krakus.b6 31.03.08, 14:06 motoryzacja.interia.pl/motosport/formula1_wiadomosci/news/orgia-seksualna-z-f1-w-tle,1084064,1569 No to się doigrał pan Mosley.Ciekawe co na to Bernie Eclestone? Może też się zabawiał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plawski Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:08 Zaraz, zaraz. Czemu out? Zmuszał je do czegoś? Złamał prawo? Ukradł komuś kasę, z której opłacił orgię? Rozrywkowy starszy pan, dobrze, że może się tak bawić w tym wieku a tu od razu wielkie halo :) PAP-ie, co Ty na to? Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:17 Orgia OK.Ale te motywy hitlerowskie. Dla mnie to on mógł się nawet z kolega zabawiać.Nie mam nic przeciw zabawom gejowskim i lesbijskim.Tolerancyjny jestem.Ale gdy ktoś robi sobie jaja z ze zbrodni nazistowskich,to zasługuje na odstrzał. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:21 bo ja wiem? w kontekście seksualnych zabaw chyba nie ma wiekszego znaczenia czy uczestnicy udają ss-manów, hunów czy inkwizycję Odpowiedz Link
plawski Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:26 mrzagi01 napisał: > bo ja wiem? w kontekście seksualnych zabaw chyba nie ma wiekszego znaczenia czy > uczestnicy udają ss-manów, hunów czy inkwizycję Dokładnie. Odpowiedz Link
truskava Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:40 plawski napisał: > mrzagi01 napisał: > > > bo ja wiem? w kontekście seksualnych zabaw chyba nie ma wiekszego > > znaczenia czy uczestnicy udają ss-manów, hunów czy inkwizycję > > Dokładnie. Tym bardziej, że nie robił tego publicznie. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Prezydent out!!! 31.03.08, 14:27 mrzagi01 napisał: > bo ja wiem? w kontekście seksualnych zabaw chyba nie ma wiekszego znaczenia czy > uczestnicy udają ss-manów, hunów czy inkwizycję Może i tak,ale gdy robi to bardzo znana osoba,to trochę kłuje w oczy. Odpowiedz Link
pap10 Re: Prezydent out!!! 01.04.08, 10:26 Hmmm... znacie pozycje "na pajaka"? Jesli ktos jest przy sobie jak np. niejaki Pap i w zwiazku z tym ma trudnosci wynikajace z tuszy, to istnieje ratunek w postaci pozycji "na pajaka". Zawiesza sie w suficie gumowe liny na ktorych podwiesza sie owa persona i potem juz tylko na zasadzie sprezystosci opuszcza sie nizej i wyzej itd a na dole czeka gotowa partnerka :) I teraz powiedzmy ze Pap w mundurze Supermana zwisa z sufitu nad pielegniarka z II Wojny swiatowej (oczywiscie mloda, powiedzmy corka - nie bierzmy wszystkiego doslownie). To jest prywatna sprawa - tylko i wylacznie. A jesli ktos sfilmuje to cudo to powinien pojsc do wiezienia za naruszanie cudzej prywatnosci. Jesli nie robi sie nikomu krzywdy i nie robi sie niczego publicznie to wg mnie jest jak najbardziej si :) Pozdrowka, Pap Pajak :) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Prezydent out!!! 01.04.08, 10:54 a, że tak zapytam, jak wygląda dobór lin? w sensie- grubość, udźwig, elastyczność? bazujesz na jakichś wstepnych wyliczeniach, czy tak na oko? Odpowiedz Link
pap10 Re: Prezydent out!!! 01.04.08, 10:59 W tym temacie grunt to improwizacja. Nutka ryzyka dodaje dodatkowy reszczyk emocji. Odpowiedz Link