Dodaj do ulubionych

Renault Scenic II (od 2003r)

25.12.06, 23:57
Kto z Was miał do czynienia z takim pojazdem? Interesują mnie najbardziej wrażenia o wersji 1.6 16V, a w drugiej kolejnosci 1.5 dCi 105 KM. Proszę o wszelkie mozliwe opinie, poza tymi że chyba na głowę upadłem ;)
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Renault Scenic II (od 2003r) 26.12.06, 13:54
      Renówki jak to Renówki...fajne ale kapryśne jak kobiety, sam myślę(czasami)o
      Megane I kombi.
      • truskava Re: Renault Scenic II (od 2003r) 26.12.06, 21:19
        bassooner napisał:

> Renówki jak to Renówki...fajne ale kapryśne jak kobiety, sam myślę(czasami)o
        > Megane I kombi.

Niedługo pęknie 2 lata, jak jeżdżę Megane I i już nie chcę mieć więcej renufki.
        Jest to megane sprzed liftingu, więc w tej budzie nie było kombi.
        Ale kilka lat temu jeździłem meganką I po liftingu (nufka-sztuka salonowa)
        i też trochę "się psuła".
    • wo_bi Re: Renault Scenic II (od 2003r) 27.12.06, 10:17
      pizza987 napisał:

> Kto z Was miał do czynienia z takim pojazdem? Interesują mnie najbardziej wraże
      > nia o wersji 1.6 16V, a w drugiej kolejnosci 1.5 dCi 105 KM. Proszę o wszelkie
      > mozliwe opinie, poza tymi że chyba na głowę upadłem ;)

Nie z mojego doswiadczenia, a kolegi, ktory ma w pracy flote Scenikow II i
      Zafir. Wszystkie w full opcja (automat, klima, nawigacja, itp.), diesel.
      Zadowolony jest bardzo z Zafir i tymi jezdzi, jak ognia unika Scenikow. Narzeka
      na nie mocno. Jak to stwierdzil, jako firmowy samochod na polskie drogi to
      tragedia. Podobno wszystko sie psuje. Protestowali w firmie, aby zakupic Zaifry,
      ale polityka firmy taka, aby ujednolicic flote samochodow na cala Europe, czyt.
      wszedzie Sceniki.

Pozdrawiam
      Wobi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka