pizza987 25.12.06, 23:57 Kto z Was miał do czynienia z takim pojazdem? Interesują mnie najbardziej wrażenia o wersji 1.6 16V, a w drugiej kolejnosci 1.5 dCi 105 KM. Proszę o wszelkie mozliwe opinie, poza tymi że chyba na głowę upadłem ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: Renault Scenic II (od 2003r) 26.12.06, 13:54 Renówki jak to Renówki...fajne ale kapryśne jak kobiety, sam myślę(czasami)o Megane I kombi. Odpowiedz Link
truskava Re: Renault Scenic II (od 2003r) 26.12.06, 21:19 bassooner napisał: > Renówki jak to Renówki...fajne ale kapryśne jak kobiety, sam myślę(czasami)o > Megane I kombi. Niedługo pęknie 2 lata, jak jeżdżę Megane I i już nie chcę mieć więcej renufki. Jest to megane sprzed liftingu, więc w tej budzie nie było kombi. Ale kilka lat temu jeździłem meganką I po liftingu (nufka-sztuka salonowa) i też trochę "się psuła". Odpowiedz Link
wo_bi Re: Renault Scenic II (od 2003r) 27.12.06, 10:17 pizza987 napisał: > Kto z Was miał do czynienia z takim pojazdem? Interesują mnie najbardziej wraże > nia o wersji 1.6 16V, a w drugiej kolejnosci 1.5 dCi 105 KM. Proszę o wszelkie > mozliwe opinie, poza tymi że chyba na głowę upadłem ;) Nie z mojego doswiadczenia, a kolegi, ktory ma w pracy flote Scenikow II i Zafir. Wszystkie w full opcja (automat, klima, nawigacja, itp.), diesel. Zadowolony jest bardzo z Zafir i tymi jezdzi, jak ognia unika Scenikow. Narzeka na nie mocno. Jak to stwierdzil, jako firmowy samochod na polskie drogi to tragedia. Podobno wszystko sie psuje. Protestowali w firmie, aby zakupic Zaifry, ale polityka firmy taka, aby ujednolicic flote samochodow na cala Europe, czyt. wszedzie Sceniki. Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link