Dodaj do ulubionych

Chcę się pobawić w doktora i

20.04.08, 20:28
i zrobić badania techniczne, a raczej uzyskać pieczątkę w dowodzie.
Jako znany prowincjusz nie wiem, gdzie dokonać tej czynności w Warszawie w
okolicach bliskich Al. Niepodległości. Chyba jest coś w pobliżu Woronicza i
Samochodowej. Auto do przebadania jest w porządku, ale ma lat 13 i w
dodatku....przegląd był ważny do lutego....
Dlatego miło byłoby nie jeździć po całym mieście z nieważnym dowodem, mimo
tego, iż działo się tak już przez sporą ilość km. No ale to było w
nieświadomości, a ze świadomością wszystko zdarzyć się może.
Jakieś ideasy?
Obserwuj wątek
    • sniperslaststand Re: Chcę się pobawić w doktora i 20.04.08, 22:37
      > Chcę się pobawić w doktora i [...]

Hehe, fajne są te Twoje dwuznaczne tematy wątków. Choć jak na razie "Jak jeż wkłada" nie ma sobie równych.

A co do sugestii warsztatowych, to nie mam żadnych może poza skorzystaniem z jakiegoś rankingu, do jakiego się właśnie doklikałem. Ewentualnie spróbowanie wyszukania w zumi, już nie raz się sprawdził.

Jest i trzecia opcja. Nie mam pojęcia, co to za gość, ale jest taki facet na forum tdi, nazywa się Bogumił, pisze na tym forum masę wyjątkowo merytorycznych postów, z których widać, że ma wiedzę, doświadczenie, dobrze życzy klientom i jest uczciwy. To są wprawdzie tylko wrażenia z lektury jego postów, ale myślę, że coś znaczą.

Przykład referencji znajdziesz choćby tu. Myślę, że jest ich na forum znacznie więcej.

To jest chyba strona jego warsztatu. Zakład jest w Nowej Wsi, więc chyba średnio Ci po drodze, ale może warto ich wypróbować?

Podkreślam - nie wiem, jakiego poziomu usługi ten gość świadczy, ale byłem pod dużym wrażeniem zarówno merytoryczności jego wypowiedzi, szacunku, jakim się na forum cieszy i opisywanego uczciwego podejścia do spraw.
    • plawski Re: Chcę się pobawić w doktora i 21.04.08, 09:26
      dwiesciepompka napisał:

(...)Chyba jest coś w pobliżu Woronicza i
      > Samochodowej. (...)
      Tak, chyba istnieje cały czas. Robiłem tam kiedyś dwa auta. Poza tym, że nie
      mogli zrozumieć działania rolek wraz z napędem na 4 koła to wszystko poszło
      dobrze. :) ale adresu dokładnego nie pamiętam.
    • pizza987 Re: Chcę się pobawić w doktora i 21.04.08, 10:26
      Stacja Kontroli Pojazdów na terenie SKTS MEDITRANS (wjazd od ul. Samochodowej przez stację benzynową) to ta o której pisałeś. Panowie bardzo rozumni, nie czepiający się szczegółów. Ważne żeby auto było sprawne i czyste, a Ty spokojny i nie kłócący się. Jak wykryją coś drobnego to częśto powiedzą żeby zrobić i przybiją. Z czymś ważnym nie odpuszczą, ale ewentualnie przepalonej żarówki od pozycji nie każą wymieniać na miejscu tylko spokojnie powiedzą że nie robi i tyle.
    • dwiesciepompka Re: Chcę się pobawić w doktora i 21.04.08, 20:11
      Dzięki, dzięki.
      No i się nie pobawiłem, ale pobawili się Panowie na tejże stacji.
      Podobno odbyło się szybko i sprawnie. Zalecili uszczelnić skrzynię biegów, bo
      jakąś wilgoć tam wypatrzyli. Poza tym brak zastrzeżeń.

No a te tytuły to tak przypadkiem. A Marysia w M jak miłość to właśnie dobiera
      się do jajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka