inna-bajka 22.05.06, 22:11 Wiem, że tutejsi Panowie mają nienaganne maniery i pewnie cały dzień można by przegadać, ale są osobniki mocno skurczone w wypowiedziach ;-) meskiespytki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 22.05.06, 22:11 Jeszcze raz meskiespytki.blogspot.com/ Odpowiedz Link
akashha Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 22.05.06, 23:18 Dooobre :] I powalajace jest to, ze te wszystkie gadki sa w pokoju WaWa itp, a kolesie z zalozenia traktuja innych, jak takich samych "poszukiwaczy", lol. Zalosne... :D Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 22.05.06, 23:33 niby zajebiste, ale w sumie to straszne Odpowiedz Link
lexus400 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 01:53 wujaszek_joe napisał: > niby zajebiste, ale w sumie to straszne ........masz rację. Zastanawiam się czy takie teksty są teraz jak się to mówi "trendy" i "cool" - jeżeli tak to jest naprawdę straszne, choć trzeba przyznać, że niektórzy są rozbrajający:)) -------------------------------------------- Twardym trza być a nie miętkim. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 04:07 Ech. Dobrze że na ircu jacyś ludzie na poziomie Swoją drogą moi znajomi mają taką ligę czatową. Logują się jako dziewczyny na czaty i mają cała punktację za każdego otwartego priva 1 punkt za każdy zdobyty telefon, adres, zdjęcie itp - odpowiednia ilośc punktów No i tak ta liga wygląda "pokój SEX, czas jedna godzina, do biegu, gotowi, start" Każde (bo to i chłopaki i dziewczyny) z nich ma już tysiące punktów ZGROZA!!!. Odpowiedz Link
typson Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 15:18 kiedys pijany i z totalnych nudów zalogowalem sie na jakis pierwszy z brzegu czat, chyba na onecie. Dwa spostrzezenia - masa kolesi ma kamerki, w ktorych widac jak ostrzą pinokia - gdy zmienilem nicka na marzena_wawa to od tego typu gosci nie moglem sie opedzic. Skrzynka pocztowa, zalozona na prędce na potrzeby nicka natychmiast zapchała sie zdjęciami ich ptaszków. No coz, generalnie nalezy wspolczuc nieudanego zycia (tego rzeczywistego rzecz jasna) Odpowiedz Link
camillie tylko nie wiem 23.05.06, 22:49 co to ostrzenie pinokia. Ale brzmi makabrycznie! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 18:57 Żenujące - niby śmieszne, ale to nie dowcipy, tylko prawdziwe rozmowy prawdziwych ludzi :( Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 19:56 Określenie ich ludźmi, chyba jest na wyrost. Należy się tylko cieszyć, że obracamy się wśród ludzi, którzy konwersacji nie ograniczają do jednego dosłownego pytania. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 20:15 Bajka! Pokaż cycki!!! (żartowałem, próbowałem sobie wyobrazić jakby się nam w takich warunkach forumowało...) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 23.05.06, 20:21 tomek854 napisał: > Bajka! Pokaż cycki!!! ......hehe, faktycznie nie czyta się tego smacznie. Mam wrażenie, że taki wulgarny język chyba kobiet nie podnieca - ale może jestem staromodny?? Odpowiedz Link
camillie w temacie..... 23.05.06, 23:28 własnie dostałam na GG: 834.... 23:24:40 Jestem uległy i szukam dominującej partnerki-chodzi o układ bez zobowiązań, osobyktóra zechce mnie poniżyć i upokorzyć, zabawić się przystojnym męskim ciałem. Mam 24 lata-studiuje, pracuje. chodzi o układ "Pani - niewolnik" w którym byłbym na każde wezwanie swojej Pani, Marze o poniżeniu i upokorzeniu przez domine odkąd pamietam ( pejcze, kajdanki itp) Mam wysoką granice bólu i moja Pani mogłaby pozwolić sobie naprawde na wiele, czego zresztą oczekuję-wykonam każdy rozkaz, każde polecenie- na tym to polega- Prosze jeśli byłabyś choć troche zainteresowana -odpisz Ps.pisze w 100% szczerze-wybrałem internet bo sądzde że to najlepszy sposób Osobnik z Chojnic. Dla zainteresowanych: dysponuje pełnym nr GG :) Odpowiedz Link
camillie nie pizzo 23.05.06, 23:33 kto ZE MNA próbuje GGadać.... podobnych tresci od jakiś łowców i poszukiwaczy mam kilka tygodniowo, a Ty nie? :))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: nie pizzo 23.05.06, 23:36 Mnie z uporem maniaka jakieś stwory nachodziły że znalazły moje zdjęcie na fotka.pl i uważają że jestem piękny.... Jak raz dla jednego gościa podszywałem się jako kobietka to było tego dużo więcej, widać że kobiety mają lepsze wzięcie od facetów podpisanych na GG Przemuś ;P Odpowiedz Link
pizza987 Re: nie pizzo 23.05.06, 23:46 camillie napisała: > przemuś czy ciapuś? Wypraszam sobie!! Jak zakładałem sobie GG to nieopatrznie wpisałem Przemuś i tak zostało.... Bo miało być tylko do rozmów z pracownikiem/kolegą, a on tak się do mnie zazwyczaj zwraca.... Odpowiedz Link
plawski Re: nie pizzo 24.05.06, 09:22 pizza987 napisał: > Wypraszam sobie!! Jak zakładałem sobie GG to nieopatrznie wpisałem Przemuś i tak > zostało.... B Zawsze możesz zmienić. Tylko po co. Odpowiedz Link
plawski Re: w temacie..... 24.05.06, 09:20 camillie napisała: (...) > Osobnik z Chojnic. Dla zainteresowanych: dysponuje pełnym nr GG :) Zapodaj ten numer GG na Auto-Moto, już oni go tam poniżą :) > Odpowiedz Link
camillie :) 24.05.06, 09:29 na Auto-Moto zaglądam tylko wtedy, gdy Tomek da linka :))) Odpowiedz Link
camillie GG dzisiaj :) 24.05.06, 09:40 249xxxx 9:33:20 WITAM PATRZ OPIS POZDRAWIAM (opis:) PROFESJONALNE MASAŻE POLECAM !!! 6026874xx Chyba mam coś dziwnego wpisane w katalogu publicznym..... :P Odpowiedz Link
akashha Re: GG dzisiaj :) 24.05.06, 10:48 No niezle camillie :] Mnie na szczescie nikt nie molestuje via gg :D Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 24.05.06, 10:18 ten pimpuś od rajstopek mnie zachwycił. nie wiem czemu mimochodem pomyślałem o nie.banalnym :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 24.05.06, 10:27 typson 23.05.06, 15:18 + odpowiedz - masa kolesi ma kamerki, w ktorych widac jak ostrzą pinokia a wiecie kiedy Pinokio się dowiedział,że jest z drewna...??? Jak zaczął walić konia i sie zapalił. Odpowiedz Link
typson Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 24.05.06, 11:03 no bass, bądz powazny ;) nie strasz dzieci na forum! Odpowiedz Link
waga71 Re: Uwaga - mocno babskie ;-))))))))))))) 26.05.06, 14:35 hahahaha - niesamowite dzięki za link, dawno sie tak nie śmiałem pozdr Odpowiedz Link