typson 21.01.07, 19:21 serwisy.gazeta.pl/metro/1,75933,3857626.html ale kibel. Fajnie, ze sa popularnymi aktorami, ze ludzie lubia ich oglądac ale nie róbcie z nich amantów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: jaki kraj, jakie kino tacy amanci... 21.01.07, 19:38 a co ty amantami sie interesujesz? Odpowiedz Link
mejson.e Razem do kina 21.01.07, 22:46 Zakościelny mizernie sobie radził w sensacyjnej roli, natomiast jako amant w "Tylko mnie kochaj" całkiem nieźle. Z kolei Małaszyński jak gangster Grand był tak znakomity, że jego obecność w pierwszej chwili zupełnie mi nie pasowała. Nie jestem fanką (?!), ale Małaszyński według mnie bije na głowę Zakościelnego, zarówno w filmie sensacyjnym, jak i komedii romantycznej. Czy ktoś jeszcze, oprócz Typsona i mnie chodzi do kina ze swoją żoną/dziewczyną? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Razem do kina 21.01.07, 22:59 mejson.e napisał: Nie jestem fanką (?!), ale Małaszyński według mnie bije na głowę Zakościelnego, > zarówno w filmie sensacyjnym, jak i komedii romantycznej. Mejsonie, płeć zmieniłeś? Co się w tym kraju dzieje..... Odpowiedz Link
typson Re: Razem do kina 21.01.07, 23:02 szczerze mowiac nie pamietam kiedy ostatni raz bylem w kinie na polskim filmie. W ogole w kinach w wiekszosci leci jakas bradziaga. Albo trzeba chodzic na festiwale i ogladac wszystko seriami, albo do kinoteki, muranowa lub agrafki albo wchłaniać papkę w multiplexach. To juz chyba lepiej odżałować te 20/mies i miec HBO, C+ lub. cos w tym stylu. Przynajmniej liznie sie troche dobrych filmow oraz klasyki kina. A i niektore seriale potrafią zaskoczyć. W sumie od kilku lat na swiecie (glownie w USA) robi sie całkiem dobre seriale, po nastu latach porazki klasy Z pojawiło sie sporo seriali roznych kategorii, ktore na prawde nadaja sie do oglądania. Kiedy tak u nas? Odpowiedz Link
margotje Re: Razem do kina 22.01.07, 06:46 Poczekaj jeszce troche i znowu wroci "niewolnica Izaura" albo "w kamiennym kregu" ;)) Odpowiedz Link
al9 typson nie unikaj tylnych siedzeń... 22.01.07, 07:56 w moim mieście multikino organizuje na parkngu kino samochodowe.... wyswietlają na przescieradle, audio przez samochodowe radio, jakieś grosze płąci sie od samochodu.... A tylne siedzenie czeka.... HBO? Cplus? seriale? Panowie, do dzieła!!! Nie starzeć się! :-) Pozdr al Odpowiedz Link
cracovian Dobrze sie czasem dowartosciowac... 22.01.07, 21:35 Nie znam tych panow, ani filmow ani seriali, ale jak patrze na tych "amantow" to sobie uswiadamiam, ze jest ze mnie niezwykle przystojny gosc :-) Co do kina to jako, ze jestem teraz sam (rodzinka za granica jeszcze pare tygodni) to sie po raz pierwszy od 2003 roku do kina wybralem. Zobaczylem "Apocalypto" Mela Gibsona - bardzo fajny film i na cos z napisami i biorac pod uwage ostatnie wybryki Gibsona to film juz w samych Stanach odniosl spory finansowy sukces. W telewizji moj ulubiony serial to Battlestar Galactica (w tym trzecim sezonie "Iraqtica" z powodu rownoleglych politycznych podobienstw do wojny w Iraku) - super sprawa - w UK leci, a w Polsce? Odpowiedz Link
typson Re: Dobrze sie czasem dowartosciowac... 23.01.07, 00:38 > W telewizji moj ulubiony serial to Battlestar Galactica (w tym trzecim > sezonie "Iraqtica" z powodu rownoleglych politycznych podobienstw do wojny w > Iraku) - super sprawa - w UK leci, a w Polsce? Ja tez lubie BSG. Leci teraz na AXN SciFi. Chyba mają puszczac teraz drugi sezon. O dziwo chyba leci tez na TVP2 - dasz wiare????. Widzialem juz go jakis czas temu na divx-ach ale mam tylko 2.5 sezonu. pozniej chyba tego goscia zamkneli, bo juz nic nie przysyła. Z innych seriali ale z tej samej beczki - gorąco polecam Farscape. Jest najnajbardziej zajebisty bez dwoch zdań (moim zdaniem rzecz jasna) nie raz przysypiałem w pracy przez to ze nocami nie spałem tylko ogladałem po raz kolejny :/ jak chcesz to moge Ci sklecic recenzje na priva ;) gdyby nie różnica regionów to namowiłbym Cie na kupno boxu z kompletem wszystkich sezonów a potem bym to od Ciebie odkupił :D Odpowiedz Link
cracovian Re: Dobrze sie czasem dowartosciowac... 23.01.07, 04:39 Farscape znam jak najbardziej, ale jakos nigdy sie nie moglem sie do tego przekonac. Jesli leci to ogladam, ale nie szukam aktywnie. BSG kupujemy z zona co tydzien na iTunes i z iPoda ogladamy na 47 calach ;-) Gen 5.5, wiec jakosc nie jest zla. $1.99 za kazdy nowy odcinek. Widze, ze jest duzo innych seriali sci-fi (np. Stargate SG-1, Babylon 5 i oryginalny Star Trek), ale Farscape albo innych Trekow nie ma. Mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link
typson Re: Dobrze sie czasem dowartosciowac... 23.01.07, 13:37 Farscape jest dosc specyficzna produkcja, tak na prawde bardziej australijską. Ma to (moim zdaniem) ciekawe efekty w postaci roznych politycznych i spolecznych gagów. Co do SG1 - zona jest fanką, to chyba jedna z jej wiekszych namietnosci zaraz po muzyce latynoskiej ;) Oprocz tego jest Stargate Atlantis - troche bardziej mroczny, poboczny wątek SG1 rozwiniety w osobny serial. Z treków naj naj lubie The Next Gen Odpowiedz Link
cracovian Re: Dobrze sie czasem dowartosciowac... 24.01.07, 02:42 Stargate Atlantis to nawet dosc czesto ogladam, ale przewidziec dosc latwo. Z Trekow najbardziej lubilem Voyagera (kobieta kapitan) i nawet ostatniego Enterprise (Bakula za sterami), ale nie wiem jak sie skonczyl, chyba nieciekawie, bo im sie forsa skonczyla. Moja zona to nie tylko muzyke latynowska i BSG lubi, ale sama jest Latynoska ;) Przodkowie po obu stronach z Hiszpanii, po stronie matki wyladowali w Guadalajarze, a po stronie ojca wodowali w Vera Cruz (tam gdzie Gibson Aplocalypto zaczal krecic - reszta w Campeche.) Zonka w Niemczech wychowana, ma dyplom z francuskiego, wiec czesto niemieckie, francuskie jak i rowniez polskie produkcje ogladamy. Odpowiedz Link
sven_b Re: jaki kraj, jakie kino tacy amanci... 24.01.07, 10:11 Lans Tomasza Kamela jako amanta to tez pomylka. Odpowiedz Link