m.a.n.n 15.01.08, 16:47 youtube.com/watch?v=mJ3HR7oH6V8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 16:56 Tak powinno byc w kazdym banku! :-D W sumie to wole, zeby mnie wypierdolili niz, zeby obiecywali cuda na kiju, kazali skladac wnioski, aneksy itd po to, zeby na koniec, po dlugim czasie, powiedziec, ze nie spelniam warunkow. Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 17:35 > W sumie to wole, zeby mnie wypierdolil Nie mów, nie mów, bo znów się na forum zaczną dywagacje i propozycje :) Ale trzeba przyznać że kobieta to z wdziękiem mówi, świetna jest. Pewnie spot powstał po kilkudziesięciu nagraniach i głupawki dostali ;> Odpowiedz Link
emes-nju Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 17:41 m.a.n.n napisał: > > W sumie to wole, zeby mnie wypierdolil > > Nie mów, nie mów, bo znów się na forum zaczną dywagacje i > propozycje :) Przypomniala mi sie scena z "Przepraszamy, to tylko awaria". Prom leci w kierunku slonca i nic z tym nie mozna zrobic, bo calascia zawiaduje komputer. Ktos rzuca: "A moze wypierdolimy komputer?" Nastepne ujecie pokazuje ekran komputera, na ktorym widac oblesny, prosta kreska machniety usmiech ;-D > Ale trzeba przyznać że kobieta to z wdziękiem mówi, świetna jest. > Pewnie spot powstał po kilkudziesięciu nagraniach i głupawki > dostali ;> Moze byc tez tak, ze ktos dogral post-synchrony. Nie wazne - rewelka :-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 20:16 Plawski mi to dzisiaj podesłał, ale chyba byłem nieco rozstrojony wizytą u dentysty i nie obejrzałem do końca. Mi w sumie powiedzieli coś takiego (dotyczy konta), bo siłą rzeczy wylądowałem w PEKAO SA :/ Odpowiedz Link
sven_b Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 21:09 > bo siłą rzeczy wylądowałem w PEKAO SA :/ Fatalne lądowanie miałeś:) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Bank BPH - obsługa klienta 15.01.08, 21:21 wymieklem... jeszcze nigdy nie widzialem kobiety ktora potrafi powiedziec "wypierdalac" w taki sposob :) normalnie sie zakochalem :D Odpowiedz Link
jerry_72 Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 00:10 Zajebiste to jest:) Ale co do BPH to nie mam żadnych zastrzeżeń. Najlepszy bank w którym miałem ROR. Za to pekao sa....żenada. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 07:56 ballbreaker napisał: > wymieklem... jeszcze nigdy nie widzialem kobiety ktora potrafi powiedziec > "wypierdalac" w taki sposob :) normalnie sie zakochalem :D Masz rację miło byłoby od niej to usłyszeć:D Odpowiedz Link
emes-nju Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 11:58 ballbreaker napisał: > wymieklem... jeszcze nigdy nie widzialem kobiety ktora potrafi > powiedziec "wypierdalac" w taki sposob :) normalnie sie zakochalem > :D Witam w klubie! Tez sie zakochalem, a nawet (O! KRETYN!) powidzialem o tym mojej kobiecie... Bolalo... Odpowiedz Link
plawski No to dla przypomnienia z podobnej beczki: 16.01.08, 09:12 tiny.pl/p8gl Od siebie dodam, że to jedna z najlepszych IMHO lektorek obecnie :) Odpowiedz Link
jerry_72 Re: a ten? 16.01.08, 09:36 - A ma Pani w domu komputer? - Nie wiem, sprawdzę. Nie mam już więcej łez od tego śmiechu:) Odpowiedz Link
jerry_72 to jest świetne 16.01.08, 09:38 Link do tego www.youtube.com/watch?v=HbHTIlLIcAY Odpowiedz Link
sven_b Re: to jest świetne 16.01.08, 22:33 Rozmowa max, ale dziewczynka z TP niezbyt lotna. Piłować stary portfel o szybki net? Odpowiedz Link
plawski Re: a ten? 16.01.08, 09:38 heheheh, przypomniał mi się Siara "ale mnie nera szarpie, jakby mnie ktoś kijem zdzielił: czy jakoś tak :) Odpowiedz Link
plawski Re: Oj, bedzie... 16.01.08, 14:00 emes-nju napisał: > DYM E, kurde, sztywniaki jakieś te prezesy :))))) > Odpowiedz Link
mrzagi01 a propos banków 16.01.08, 14:12 mbank.wrzuta.pl/film/yvWT7Yh6p8/murarz mbank.wrzuta.pl/film/k1s8GlqrVG/rokowiec mbank.wrzuta.pl/film/xRhWh9whmm/legwan mbank.wrzuta.pl/film/8KHIlnItmN/ojciec Odpowiedz Link
emes-nju Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 15:14 Nie ogladanie tej panienki spowoduje, ze wyschne na wiorek! plawski napisał: > E, kurde, sztywniaki jakieś te prezesy :))))) To bankierzy. Oni umiom liczy kase i jak by sie nie napinac, wychodzi na to, ze za ich kase ktos krecil sobie takie jajca. Odpowiedz Link
truskava Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 15:27 emes-nju napisał: > Nie ogladanie tej panienki spowoduje, ze wyschne na wiorek! No nie bez kozery przyznam sie, że mnie się zdarzyło zassać ową słodka panią :-] A to z przyczyny tego, że odtwarzanie na jutubie mi się zacina (jak mniemam blueconnect to sprawia - wypłakiwałem się z tego powodu w jednym z wątków dot. Jozina). I teraz jak chce coś oglądnąć w całości to najsampierw zasysam na HDD. Odpowiedz Link
truskava Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 15:28 Acha, bankierom to pewnie nie chodzi o to, że za ich kase ktos kręci sobie jajca, ino pewnie w ich sztywniackiej ocenie imidż banku cierpi. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 15:50 truskava napisał: > Acha, bankierom to pewnie nie chodzi o to, że za ich kase ktos > kręci sobie jajca, ino pewnie w ich sztywniackiej ocenie imidż > banku cierpi. Bez watpienia tak tez jest. Ale ja ten filmik puscilem znajomemu z sieciowej agencji reklamowej. Stwierdzil, ze kiedys mial taka jazde z PKO SA. Przedstawiciel banku twierdzil, ze imidz imidzem, ale za ich kase sobie ktos robil jaja zamiast zajac sie robota. Masz ten film? Wyslij mi na gazetowa poczte. Plizzzzzzzzzzzzzzz! ;-) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 16:10 O, Wielki Czlowieku! Przeslalbym Ci buzi, ale za duzo tu ludzi :-P Odpowiedz Link
qwertys22 Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 16:04 Jeśli nie sprawi to zbyt dużego kłopotu to ja również prosiłbym o przesłanie na moją pocztę gazetową :) Odpowiedz Link
truskava Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 16:51 Też poszło. jakby jeszcze ktoś chętny sie znalazł, to prośba, cobyście z emesem porozsyłali, bo mi przez tą erę wysyła się 5 min i przy okazji muli wszystko inne... Odpowiedz Link
qwertys22 Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 17:00 Dzięki, doszło! jak ktoś jeszcze będzie chciał, to ja moge przesłać. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 17:08 qwertys22 napisał: > Dzięki, doszło! A do mie jeszcze nie doszlo. Jak jutro nie bedzie, to sie do Ciebie usmiechne. Jakos ten wieczor bez ukochanej przezyje... Chyba... Odpowiedz Link
qwertys22 Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 17:18 emes-nju napisał: >Chyba... Żeby Ci oszczędzić niepewności i wyczekiwania pozwoliłem sobie wysłać już teraz. Odpowiedz Link
marcinek101 Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 21:42 JA też prosze, podeslijcie reklame BPH na poczte gazetową pls! Odpowiedz Link
bassooner Re: Czy ktos to sciagnal?! 16.01.08, 21:47 mann dał linka na JoeMonster z pięć linków niżej Odpowiedz Link
emes-nju Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 17:38 Wysylam Ciebie to na gazetowy adres Odpowiedz Link
computerland1 Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 17:43 qwerty wyslij i mnie, please:) Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 17:46 Również na JoeMonsterze jest tiny.pl/p2lc Odpowiedz Link
computerland1 Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 17:52 wlasnie z monstera sciagnalem. ale dzieki. widzialem w weekend. rewelka. zakochac sie mozna:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Bank BPH - obsługa klienta 16.01.08, 18:13 computerland1 napisał: > qwerty wyslij i mnie, please:) a czy do mnie na gazecianą będziesz łaskaw też??:)) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: poszło n/t 16.01.08, 19:20 tez poprosze! bo inaczej nie bede mogl dzis zasnac... Odpowiedz Link
bassooner Re: poszło n/t 16.01.08, 19:34 Znalazłem to na Monsterze...jedno ładne wypier.... z pięknych ust i ponad czterdzieści wpisów ;-))) Odpowiedz Link