bassooner 18.07.06, 21:20 Ząbkuje już ze dwa miechy i zęba ni chu,chu...ale z drugiej strony szczerość tego Jej bezzębnego uśmiechu powala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.n.n Re: Ząbkowanie Tosi. 18.07.06, 21:38 Hm. To z mojej strony - wyrzynają mi się ósemki (ała) a mojemu kotu pierwsze zęby stałe. Jesteśmy z Wami;) Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: Ząbkowanie Tosi. 18.07.06, 22:02 No tak, nei jestem na bieżąco, nie wiedziałem że to aluzja do różnych innych ząbkowań... ehhh... Odpowiedz Link
pizza987 Re: Ząbkowanie Tosi. 18.07.06, 23:39 bassooner napisał: > Ząbkuje już ze dwa miechy i zęba ni chu,chu...ale z drugiej strony szczerość > tego Jej bezzębnego uśmiechu powala. Witam w klubie. Pola ma już 3 szt. (2 dół i 1 góra) i robiła dzisiaj próby na ojcowskiej ręce. Dziwne wrażenie. A nocami jakieś ryki i inne atrakcje. Ale kiedyś minie ;D Odpowiedz Link
typson Re: Ząbkowanie Tosi. 18.07.06, 23:47 qba ma 14 albo 16 ;-) jakis zębaty sie zrobił. Z dziadkiem je juz wszystko, nawet schabowego :D Jeszcze tylko z wprowadzaniem browaru do menu trzeba sie troche wstrzymać Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Ząbkowanie Tosi. 24.07.06, 23:23 Ingusia ma tuzin ząbków. Ostre jak u piranii. Jak mówił Typson, poza browarem może zajadać wsztstko. ostatnio na działce u teściów zjadła kupę malin i agrestuy, tyle że z agrestu wysysała środki a łupki wypluwała:-) Odpowiedz Link
edek40 Re: Ząbkowanie Tosi. 19.07.06, 11:19 Moja pierwsza cora zabkowala w bolu, ale dyskretnie. Druga zas tez w bolu, ale niedyskretnie. I tak juz rok, a jeszcze nie ma kompletu. Lacze sie z Toba w bolu. Odpowiedz Link