computerland1 01.08.07, 10:01 premier jaroslaw kaczynski idzie na dutygidniowy urlop, zastepowac go bedzie przemyslaw gosiewski. wysokosc mownicy nie zmieni sie. :):):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: rano w radio ZET 01.08.07, 10:39 Premier moze sobie odpoczac! Nic sie nie dzieje: koalicja sie nie rozpada, ustaw na Euro 2012 nie trzeba przygotowywac, lekarze nie strajkuja... W sumie mamy sezon ogorkowy :-P Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: rano w radio ZET 01.08.07, 10:42 no to lepper ma troche spokoju. edgar go nie ruszy... ma za krótkie ręce! :)))))))) Odpowiedz Link
bassooner Re: rano w radio ZET 01.08.07, 14:22 mrzagi01 napisał:no to lepper ma troche spokoju-edgar go nie ruszy... ma za krótkie ręce! :)))) Jego Wacek też może być spokojny...;-))) Odpowiedz Link
emes-nju Re: rano w radio ZET 01.08.07, 14:46 Jak mnie ktos (plci zenskiej) nie dopiesci, to nie jestem spokojny. Mysle, ze to samo dotyczy edgarowego Wacka :-) Odpowiedz Link
bassooner Re: rano w radio ZET 01.08.07, 14:51 Ble, ble...;-((( Jeśli jest wprost proporcjonalny do długości ramion...to jedynie mała kurzajka...;-((( Odpowiedz Link
edek40 Re: rano w radio ZET 01.08.07, 15:17 I Ty tak bez ogrodek o naczelnych organach partii i panstwa? Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: rano w radio ZET 01.08.07, 19:53 Wy się tam nie znacie. Każdy facet ma łącznie 2 metry wzrostu, jak mawiała koleżanka z akademika, więc Edgar to nie lada wymiatacz-zaganiacz:-) Odpowiedz Link
bassooner Re: rano w radio ZET 01.08.07, 20:00 Może to i prawda...kiedyś słyszałem od pewnego karła, że jest w stanie uwieść każdą kobietę, w każdych okolicznościach... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Zostawcie w spokoju Edgara 02.08.07, 10:35 On sie sam uspokoil. Trafil do szpitala, co niewatpliwie uchronilo nas od, przynajmniej tymczasowego, przeniesienia stolicy do Wloszczowej (Wloszczowy?). Ale juz wyszedl... Odpowiedz Link