bassooner 22.08.08, 19:04 Moją ukochaną... ;-((( Ratuuuunku!!!! Jakiś hacker z Argentyny mi ją "skatował" i nie działa... ;-((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamasz Re: Zablokowali berbelę!!! 22.08.08, 19:32 Kurwa, Bass to co ja teraz będe robił wieczorami. Józka plecownika już 2 razy przeczytalem! Odpowiedz Link
bassooner Re: Zablokowali berbelę!!! 22.08.08, 20:34 Odblokowana. Dało radę ale szwagier informatyk musiał się trochę napocić, a swoją drogą dlaczego akurat zaatakowali z Argentyny??? Odpowiedz Link
akordex Re: Zablokowali berbelę!!! 22.08.08, 20:50 bassooner napisał: > swoją drogą dlaczego akurat zaatakowali z Argentyny??? Prawdopodobnie wyciągnięto na wierzch Twój udział po stronie GB w wojnie o Falklandy. :D Odpowiedz Link
bassooner Re: Zablokowali berbelę!!! 22.08.08, 22:27 akordex napisał: > Prawdopodobnie wyciągnięto na wierzch Twój udział po stronie GB w wojnie o Falklandy. :D ______________________________________________________________________ Ano tak... to za ten smalcowo-wódczany nalot dywanowy, który przeprowadziłem w imieniu jej Królewskiej Mości... ;-))) Odpowiedz Link
rapid130 Re: Zablokowali berbelę!!! 23.08.08, 19:01 Bass, może cię to ciupinkę pocieszy. Ostatnio jest jakaś epidemia hackerowania stron z blogami. Kumplowi niedawno temu wleciała taka potwora z Ameryki Łacińskiej na jego stronę o walce z zabytkowymi BMW. Ale sobie sam poradził, bo zdolny informatyk jest. Odpowiedz Link