krakus.b6 15.06.08, 22:38 www.youtube.com/watch?v=5qjQiOJpHBM To klasyka F1!!!!! Powinno się to pokazywać wszystkim młodym scigantom.:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 15.06.08, 23:30 Jest dobry (Robert, ofkorszczak :) ) i koniec! I nie ma tu nic do dodania:) Zastanawiam się skądinąd co miał na myśli raikkonen mówiąc, ze "świetnie, ze wygrał Robert a nie ktoś kto się liczy"..... Nie darzyłam go nigdy szczególna sympatia ale po tej wypowiedzi mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link
sven_b Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 16.06.08, 11:34 > Zastanawiam się skądinąd co miał na myśli raikkonen Pewnie klasyczna gafa. Odpowiedz Link
truskava Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 16.06.08, 12:03 margotje napisała: > Zastanawiam się skądinąd co miał na myśli raikkonen mówiąc, ze > "świetnie, ze wygrał Robert a nie ktoś kto się liczy"..... A tu się zgadzam z Raikkonenem - chciałbym się mylić, ale sądzę, że w tym sezonie mistrzostwo nie będzie jeszcze w zasięgu Roberta. Ale niewątpliwie odbierze on niemało punktów głównym pretendentom. Odpowiedz Link
margotje Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 16.06.08, 12:17 truskava napisał: > margotje napisała: > > > Zastanawiam się skądinąd co miał na myśli raikkonen mówiąc, ze > > "świetnie, ze wygrał Robert a nie ktoś kto się liczy"..... > > > A tu się zgadzam z Raikkonenem - chciałbym się mylić, ale sądzę, > że w tym sezonie mistrzostwo nie będzie jeszcze w zasięgu Roberta. > Ale niewątpliwie odbierze on niemało punktów głównym pretendentom. > > Abstrahując od meritum (jakkolwiek nie wiem dlaczego Robert nie miałby się liczyć- udowodnil wszak jakim jest kierowca i jaki posiada potencjał) to uważam taką wypowiedz za niezwykle arogancką. Autor jej zaś nic dodać nic ująć tylko zadufany bufon. Bo chyba wszyscy sobie zdajemy sprawę jak wyglądałaby klasyfikacja gdyby Robert miał auto takie jak ma hamilton lub raikkonen. Odpowiedz Link
truskava Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 16.06.08, 12:30 Ale w tym sezonie Robert będzie jeździł w BMW, a nie w Ferrari czy McLarenie, więc moim (i Raikkonena) zdaniem, nie będzie liczył się w walce o tytuł. I małe znaczenie w tej sytuacji ma fakt, że jest bardzo dobrym (może nawet najlepszym?) kierowcą w stawce. Wypowiedź Kimiego odbieram jako ocenę realnej szansy Roberta w walce o tytuł w tym roku, a nie ocenę jego umiejętności czy potencjału. Odpowiedz Link
winnix Re: Dla Lexusa ,Winnix i Margo 17.06.08, 22:02 Tak jak mówisz, Robert sam powiedział, że bedzie walczył, ale BMW ma w tym sezonie szanse na torach nietypowych, na których Ferrari jest zwykle względnie słabe. Kimi powiedział prawdę, Robert zamieszał w stawce, ale realnych szans na tytuł w tym roku raczej nie ma, więc nie wiem, czemu Kimi ma się krygować i mówić jak się bardzo Roberta obawia. Taki z niego typ, można to lubić, albo i nie. Odpowiedz Link
crannmer Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 16.06.08, 12:28 truskava napisał: > A tu się zgadzam z Raikkonenem - chciałbym się mylić, ale sądzę, Nalezy tez rozroznic miedzy oryginalnym tekstem Raikonena, a naglowkiem, ktory GW raczyla wlozyc mu w usta. Odpowiedz Link
truskava Re: Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 16.06.08, 12:33 Produkując się w tym wątku ślepo założyłem, że Raikkonen jest autorem słów: "świetnie, ze wygrał Robert a nie ktoś kto się liczy" i że ewentualne wyrwanie ich z kontekstu nie wypacza sensu wypowiedzi. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 16.06.08, 13:35 Winnix ma w sygnaturce wypowiedź Raikkonena na temat króla:)) więc ja osobiście nie przywiązuję wagi do jego wypowiedzi tak całkiem poważnie. Odpowiedz Link
pavulon78 Re: Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 17.06.08, 08:11 Pamiętam że w jednym z wywiadów dla F1 Racing zapytany o wrażenia z uroczystości pożegniania Schumiego po GP Brazylii w 2006, odpowiedział wprost że na niej nie był bo poszedł się od razu po wyścigu wysr...ć ;)). Kimi po prostu zawsze mówi szczerze i bez owijania w bawełnę. I za to go bardzo lubię. Odpowiedz Link
winnix Re: Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 17.06.08, 21:59 To trochę nie tak było, jeśli myślimy o tej samej wypowiedzi. Przed wyścigiem dziennikarz zapytał Kimiego dlaczego go nie było na paradzie kierowców, na co z właściwym sobie urokiem odparł "I was having a shit" :))) Prostackie, ale w sumie zabawne:) Odpowiedz Link
margotje Re: Oryginalna wypowiedz vs. naglowek 16.06.08, 23:01 crannmer napisał: > Nalezy tez rozroznic miedzy oryginalnym tekstem Raikonena, a naglowkiem, ktory > GW raczyla wlozyc mu w usta. > Nie GW jest moim zrodlem. Wypowiedz te czytalam w innej (obcojezycznej) prasie. Chyba, ze dziennikarze tejze - bardzo skadinad poczytnej witryny - podobnie do tych z GW - sa durniami. Odpowiedz Link