inny, zasadniczo prywatny. No i w koncu nadszedl czas, by firma wykosztowala sie i na mnie. I tak bylem laskawy, bo na ten cel przeznaczylem 7500 netto a kosztowal "raptem" 5800 ;) A co do linuxa - win musze przeinstalowac na professional i angielski. Pede wiec robil partycje od nowa, znajdzie sie miejsce i na linuxa :) Poza tym, mam serwer 2003 i linux tak nie bardzo. Niby mozna tam sie sambą dostać ale to nie to samo. No i jeszcze poczta - ms exchange. Jest pewien plugin do Ximian Evolution, ktory pozwala podlaczyc sie do exchange ale jest platny i znow to nie to samo. Ogolnie linux nie jest zawsze lekarstwem na wszystko jak i autostop nie jest zawsze sposobem na podróż ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Joł 28.04.06, 02:37 Ogólnie tak. Ale jak widzisz problem jest szerszy - linux Ci nie podpasi, bo dalej sa windowsy ;-) Dlatego powinno byc wszystko na linuxie :D Odpowiedz Link
pizza987 Re: Joł 27.04.06, 22:19 Jestem pod niesamowitym wrażeniem. To są jeszcze tacy pracodawcy?? Odpowiedz Link
tomek854 Pierwszy post w IV RP 28.04.06, 02:39 Od dzis, z naszym nowym WuCePremierem będzie tylko Leppiej ;-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Pierwszy post w IV RP 28.04.06, 15:53 no właśnie się dzisiaj zastanawiałem czy już jest ta IV Rzeczpospolita czy jeszcze nie, a jeżeli jest to od kiedy, bo nie chciałem przegapić tak doniosłej chwili. kombinowałem kogo zapytać. Odpowiedz Link
jawa99 Re: :) 30.04.06, 13:30 A witam, można powiedzieć że wstaliśmy (ci którzy zostali) :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: :) 30.04.06, 13:56 .....a wstaliśmy o 7.00 potem znowu zasnęliśmy a teraz wstaliśmy na niedzielny rosołek i kawę ale zaraz się położymy:)) Odpowiedz Link
pizza987 Re: :) 30.04.06, 14:14 A o które wstawanie się pytasz? ;) Bo zaczęło się od 01.30 młoda dała do wiwatu :/ Odpowiedz Link
camillie Re: :) 30.04.06, 15:23 pizza987 napisał: > A o które wstawanie się pytasz? ;) Bo zaczęło się od 01.30 młoda dała do wiwatu > :/ To się nie liczy jako wstawanie, tylko jako PRZERWA w spaniu :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: :) 30.04.06, 17:04 camillie napisała: > To się nie liczy jako wstawanie, tylko jako PRZERWA w spaniu :) W takim razie moja noc składała się w 65% z przerw w spaniu. Naprawdę szukam chętnego zmiany. Najgorsze jest to że młoda bez problemów spała do czwartku, a od piątku ma rozwórkę bioderek i zaczęło się po prostu pięknie. Doszła do wniosku że należy starym przypomnieć jak to było kiedy należało do dziecka wstawać 1-2 razy na noc gdy miała raptem kilka tygodni ;) Odpowiedz Link
bart.ez Re: :) 30.04.06, 14:31 Wstalim, zrobilim 20km na rowerku, a teraz czas na poobiednią sieste :-) Odpowiedz Link
camillie proszę o poradę :) 30.04.06, 18:33 jak to zrobić, żeby po każdym odpaleniu winampa nie kasowała mi się playlista, i po kliknięciu jakiegokolwiek pliku mp3 tez??? Odpowiedz Link
pizza987 Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 18:47 camillie napisała: > jak to zrobić, żeby po każdym odpaleniu winampa nie kasowała mi się playlista, > i > po kliknięciu jakiegokolwiek pliku mp3 tez??? Pomidor, forumowy szpec od komputerów byczy się na Słowacjii ;)) Odpowiedz Link
camillie Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 18:49 > > Pomidor, forumowy szpec od komputerów byczy się na Słowacjii ;)) a Wy nie macie winampów??? Odpowiedz Link
pizza987 Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 18:52 Mam ale nie jestem znawcą. I dawno nie używałem więc niewiele wiem. Odpowiedz Link
truskava Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 21:46 camillie napisała: > jak to zrobić, żeby po każdym odpaleniu winampa nie kasowała mi się playlista, > i po kliknięciu jakiegokolwiek pliku mp3 tez??? Jeżeli utorzysz sobie listę i będziesz odsłuchiwać utwory z tej listy, to nie powinno nic Ci znikać - pod warunkiem że utwory uruchamiasz bezpośrednio "z listy", a nie klikając na nie np. w explorerze Windowsa czy innym Total Commanderze - wtedy lista "zniknie", nawet jeżeli uruchamiana mp3 znajduje się na liście. Uruchamiając cokolwiek spoza listy powoduje "zniknięcie" listy i nic tu nie poradzisz. Ale raz sporządzoną listę można sobie "zapisać" i w każdej chwili wczytać, bez konieczności szukania utworów. Natomiast nie za bardzo czaję dlaczego playlista kasuje się przy uruchomieniu winampa. Zakładam, że sytuacja wygląda nastepująco: masz włączonego winampa ze zmontowaną listą, wyłączasz go (nie zamykając playlisty), a po ponownym włączeniu playlista jest empty... U mnie w takiej sytuacji lista jest w stanie sprzed wyłączenia winampa (zawsze tak miałem, bez dodatkowych czarów i zaklęć). Odpowiedz Link
camillie Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 21:54 > Natomiast nie za bardzo czaję dlaczego playlista kasuje się przy uruchomieniu > winampa. Zakładam, że sytuacja wygląda nastepująco: masz włączonego winampa ze > zmontowaną listą, wyłączasz go (nie zamykając playlisty), a po ponownym > włączeniu playlista jest empty... U mnie w takiej sytuacji lista jest w stanie > sprzed wyłączenia winampa (zawsze tak miałem, bez dodatkowych czarów i zaklęć). tak własnie mam.... a u innych widzialam, ze wlaczaja winampa i lista jest... Odpowiedz Link
pizza987 Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 21:58 Musi że jakiś zły Gremlin Ci się w kompie zasiedlił i tak masz ;P Odpowiedz Link
truskava Re: proszę o poradę :) 30.04.06, 22:08 camillie napisała: > tak własnie mam.... a u innych widzialam, ze wlaczaja winampa i lista jest... Niestety przed takim trickiem muszę zdjąć kapelusz z głowy uznając wyższość przeciwnika... Odpowiedz Link
tomek854 Re: proszę o poradę :) 02.05.06, 02:02 A może dlatego, że liste trzeba zapisać przed zamknięciem winampa? A co do klikania na mp3ki - trzeba dać jako domyślną akcję "dodaj do kolejki w winampie" a nie "odtwarzaj". Ja tam nie mam winampa, więc pewnie to inaczej brzmi, ale to o to chodzi. A w ogóle to nie będę chyba oryginalny jak powiem, że najlepiej używać xmmsa ;-) Odpowiedz Link
typson Re: proszę o poradę :) 03.05.06, 00:37 nowy winamp jest tak zagmatwany, ze powinien sie nazywac winwamp. A czy nie mozesz zapisac playlisty jako plik i klikac w ten plik, by sie odtwarzalo to co ma sie odtwarzac? Odpowiedz Link
camillie Re: proszę o poradę :) 03.05.06, 16:02 > nowy winamp jest tak zagmatwany, ze powinien sie nazywac winwamp. > > A czy nie mozesz zapisac playlisty jako plik i klikac w ten plik, by sie > odtwarzalo to co ma sie odtwarzac? pewnie mogę, ale chciałam iść na łatwiznę :))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Automobil Live Chat v. 5.0=próba reanimacji c 30.04.06, 23:43 Miłych snów życzę wszystkim obecnym i nieco lepszej pogody dla uczczenia Święta Pracy/Pierwomajsowo Praznika. Liczę że w dniu jutrzejszym zobaczymy się na pochodzie pierwszomajowym. Szturmówki obowiązkowe..... Odpowiedz Link
camillie ano, weekend 02.05.06, 21:50 przedłużony szybko umyka :) na szczęscie jeszcze jeden dzień na brykanie :)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: ano, weekend 02.05.06, 22:48 i co działa tak jak powiedziałem z tym winampem? Odpowiedz Link
camillie Winamp, tomeczku 02.05.06, 23:03 jest przeszłością. Nie dostałam pomocy "na wtedy", będę cierpliwie listę wgrywac :) A Tobie jak minął dzień? :))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Winamp, tomeczku 02.05.06, 23:16 na zbijaniu bąkow i oglądaniu futuramy, tudzież porządkach w kuchni i zakupach. Odpowiedz Link
camillie W tak piękny dzien... 03.05.06, 08:17 grzechem jest nie włączyć pralki :DDDDD Kawy? (Wiem, wiem, niektórzy nie pijają...) Odpowiedz Link
tomek854 Re: W tak piękny dzien... 03.05.06, 14:55 a moja jest popsuta. i zastanawiam sie, czy opłaca się w nią jeszcze ładować kasę... Odpowiedz Link
camillie Mój zegar biologiczny 04.05.06, 07:37 razem ze słońcem ustawiony :) Dzień dobry, idę po rzodkiewki :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Mój zegar biologiczny 04.05.06, 07:50 Witam, witam. Ja już siedzę w firmie od 7.20. Chyba da się przeżyć ;) WITAM PO DŁUGIM WEEKENDZIE ;)) Odpowiedz Link
camillie Ach! 04.05.06, 11:55 Pogoda jest dziko wspaniała! Gorąco i taki kolor zieleni, że aż oczy bolą :)))) Wszystkie ławki pozajmowane na osiedlu :) Skończyłam na huśtawce :)) Odpowiedz Link
typson Re: Ach! 04.05.06, 12:04 ja tam bujam sie w pracy a nie na huśtawce ;/ Ale nie narzekam dzien dobry Odpowiedz Link
truskava typsonie.... 04.05.06, 22:29 ... lansowaliście się dzisiaj w czterech chłopa pod gołym niebem? Odpowiedz Link
typson Re: typsonie.... 04.05.06, 23:06 > ... lansowaliście się dzisiaj w czterech chłopa pod gołym niebem? oszalałes? Sam jezdze. Choc 3go widziałem 3 podobne cabriosy w w-wie ;) Odpowiedz Link
truskava Re: typsonie.... 04.05.06, 23:21 typson napisał: > > ... lansowaliście się dzisiaj w czterech chłopa pod gołym niebem? > > > oszalałes? Sam jezdze. Choc 3go widziałem 3 podobne cabriosy w w-wie ;) A bo widziałem takiego "twojego", ale w takim razie to nie ten. A skubany miał nawet fele na 4 śruby i blachy świętokrzyskie... Ale fakt - były nie-kieleckie, tylko jakiś Opatów. Odpowiedz Link
pizza987 Re: typsonie.... 04.05.06, 23:27 truskava napisała: > A skubany miał nawet fele na 4 śruby i blachy świętokrzyskie... > Ale fakt - były nie-kieleckie, tylko jakiś Opatów. > I jeszcze Typsonowi wciskasz że go widziałeś.... Opatów to nie Kielcownia ;P Ale podziemia w Opatowie warte są odwiedzenia, moim zdaniem ciekawsze od tych w Sandomierzu. Odpowiedz Link
typson Re: typsonie.... 05.05.06, 00:11 ja z lansów to tylko z plawskim się lansowalismy, nawet po parkingu w galmoku :) Nie lubie jezdzic w wiecej niz dwie osoby, bo trzeba wiatrołap chować i wtedy jest beee. A z wiatrolapem jest ql, dzis jechalem do siostry, wieczorem, po 22giej i bylo bardzo miło. Księżyc, gwiazdy, nawet drogowka zwinela jakiegos kolesia co sie ze mną chciał scigac :D Odpowiedz Link
pizza987 Witam w piątek, wigilię następnego weekendu ;)) 05.05.06, 08:52 Jak samopoczucie przed następnym wyczerpującym weekendem?? Wczoraj to aż chciało mi się przyjść do pracy, ale dzisiaj chyba zapał we mnie ostygł.... Jest jeszcze ktoś na linii?? Odpowiedz Link
camillie Re: Witam w piątek, wigilię następnego weekendu ; 05.05.06, 09:02 Czas odetchnąć, żeby w weekend wejść wypoczętym :) Podczepiam się do sznurka :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witam w piątek, wigilię następnego weekendu ; 05.05.06, 09:06 W sumie to masz rację, ale jakoś wczoraj żadnej kawy nikomu nie proponowałaś, jeno to pobujanie się na huśtawce ;) Przepraszam za słownictwo, ale wczoraj "Chłopów" skończyłem i jeszcze mnie się ta powieść trzyma. Za chwilę czas na "Ziemię obiecaną". Odpowiedz Link
camillie Wczoraj było bujanie 05.05.06, 09:15 niektórzy kawy nie pijają i mogliby się poczuć pominięci :) Za chwilę będę w kuchni, więc... liczę na towarzystwo :) Odpowiedz Link
camillie Nie ma sprawy :) 05.05.06, 09:18 Czy w takim razie, wiesz dokładnie, jak w z tym sporem było, który w maturze należało wyjaśnić? :)) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Nie ma sprawy :) 05.05.06, 09:25 camillie napisała: > Czy w takim razie, wiesz dokładnie, jak w z tym sporem było, który w maturze > należało wyjaśnić? :)) Tematy czytałem tak po łebkach, ale wiem że Antek zakochany był w Jagnie, a ta wyjść za mąż za Macieja jego ojca miała. Poza tym Maciej Boryna mimo że był już dojrzałym mężczyzną i podwójnym wdowcem nie chciał odpuścić potomstwu ani zagona i na wycug do nich pójść.... Mam pisać dalej?? Odpowiedz Link
camillie Re: Nie ma sprawy :) 05.05.06, 09:30 > Tematy czytałem tak po łebkach, ale wiem że Antek zakochany był w Jagnie, a ta > wyjść za mąż za Macieja jego ojca miała. Poza tym Maciej Boryna mimo że był już > > dojrzałym mężczyzną i podwójnym wdowcem nie chciał odpuścić potomstwu ani > zagona i na wycug do nich pójść.... Mam pisać dalej?? Oszczedź :) powiedz lepiej co zamierzasz robić z tak mądrze rozpoczętym weekendem :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Nie ma sprawy :) 05.05.06, 09:40 Jutro robię za tragarza, pomagam teściowi w pracach transportowych (a plecy mnie bolą), poza tym spacerek z brzdącem, potem prace ziemne w ogródku (żona zarządziła) i mam nadzieję na chwilę spokoju na poczytanie książki. Dzisiaj startuję z "W drodze" Jacka Kerouacka, a rano chyba zacznę "Ziemię obiecaną" jak uda mi się ją w domu zlokalizować. Jeżeli oczywiście czasu mi starczy ;) i zbyt dużo działń na siebie nie wezmę. Odpowiedz Link
camillie Aktywnie fizycznie 05.05.06, 09:47 i intelektualnie :)) palisz pizzo papierosy? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Aktywnie fizycznie 05.05.06, 09:51 camillie napisała: > i intelektualnie :)) > > palisz pizzo papierosy? Paliłem, od roku przestałem i na razie nie ciągnie za bardzo. Sorry musze znikać bo mi się ko0cioł w firmie robi, a jestem sam bez wspólnika i z ograniczoną liczbą pracowników. A do tego nawalił mi główny telefon i TP SA podała mi prze4swidywany czas likwidacji uszkodzenia szacowany na 10 godzin.... I czynny mam tylko drugi, nowy numer, którego wszyscy klienci jeszcze nie znają. No zastrzelę się..... Odpowiedz Link
pizza987 Plany weekendowe-cd. 05.05.06, 10:15 Poza tym w niedzielę w Podkowie Leśnej ma się chyba odbyć święcenie samochodów i motocykli, może i tam mnie zaniesie?? Ze 2 lata już na tym wydarzeniu nie byłem. Zobaczymy... Odpowiedz Link
camillie Re: Plany weekendowe-cd. 05.05.06, 10:19 ooo, to ciekawe :) moje auto nie chrzczone... :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Plany weekendowe-cd. 05.05.06, 10:24 Ja tam nigdy samochodu nie dałem rady poświęcić, bo nie chciało mi się stać w tej kolejce. Jedynie chyba 4 lata temu na zdjęciu ze święcenia w wyborczej był mój kolega na motocyklu, ale na głowie maił mój kask, bo lepiej pasował do jego sprzętu ;P Odpowiedz Link
camillie Re: Plany weekendowe-cd. 05.05.06, 10:40 ale na głowie maił mój kask, bo lepiej pasował do jego > > sprzętu ;P można uznać Cię więc za półpoświęconego..... :DD Odpowiedz Link
typson Re: Nie ma sprawy :) 05.05.06, 10:27 > Poza tym Maciej Boryna Dobrze kojarze, to ten od pizzy z telepizzy? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Nie ma sprawy :) 05.05.06, 10:35 Ty to masz mózg z ciężkiego dębu.... ;P A Boryna to była niezła laska. A propos, czy Waszym zdaniem byłem niemiły dla zgryzliwego?? Tutaj jest próbka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=40769679&a=41245984 proszę o jakiś komentarz.... Odpowiedz Link
plawski Nie ma, nie ma bo robota w rękach, a właściwie w 05.05.06, 16:13 komputerach się pali i chociaz chciałaby dusza pogawędzić, to pozwolić sobie na to nie może. Ino czasem przeczyta wersecik... Pozdro. Odpowiedz Link
typson Re: Nie ma, nie ma bo robota w rękach, a właściwi 05.05.06, 16:14 no zgadza sie! Dokladnie sie zgadza Odpowiedz Link
camillie przykro mi 05.05.06, 16:28 kolego plawski, że tak rzadko cieszysz moje oczy swoim nickiem :)) Odpowiedz Link
plawski Re: przykro mi 05.05.06, 16:35 camillie napisała: > kolego plawski, że tak rzadko cieszysz moje oczy swoim nickiem :)) Cóż, chyba się z a r u m i e n i ę :) Lecz gdy rzadko oczy Twe i innych forumowiczów mnie widzą, to znaczy, że mam sporo pracy. A sporo pracy najczęściej, choć niestety nie zawsze, przekłada się na jakiś finansowy bonus. A wiadomo, że pieniążki do zycia są potrzebne. I, jak to kiedyś ktoś mądrze powiedział: Pieniądze szczęścia nie dają ale pozwalają przeżyć nieszczęście w luksusie... :) Odpowiedz Link
camillie własnie miałam spytać :)) 05.05.06, 20:20 wieczorny piątek zapowiada się cieplutko :) Pifko na ławce w parku? Czemu nie :)) Odpowiedz Link
plawski Re: własnie miałam spytać :)) 05.05.06, 20:24 camillie napisała: > wieczorny piątek zapowiada się cieplutko :) > > Pifko na ławce w parku? Czemu nie :)) W moim przypadku kolejna kaffka przy biurku i kompie ;) Zazdroszczę Ci tego piffka... Odpowiedz Link
plawski Re: pifko.... już było :) 05.05.06, 20:27 camillie napisała: > teraz pewnie dołącze do kaffki :) No to luz. I do kompa :) Odpowiedz Link
camillie CD... 05.05.06, 20:30 A kolega plawski..... to ma czas teraz na pogawędy?? :)) plawski napisał: > No to luz. I do kompa :) > Odpowiedz Link
plawski Ma, ale tylko chwiliwo, bo 05.05.06, 20:33 po pierwsze mała przerwa techniczna a po drugie... mała przerwa dla oczu, które juz niewiele widzą. Odpowiedz Link
camillie jak na oczy 05.05.06, 20:35 to komputer niezbyt dobry.... Ale towarzystwo kolegi jest bardzo miłym akcentem tego wieczoru :) Odpowiedz Link
plawski Re: jak na oczy 05.05.06, 21:09 camillie napisała: > to komputer niezbyt dobry.... > > Ale towarzystwo kolegi jest bardzo miłym akcentem tego wieczoru :) Jesli chodzi o komputer to rzeczywiście mogłoby być lepiej lecz w tym wypadku to była przerwa techniczno-mecha.... a zresztą nie będę truł. Troche jestem podłamany ilością pracy na dziś, no ale cóż... Za karę nie siedzę. Ale organizm ma też pewne ograniczenia :). A jeśli chodzi o towarzystwo to miło mi słyszeć takie słowa z ust niewiasty :) Odpowiedz Link
camillie upraszam 05.05.06, 21:23 administratorów o nowy wątek :), bo ponad 300 postów to trzeba przechodzić na kolejną stronę! Odpowiedz Link
plawski Re: niewiasta.... 05.05.06, 21:29 camillie napisała: > > ble No to jeśli ble to kobieta. Może być? > Odpowiedz Link
camillie oczywiście :) 05.05.06, 21:32 kolega plawski imponuje mi swoim zapałem w pracy :) Odpowiedz Link
plawski Re: oczywiście :) 05.05.06, 21:46 camillie napisała: > kolega plawski imponuje mi swoim zapałem w pracy :) Nie jest tak źle. To specyficzna praca. Co jakiś czas jest chwila przerwy i moge zajrzeć do drugiego kompa :) Odpowiedz Link
camillie I dwa kompy kolega ma :) 05.05.06, 21:51 a adminowanie tu też jest Twoim udziałem? :) Odpowiedz Link
plawski Re: I dwa kompy kolega ma :) 05.05.06, 21:56 camillie napisała: > a adminowanie tu też jest Twoim udziałem? :) Na szczęście nie :) Odpowiedz Link